34

цоню

преди 13 години

ех пешко,пешко що така чоджум си келяв и кекав ,дали не е щото си торба с *** и куха тиква отгоре

33

Анонимен

преди 13 години

този го стягало сърцето...? да яде само боб и леща. ще си оправи здравето.

32

четвъртък

преди 13 години

То бива,бива,ама вече не бива На престъпниците номерата са ясни , и номерата им ще стават все по-*усъвършенствани*, но на тези ГОРЕ номерата им вече не вървят

31

Петър

преди 13 години

Този гомновост има много доказани престъпления,Не трябва този ТОЛУП да се измъкне от справедлива осъдителна присъда,Не ми е ясно как този дебелянко са го допускали в Народното събрание,Вярвам че много хора са знаели с какво сее занимавал Пешо Сумиста но от тези много институции които са го защитавали хората не са имали смелост да излезнат и да си кажат истината

30

родопа-импекс

преди 13 години

като го гледам това продънено банкетно черво , единственото което констатирам е това,че е болно от затлъстяване и ояджане.става за рекламно лице на хранителни добавки за анорексици !

29

Михо

преди 13 години

БУахахахахахахахахахаххахахахаха....ша са спукам от смях....

28

chach

преди 13 години

a kogato ubiva6e ne be6e li bolen.

27

chach

преди 13 години

tooi e ubies ,a te misliat za zdraveto mu.

26

47739

преди 13 години

оставам, ама ми се заминава...!!!

25

Анонимен

преди 13 години

хе хе хе Престъпници с нежни сърца!Наистина много са ни притеснителни престъпниците - на нервна почва ще е. Все им се разхопва по нещо до ден два в ареста...

24

тото

преди 13 години

Докога с тия селски номерца? В момента в който ги приберат, веднага се подлагат на основен ремонт - сърце, простата, бъбреци, зъболекар, ортопед, високо или ниско кръвно и прочее.. и после си излизат по живо по здраво като чисто нови.. Да кажеш, че нямат пари да се отремонтират - не става. То и на докторите не им е лесно, защото и те имат семейства и трябва да ги пазят. Затова - ЛЕКАРСКИ ЕКИП ОТ ЧУЖДЕНЕЦИЯ!

23

Анонимен

преди 13 години

Сериозно съм загрижена за здравето на нашите убийци и престъпници... Какво ли ги правят в затвора, че всички изпопадат като узрели круши??? Че тия нежни създания(престъпници, убийци, мафиоти) не са свикнали в такива лоши условия да живеят.. ц ц ц грехота е.

22

Анонимен

преди 13 години

Трябва да се преглеждат от доктори от европейски страни и като излезе, че му няма нищо да му одържат прегледа в 5-торен размер.

21

аз

преди 13 години

Може да е спрял алкохола за таво да го блъска сърцето

20

Цецо

преди 13 години

Вече бих се учудил искрено, ако прочета за заподозрян, който е останал здрав след задържането му...:) Нещо много са ни кекави престъпниците, явно не водят здравословен начин на живот?!?:))

19

Анонимен

преди 13 години

ave kak stava vsichki se razboliavat v toq arest.... iavno toq nomer oshte minava

18

Fant0maS

преди 13 години

***! а да гълта химия и да блъск не го стяга сърцето?

17

Gozno

преди 13 години

Това със сърцето е номер.Всеки го знае.Има даже и поговорка- "Болно сърце не боли".Всеки нормален човек десетки пъти го е стягало сърцето.

16

преди 13 години

Циркът е пълен. Стягало го сърцето...утре и главата ще го стегне..а кога ще му стегнат и белезниците? Този тип е супер нагъл.

15

no name

преди 13 години

ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФПисна ми !Вкарвайте ПУТИН и съдии от Италиялекари,мутри,тикви,карпузи,съдии-едно и сщо бе !Не ви ли омръзна