11

Тошо

преди 13 години

На тези момчета неотдавна им направиха забележка по повод сгрешена снимка (полски МИГ-29 вместо хърватски МИГ-21). Сега пък сложили снимка на руски МИГ-29 от елитната шоу-ескадрила "Стрижи". Момчета, работете съвестно, за това ви плащат! А колкото до индийските ВВС, моля, не пишете простотийки! Мощни ВВС с много суперпилоти. Които на съвместни маневри подпалиха задниците на американските си "противници" в "кучешки бой".

10

Нина

преди 13 години

Су-35 е тежък изтребител и е признат от всички за най-маневреният самолет в Света. Може да носи ракети Р-33 с обсег до 300 километра и е ненадминат също и в близкия въздушен бой. Това е уникална машина. Миговете също не са зле миг-29 с УВТ /управляем вектор на тягата/ също е невероятен, но той е лек изтребител. Миг-31 е далечен прехващач, с мощен радар, носи ракети Р-37 с обсег до 400 километра, най-долечната хамерикаска лети едва до 50 километра:)))

9

Е

преди 13 години

Все пак е не е станало в Руските ВВС, нали ? Ами каде ? В Индииските .... без коментар просто.. Руснаците отдавна минаха на Сукхой, който доста от писалте тук не са виждали .

8

Hansens

преди 13 години

Ostavi gi,ne im obqsnqvai te sa neveji!!!! Neka smotanite im dyshici se kefqt,ot tova nishto nqma da se promeni :)

7

Нина

преди 13 години

Това е модел на миг-23, самолет трето поколение, на който американският аналог е F-111/доста смотана машина/

6

Хм

преди 13 години

По-всичко личи, че само в последния случай може вината да е в самолета - предните три очевадно са човешка грешка. А с *** като коментатор 1 (Страшен) кво да се разправяш... Почетете малко и направете сметка - МиГ-23 пазеше България (членка на Варшавския договор) и по-точното нейната столица. МиГ-27 е модернизиран МиГ-23. Друг е въпроса, че руснаците на държави не-членки на Варшавския са продавали т.нар. маймунска стока (въоръжение с орязани параметри) - поразровете се и четете.

5

Анонимен

преди 13 години

Изтребител МиГ-27....Много моля, но това е един от най-хубавите изтребители който е създаван някога....А държавата индия...боже-боже това държава ли е!!!

4

Анонимен

преди 13 години

Ами че то останали ли са МИГ-ве за бракуване у нас?

3

Стан

преди 13 години

Така става, като купуват на старо. Тия самолети имат навъртени поне 500 000 километра. Едва ли им е правен основен ремонт.

2

Анонимен

преди 13 години

време е да бракуваме и нашите МиГ-чета докато не са ни паднали на главите

1

Страшен

преди 13 години

Разбирате ли сега колко е напразна любовта ни към руското въоражение ???Най-велики били. ДА ,БИЛИ.