41

nas

преди 13 години

Ае да ви кажа това Майте са го предсказали ама, според мен незабавно трябва да се спре така нареченото ALL INCLUSIVE по курортите ,заради него тонове храна в цял свят отиват на сметещето, заради лакомиятя на богаташите това е един от вариантите да няма изкуствено изтребление на човека.

40

Анонимен

преди 13 години

да хваща мотика номер 13 и на нивата,сам да се изхранва,както едно времевсикнали само да им дават наготово храна,сякаш тука в България някой ни помага,всеки оцелява сам за себе си

39

до рамбо 26

преди 13 години

само ще ти кажа,че броя на вирусите и болестите за последните 100 години са се увеличили около 150 пъти !!!когато хората стават много и вирусите стават много,природата си има механизми да се подържа.Всички тея болести - спин,рак запитай се от кога са ? От скоро са. Допреди 50 години никой не ги е чувал. Един куп грипове - свински,птичи,кози...и ще се увеличават.Доказано е! В природата има баланс.

38

Анонимен

преди 13 години

Идва глад и световна война

37

Пора

преди 13 години

Пазете си нивите, идва време да се работи за прехраната.

36

waj

преди 13 години

тука разни умници смятат че проблема бил в това че нямало много войни и на селението се било увеличавало затова храната не стига за всички егахти *** не знам ако на твойта глава дойде война дали ще ръсиш подобни глупости

35

Манякас

преди 13 години

По добре да умрат от глад

34

Анонимен

преди 13 години

tia marzelivzi s 4ar6afite i tamnokozite da ne se rasmnozavat kato zai4eta i 6te ima hrana, a tova 4e mnogo strani uni6tozavat hrana, za da darzat zenata visoka e grehota!

33

онбашията

преди 13 години

жалки напъни, каквито и финансофи фокуси да измислят, населението постоянно расте, а площта е ограничена. всички опити на тъпите хуманисти и пацифисти да измислят "един по-добър свят" са опити с червени тухли да направиш зелена къща. глад и войни е имало и ще има и умните хора мислят как себе си да нахранят и как да излизат победители от войните, а не как да хранят бъдещите си врагове.

32

Случаен Охлюфф

преди 13 години

Най-жалкото е, че в богатите, а и не само богатите държави (каквато сме ние) хората изхвърлят храна, която се е развалила .. Презапасяването и изхвърлянето на хранителни продукти е сериозен проблем в Европа, както и в сссссАЩ .. Тази храна, която се изхвърля на бунището може да нахрани поне половината от тези 1 млрд. :( Жалко, но факт

31

Жалко е...

преди 13 години

Жалко е, че половината свят страда от недохранване, а другата половина боледува от преяждане. Проверете статистиката отностно затлъстяването.Трябва да има за ВСИЧКИ, а не богатите държави да предлагат изобилие и гражданите им да се тъпчат с какви ли не глупости. Повечето от *** не трябва да се произвеждат, говоря за вафли, дъвки и подобни, които разболяват децата ни!!!

30

yaro

преди 13 години

ami to Isus Hristos go e kazal v Evangeliata:"v poslednite dni 6te ima glad trusove ,voini i sluhove za voini,i golemi znamenia na nebeto...'vtoroto mu pri6estvie e blizo!

29

Човек

преди 13 години

Прав си.Не може аз да съм с едно дете, а в Африка правят по 5 и плачат че гладуват. И какво излиза, че аз трябва да издържам техните деца и тях съмите. Не съм съгласен.

28

5552

преди 13 години

Първо да си въведат семейно планиране в тези страни от третия свят, че там се множат като мухи. Не може в страните в Африка 50% от населението да е до 14 годишно и да раждат по 8-10 деца... Няма как да се изхранят всички, ясно е, земята не е разтеглива. Дори и сега да се заделят пари и храна за всички в Африка, след 30 години, там населението ще се е утроило!!!Като нямат пари и храна да не правят повече от 2 деца!

27

Анонимен

преди 13 години

Идиотията на нашето съвремие: Хамериканците изхвърлят хиляди тонове дори неразопакована храна, заради свръх производство и вместо да я пращат на нуждаещите се, те се правят ня великите учени, които ще произвеждат GMO за третия свят да се борят с глада. От това по-голяма глупост няма.

26

Анонимен

преди 13 години

Ако сега храната ви се струва скъпа, то ГМО ще е нещо, за което само ще сте чували по телевизията и интернет.

25

Анонимен

преди 13 години

Боже какви *** има само... Природата не можела да изхрани хората, затова трябвало ГМО... Какъв мега-*** трябва да си за да родиш подобна мисъл?

24

до 22

преди 13 години

ако става въпрос за изхранване то и сега природата не може да изхрани населението,затова учените постоянно подобряват ГМО култури,които не боледуват.иначе без генно инженерство,без пестициди и т.н. планетата ще изхрани не повече от милиард.до преди 5000 години населението на планетата е било около 200 милиона,ако не и по-малко

23

хм

преди 13 години

След като се унищожава икономиките на много страни - вкл земеделието и животновъдството естественно че ще има глад - вижте как е в България - пустеят голяма част от земите а това е в много страни и каквото се произведе се изнася а се внасят *** - натам вървят нещата - умишлено се предиьвиква и глада, както и кризата сега - явно т.н. богати имат полза от това само че и те няма да живеят вечно - ха,ха няма такъв филм колкото и да им се иска ха,ха

22

Анонимен

преди 13 години

оня ден купих от пазара едни дребни лукчета 3 кг. за 3 лв. насях ги в едни кофи и легени на терасата и някои вече покараха при мен гладни хора няма