124

инструктор

преди 13 години

С камери и без камери корупцията при шофьорските курсове и изпити е 1 в България. Книжката се e купувала , купува , и ще се купува.

123

fsafasf

преди 13 години

nikoga niama da se spre da se kopuvat kni6ki dokato ima kat i policia

122

Антон

преди 13 години

Да напускат бе, прав им път. Но няма да напуснат, защото 500 кинта взимат, но от един курсист, а те на месец водят по 3-4, а могат да водят и по 5-6 ако имат желание за работа. За едно е прав Йонко Иванов - вече ще трябва да работят за парите си.

121

Анонимен

преди 13 години

... НЕ

120

Не

преди 13 години

Не, не идва този край. С него не идва и краят на нелепите жертви. Защо? Защо ли? Защото ние си знаем защо. В държавата на корупцията и мафията, човешкият живот няма цена. Т.е. няма стойност и не струва пукната стотинка, или копейка..

119

Анонимен

преди 13 години

някой да е виждал ***(турчин)в учебна кола

118

ASI

преди 13 години

TE POLITIZITE SE PRODAVAT,TA KNIWKI NIAMA DA SE PRODAVAT,XAIDE DE.

117

Анонимен

преди 13 години

Ква е тая статия бе то всяка книжка е купена ве пари за курса ,бчк , медицинско и накрая самата книжка струва 25 лв ако ти се чака цял месец . Къде подаряват книжки ?

116

Анонимен

преди 13 години

Налагало се е и да им пояснявам.Естествено не излизам,като ги видя че са се засилили много....Още ми е мила колицата:)))Най-интерсеното е ,че скоро мой познат с години стаж зад волана ми заспори че по-големия път е спредимство,защото по него минавали автобусни линии(!?!?)

115

Ьяуеи

преди 13 години

Значи знаят знаците, защото, ако не ги знаят ще продължават да те псуват!Тогава.....?????!!?!?!

114

Анонимен

преди 13 години

Масово не се знаят правилата за движение!В квартала има една много малка уличка,на специфично кръстовище,където има път с предимство и 2 второстепенни пътя.Та тази нищожна улица просто се пада дясностояща на по големия път и е с предимство спрямо него, и без спрямо главния път с предимство.Та като излизам от тази уличка винаги гледам да си ползвам предимството.Повечето почвата да псуват,но тогава им показвам знаците и млъкват...

113

СВЕТ

преди 13 години

Аз взех отдавна книжка, но чувам че напоследък има договореност между изпитващите и автошколите да късат здраво (тези които не са си платили разбира се), за да се вземат допълнителни пари за допълнителни часове кормуване, след което печалбата се цепи между изпитващите и автошколите !

112

Хорехе Морхе

преди 13 години

Тоя е имал връзки, затова, така се държат половината самозванци на пътя и се правят от голямото добро утро!

111

Ьяуеи

преди 13 години

Аре ве некъф да ми лети насреща и да се праи че не е виновен и к,во да не би да е нещо повече от другите на пътя.!!?!?!От къде на къде ще минава на червено?!?!!?!?

110

st zagora

преди 13 години

tuk nqma takav koyto ne vzima pari

109

Фитипалди

преди 13 години

Този самозванец Йонко Иванов е най-голямото *** в гилдията.А иначе книжките не се купуват в автошколите,а пред изпитващите от ИААА/бивша ДАИ/.Идете в двора им на "Витиня" 1 и може да си помислите,че сте в накое от изданията на Женевския автосалон.А хорицата са със заплати по 400 лв.Мъ-ъ-ъ-ъ-ка!

108

Анонимен

преди 13 години

а сега ***(турците)как ще взимат книжки

107

Анонимен

преди 13 години

ти от къде знаеш, че парите са били за даи, а не за тъпия инструктор?

106

theinstr.

преди 13 години

Вижте сега по принцип не е правилно да се слагат под общ знаменател,че са подкупни всички автошколи и всички инструктори. Има школи,където се работи само с купуване на изпити спомнете си репортажи, излъчвани по телевизията за една Монтанска автошкола, където един журналист си купи книжка без да е изпитван и без да се е качвал в колата... Или пък за онази Софийска автошкола със звучното женско име,където чичо Митко искаше по 300 лева на човек за да се вземе от раз... Или какво стана с онези изпитващи от София, които бяха заловени да взимат подкуп... Какво стана с тези хора? Ами нищо продължават да си работят. Все така по същия начин. Дали полицията знае? Дали на Гурко5 знаят? Сигурно знаят, но какво се прави по въпроса? Аз не съм видял до сега някой,който да е ефективно наказан затова,че е хванат във взимане на подкуп. Знаете ли,че вече теоретичната подготовка в автошколите е задължителна? 40 учебни часа теория... Знаете ли в колко фирми се водят такива занятия в Сф? В не повече от 3-4 автошколи от около 500 само в столицата? За каква теоретична подготовка говорим тогава?Знаете ли,че преди изпита пред ДАИ,в края на теоретичната подготовка се прави вътрешен изпит по теория? Е, как бихте могли да знаете,след като отново само няколко фирми правят това...Знаете ли,че по наредба кормуването е 31 уч часа всеки час по 40 мин чисто каране и 10 минутен инстуктаж и анализ на задачите и упражненията?...А след това се прави вътрешен изпит по кормуване и ако курсиста е подготвен добре,едва тогава се допуска до изпита пред ДАИ...Така е по наредба 37 и 38.Колко автошколи я спазват ли? Не повече от 4-5 в София... Въпроса е ЗАЩО ТЕЗИ, КОИТО НЕ СПАЗВАТ НАРЕДБИТЕ НЕ СЕ САНКЦИОНИРАТ?Ами много просто някой има сметка да е така.Кой е този някой ли? Ами сещате се кой...

105

KU4E

преди 13 години

Докато има бедни хора в България винаги ще има купени книжки и дадени пари на ръка! Заплатите у нас са 14 пъти по ниски от други страни! За това и сива икономика ще има и купени книжки и т. н. Бедния човек всичко ще измисли! Това е! Въпрос на отцеляване!