17

PPP

преди 13 години

Защо не отидат на Панчарево да видят как всяка вечер тия от спортната база с лодки хвърлят по 200-300 метра мрежа и на сутринта си ги прибират с сумати бяла риба и шаран и после в ресторанта се продават... Всяка година го зарибяват и никога няма риба в язовира... Писна ми от такива мрежари и бракониери! Плащаш си билета редовно а бракониерите ти излавят рибата от водоемите... И са всичките близки хора на "горските" и полицията и никой не може да им каже нищо. Аман от тази шуробаджанащина вече!!!

16

Анонимен

преди 13 години

ИАРА-само ***, а пък нищо не прави!Особено тия в Смолян!За нищо не стават.

15

Анонимен

преди 13 години

ИАРА--много,много вода ! дайте ми всичките си заплатин дето ги получавате и аз собственоръчно ще свърша повече работа от вас !

14

Аз

преди 13 години

На язовир Стамболийски вадят по 5 на седмица...На тези които не са си платили.

13

гост

преди 13 години

Аз ходя редовно на палатки на Доспат и съм виждал как ги поставят мрежите. Това не ме изненадва много като новина. А ако искате повече информация за палатки, спални чували, раници посетете campingrocks.bg

12

Анонимен

преди 13 години

по язовирите рибата е вече изловена от мрежи и всевъзможни забранени способи Човек не може да отиде и да си направи кефа с една нормална въдица Ама по рибарските магазини свободно се продават каквито си искате мрежи и каквото пожелаете и то все забранени работи Трябва железен контрол , ама кой да го направи?

11

Шаран на сухо

преди 13 години

Преди време хванаха в Шуменско как инспектора гърми и мори рибата с ток, а какво правят неговите началници...? Те риба не ядат! Хванали 100 куки на неизвестен извършител. Ами известните какви ги вършат, тях кой да ги контролира, те не са рибари любители, те са големи риби!

10

kill jo

преди 13 години

puka mi ! basi typata novina!

9

пишман рибар

преди 13 години

еии то мноо ве, я идете на яз.Камчия да видите за ко става въпрос

8

До Номер 6

преди 13 години

Какво се е подобрило ? Всеки ден има проверки от ИАРА, отпуснато им е финансиране за закупуване на автомобили и горива за патрулиране ? Имат моторизирани лодки за патрулиране нощем ? На всеки 3 месеца се зарибяват някои водоеми ? ИАРА са поредната административна ***, която има за цел да получава месечни заплати за нищо работа. За да има промяна е необходима национална стратегия. Европа ни отпускаше пари за Рибовъдство и акваторика ама бившият министър в статия се оказа че направил далавера.

7

Анонимен

преди 13 години

ave 6to ne razre6at no6tnia ribolov da gi vidq kak 6e puskat mreji do moyta 6amandura.a sega no6tno vreme pra4kite van ot vodata za da imat teren brakonierite vsi4ki tiq deto pu6tat mrejite sa vse tehni hora

6

Анонимен

преди 13 години

От както дойде новия шеф на ИАРА положението драстично се подобри. Но срещу бандата нагли *** няма лек.

5

Новината е страшна

преди 13 години

Новината е страшна. Така е по всички язовири 20 години.Тези новини се пускат веднъж на 6 месеца тук, за да може"контролните" органи да си оправдават заплатите.

4

Анонимен

преди 13 години

ИАРА--гола вода

3

Салахадин

преди 13 години

За бракониерство 10 год затвор и по 100 000 лв за тон уловена с мрежа или бракоиерски начин риба.Набързо ще се оправят!!Вижте как са глобите по чужбина и ще влезете в час!!Аз от проверяващи не се страхувам.И билет си имам и някоя риба връщам.Спазвам си и периода!!Глоби яко.Българина само бой и като му се бръкне в джоба иначе не става!!

2

ПАПУНЧО

преди 13 години

АЙДЕ БЕ...НЕИЗВЕСТНИ НАРУЩИТЕЛИ....ВСИЧКИ СА ИЗВЕСТНИ.....АМА МОКРА ПЛЯВА ФЪРЛЯМЕ ТА ДА НЕ СЕ ДИГА ПУШЕК БЕ....И ТИЯ НА МАМА ПРИРОДОЛЮБЦИТЕ....А ТЕХНИТЕ МРЕЖИ МОЖЕ ЛИ НЕКОЙ ДА ГИ ДОКАЖЕ И ДА ГИ ФАНЕ

1

Анонимен

преди 13 години

Да, и едно хлапе ловеше на плувка. Страшна новина :)