142

kir

преди 12 години

Дори с най-семпли познания по астрономия ще знаете, че тази 'супер' 2012 година не е нищо повече от това че земята почва нов цикъл на въртене на оста си.А познанията на маите за това си остава загадка.

141

Equilibrium

преди 13 години

Действително науката е тази която тласка човечеството към прогрес и улеснява начина ни живот , но има и своите лоши черти. След създаването на атомната бомба , бащата на това за годините чудо на чудесата , Робърт Опенхаймър изрича следните думи : Now I've be death , the destroyer of worlds - Сега аз съм станал смъртта , унищожителят на световете. Няма место за съмнение че опитомяването на атома и неговата енергия е за чисто разрушителни и поразителни цели.Това не е прогрес , а геноцид.

140

vitalius

преди 13 години

"Това не съвпада ли с датата 21.12.2012!Както казват Маите!!!"Маите нищо не са предричали. Просто тогава им свършва календара, защото до толкова са можели да броят.А и токова като вярвате на техните "пророчества" защо не съм видял никой да се кланя на техните богове?Как така техната религия - грешна, пък техните предсказания - верни?

139

vitalius

преди 13 години

"Не знам кой ме имитира, но отговора е всъщност верен - ако можеше да се отговри на тези въпроси Бога губи смисъл като такъв"Тоест това което ти предлагаш не е отговори на въпроси, а спиране на търсенето на отговори.

138

vitalius

преди 13 години

До 110"Истината е една- не сме готови за това което предстои да открием."Да наистина не сте готови драги съфорумци. Изказвате се абсолютно неподготвени при всяко ново откритие, и всеки път щял до дойде края на света, и след всяко откритие пискате че колайдера е скъп, пък нищо не открива, и след всяко откритие пискате че учените са *** защото не разбирате с какво се занимават.

137

vitalius

преди 13 години

До 98"я,ме светнете-кой видя,че вселената се разширява непрекъснато."Алфред Хъбъл.

136

vitalius

преди 13 години

"Частицата Бог гарантирам, че няма да бъде открита"Туку що доказа че не си никакъв физик. Няма такова нещо като "частица бог" в нито една теория. Хигс Бозонът е наречен "божествена частица" само МЕТАФОРИЧНО. Единственото което той прави(ако съществува) е да дава маса на останалите частици.Освен това след като можеш да кажеш; "гарантирам, че няма да бъде открита ", това значи че не си и никакъв учен, а може би и не си и особено образован.

135

Умният човек

преди 13 години

Умният човек може да пише правилно и знае кога да използва пълен член.

134

Supernova

преди 13 години

Supernova koqto e vidima s nevyoryjeno oko statisti4eski izbuhva vednyj na 100 godini.

133

az

преди 13 години

HAHAHA

132

Жена

преди 13 години

Веселин Вие сте поредното доказателство че вие мъжете сте...В кой век живете, Веселин? Това че една жена (а нека бъдем честни дори нямате доказателство че е жена а съдите по nickname) е изразила глупостта си в интернет форум, по тема, по която близо 100 души вече са изразили безкрайно глупави мнения, не е доказателство че всички жени са ограничени. Ако беше така, то от този форум можем да си изведем изключително тъжни заключения за българския народ като цяло... А от Вашия коментар заключение

131

GB

преди 13 години

Първият сблъсак на частици на 14 тераелектронволта е планиран да стане на 20 ти Декември 2012г. в девет часа сутринта по Гринуич!м следващият такъв сблъсък ще е след 10 милиарда години!

130

kibika

преди 13 години

129- e mnogo prav

129

Тйна

преди 13 години

Атомен физик може ли скайпа ти! :)

128

Тайна

преди 13 години

Този въпрос кой е създал Бог е много *** и има мого *** отговор, няма смисъл да се отговаря!

127

Мариян

преди 13 години

Абе нещо ми просветна !!! "Повторното пускане на колайдера беше през ноември 2009. До края на 2011 г. сблъсъците на лъчи протони ще стават при енергия 7тераелектронволта, а след това работата на ускорителя ще бъде преустановена за година. В това време специалистите ще го подготвят за покачване на енергията на сблъсък на 14 тераелектронволта."!!Това не съвпада ли с датата 21.12.2012!Както казват Маите!!!

126

Емил

преди 13 години

Всяка секунда през тялото ни минават милиард частици като тези в колайдера,но на никой нищо му няма.Тези от сорта"тия ще отворят кутуята на Пандора" са плод на малко знания по физика...

125

Анонимен

преди 13 години

Май най-накрая "умните учени" започват да разбират колко много не знаят.

124

Пешев

преди 13 години

Тия *** от експерименти ще вземат да ни затрият

123

Венци

преди 13 години

Дано не направят непоправима беля и това да се окаже кутията на Пандора,която ако се отвори ще унищожи света.Не знам, дали цивилизацията ни е дорасла за да отвори тази врата безопасно.