178

Анонимен

преди 13 години

Грамофон Дянков пак взе да каканижи.

177

Анонимен

преди 13 години

Bravo na Diankov - ne vdigna DDS to , a beshe naj - prostoto

176

za 159

преди 13 години

te sa nau4eni taka............

175

Ahdreshko

преди 13 години

Г-н Дянков,а повишаването на здравните осигуровки не е ли данък?Нали искате да ги направите и задължителни?

174

bb

преди 13 години

Дянков, кога щеше да пада природния газ и парното? Хайде да е по-скоро, че идва зимата!И да вземете да оправите Ришкия проход, че оттам се минава само с луноход.И да не забравя, питайте фирмата, която прави Айтоския проход,има ли гаранция, важи ли? Ей такива едни инфраструктурни въпросчета, някакви!

173

Цецко

преди 13 години

До #173, не знам дали не трябва да си скъсаш дипломата, защото ти е убегнало следното важно обстоятелство - бюджета не беше удържан и се преразгледа по тая причина. Промени се!!!!! А Дянков и сие се движат по инерция и нещата се случват как дойде! Това че данъците не са вдигани е ПЪЛНА ЛЪЖА! Вдигнати са местните (което компенсира отлива от републиканския бюджет), вдигнати са осигуровките и акцизите!!! Капиш? Не са вдигнати корпоративен и ДДС.Така че бега и късай!!!

172

Анонимен

преди 13 години

Знаети ли защо *** вият на умряло като видят Дянков,защото е силна фигура и се опитват да ударят по един от най силните стълбове на ГЕРБ ,ама няма да познаят,*** *** комунярски !!!

171

кольо дългия

преди 13 години

МОНИ АЗ НЕ СЪМ ДОБРЕ АМА ТИ ХЕПТЕН МОЙТО МОМЧЕНЦЕ С ТУЙ ТЯСНО КОСТЮМЧЕ ЗА КЪДЕ СЕ/ СЛУШАЙ Б Б ЩОТО ТИ ЗНАЕШ И АЗ ЗНАМ / ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ТЕ МАХА ОТ РЯЗЗЗЗ/

170

Анонимен

преди 13 години

Не съм фен на ГЕРБ но пък минивам за добър икономист и ще ви кажа,че Дянков е много опитен икономист,той успя да удържи бюджета и да се движи по ръба,без да направи грешна стъпка и да натовари излишно данъчната система и всеки който разбира от финанси,разбира за какво става дума в тази световна криза и това наследство ,даже и Костов го одобряваше..знае и номерата на световните банкери и не допусна да ни заробят,както направиха с половината свят..браво на това момче !!!!

169

Цецко

преди 13 години

ааааа, снимката! Снимката! Тритон пие вода! И кво е това костюмче от абитуриентската вечер? Оно му тесно и късо. А по същество добре се е изгъбаркал, да не кажа изгаврил с тъпио еуекторат! Хахахахахааааааа....евалата дянков! Горе на черешата си! От едната страна на стадото са ***, от другата ти и колегите ти! Нема лабаво!

168

Анонимен

преди 13 години

Дянков си е много свестен, ама тъпия българин си търси изкупителна жертва за това, че избра и търпя банда крадци 8 години, които го докараха до просешка тояга. А ТАКА ИЗГОНЕТЕ ГО И СИ ВЪРНЕТЕ ПАК СТАНИШЕВ - ТОЙ ЩЕ ВИ "ОПРАВИ" (без вазелин)

167

...

преди 13 години

Как можеш да кажеш, че кризата отминава?!?!?!? Ти в коя държава живееш? Ела да видиш как живеят хората извън София или те не са част от България? Безсрамник!

166

USA

преди 13 години

Червените пикаят кръв, урина, газ и други такива...Усилията да бутнете Дянков отидоха на кино! :))

165

Мила

преди 13 години

Как премина? Сега сме на дъното! Накъдето да се обърнеш безработни, затворени магазини,намалени заплати! Как премина кризата? Хайде, стига!

164

обаче

преди 13 години

обаче колко усилия ни струваше това...

163

123

преди 13 години

ВСЕ ОЩЕ МЕНИСТЪР ДЯНКОВ ПАК ГОВОРИ ГЛУПОСТИ.

162

анонимен

преди 13 години

дянков е гаден продажник.сега като изтегли заем и той като другите ще е с пожизнена пенсия от бившия си работодател световната банка .да са му честити милионите.да са ни честити крадливите управници дето си сложихме

161

Вили

преди 13 години

Тоя и льбовница ли има?!:-)))))))))))))))))))

160

Анонимен

преди 13 години

От 100 години все я преминаваме тая криза, а краят на тунела все още не сме го стигнали.Пет поколения се затриха от това преминаване.

159

victorio

преди 13 години

Дянков си свърши половината от работата - да не увеличава данъците, т.е. да не вади повече пари от джоба ни. Но е съвсем в началото на другата задача - да намали излишните разходи за субсидии, за държавна издръжка и изтичането на огромните пари в здравеопазването.Да се надяваме, че това ще стане догодина, въпреки огромния вой на настъпаните мишоци. А за сведение на хилядите *** във форума - не е работа на Дянков да ви увеличи заплатата - това си е ваша собствена задачка.