185

Анонимен

преди 13 години

Защо имигрантите не превърнат собствените си държави в проспериращи? Защото религията им не ги учи на труд? Защо не ограничат раждаемостта и не позволят на жените да работят? Защото в уредените държави всичко е много по-лесно!Така източват социалните им фондове. Скоро ще свършат богатствата, натрупани от векове от холандци, белгийци и т.н. Истина е, че са експлоатирали колониите си и се опитват да компенсират злините, но тази емигрантска вълна вече надхвърля границите на търпимостта.

184

Анонимен

преди 13 години

Може и да е тревожно, но за кого? Не и за гражданите на уредените с много усилия още преди стотина години западноевропейски държави! Борили са се, работили са, извоювали са си свободи и икономическа стабилност, откъде-накъде сега ще плащат от собствените си джобове за да се развъждат в красивите им бляскави градове ***? Да, ***, защото даже и да работи главата на емигрантското семейство, на соц. помощи чакат жена му с фереджето и десетина отрочета. На всичко отгоре не се и интегрират!

183

Килъра

преди 13 години

Еми на хората им писна от *** дето за нищо не стават!!!

182

Анонимен

преди 13 години

dokoga.......

181

TURCIN

преди 13 години

prav si ot svoyata gledna tochka......

180

BG

преди 13 години

Като скакалците!Всички големи градове в западна Европа е пълно от тази ***.Нямат голям мерак да работят или да учат и 80% от младежите им са криминално проявени.Цели части от тези европейски градове, са превърнати на огромни гета ,където и полицията се страхува да влезе!90% от тях живеят от социалните и детски помощи(на нашия гръб) и каквото припечелят по криминален начин.Не проявяват никакъв интерес да се интегрират от 50 години насам.Размножават се ужасно бързо(поради безделието),без да се запитват дали са в състояние да изхранват семейството си.Важното, че европейски глупави демокрации,(ние) ги хрантутим и им плащаме.Всяка една от жените им е забулена с бурка или фередже,носи смрадливи шалвари и бута поне една детска количка и около нея подскачат още 5,6 отрочета.В джамиите им, които никнат като гъби след дъжд, открито призовават към джихад и събират пари и набират доброволци за терористите и Ал Кайда.Сега сигурно разбирате, защо цивилизована Европа гледа негативно на 50 годишното присъствие на тази неканена ***,да не говорим са опити за влизане в ЕС.

179

:)

преди 13 години

зависи от диалекта, иначе също вярно:)

178

Mango

преди 13 години

Ала,алаа,алааа!Много правни клистияни тука бре!Мюфтията ***,спи ли?А на мене, като повиша тона с наглите мисилмани, всичко ми трие!Ега ти дискриминацията,само и само защото се наричам ***!

177

Mery

преди 13 години

Това е правило - при криза властта се взема от десните сили,които въвеждат сурови ограничителни мерки и в крайна сметка успяват да овладеят кризата или поне да й противодействуват.Когато кризата отмине, в ход се втурват левите и каквото има скътано от десните, го пропиляват и кръгът започва отново.Не виж-дате ли,че Станишко има по 2-3 прояви на ден, 24 часа и Труд се съсипват да му дават изказванията и проявите, но той не пледира за власт, а критикува кабине-та. Догодина Гоце ще обира каймака.

176

sborova radjo skopje

преди 13 години

Zashto vi e strah ot islama, zashtoto byrzo se razviva li ? A zashto se razviva byrzo, ne se li pitate. Ne se li pitate zashto v starata Evropa prostituciyata e tolkoz razvita. Tova ne e li boguhulstvo. Mi to de da beshe samo prostituciya...

175

za 179

преди 13 години

Mnogo istina ima v tova.......

174

до 173

преди 13 години

Ахахахах и аз падам от смях-принципно си прав,ама когато българинът,раждан в България от 'турци' постоянно се бие в гърдите че е ТУРЧИН,развява турски байряци и демонстративно плещи турски,макар че не го знае много добре...е,няма ли да се изнервиш и да поискаш да си ходи в турско,а?

173

Химлер

преди 13 години

Колегата Ерхард се казва Милх, не Милш. Иначе е точно така.

172

longlive

преди 13 години

Напълно логично и закономерно е, че крайната десница бележи възход в цяла Европа. Европейските граждани се измориха от тоталното лицемерие на идеите за толерантност, които доведоха до чудовищни аномалии в обществото. Всеки *** или арабин може да си прави каквото иска във Франция или Великобритания, да живее в многоженство и да взима социални помощи за всичките си съпруги и деца!!! Нали този масраф някой го плаща с 40-50% данъчни ставки. Хората просто се измориха да хрантутят емигрантите.Баста!

171

някой

преди 13 години

До: дедо (номер 179)Чел съм доста документи по този повод - за Хитлер има само слухове. Историята не се интересува от политика - кой бил прав и кой крив. Историята се интересува от факти. Факт е обаче, че Ерхард Милш е бил полуевреин който се издига до фелдмаршал и се нарежда веднага след Гьоринг по ранг. Точно по повод на съмненията за неговия произход Гьоринг е гарантирал за него и е казал прочутата фраза: "Аз решавам кой е евреин и кой не!"

170

Провадийския

преди 13 години

Само така! Нека всяка жаба да си знае гьола!

169

някой

преди 13 години

До: Alfred R. (номер 177)Или казано с други думи: Ние българите сме по-големи *** и от ромите!!! Или не е така?

168

някой

преди 13 години

До: номер 160За Боби Фишер историята е много куриозна. Въпреки че той самият е евреин, неговото американско гражданство е било застрашено заради яростните му антисемитски изказвания. На косъм се е отървал в Япония от депортиране в САЩ където са щели да го съдят като нацистки военнорестъпник. Но, както и да е, това е поредното доказателство за патологичния характер на "национализма".

167

ККК

преди 13 години

Бяла сила,бял ум,бяла власт !!! Пречистване ,кръст,просперитет !!!

166

Gruppensturmfuhrer

преди 13 години

Намесвам религията във връзка с наглото и натрапване от страна на емигрантите спрямо коренното население на Европа. Едва ли някой би позволил да се построи църква в Индонезия или С.Арабия, докато общности от тези страни искат да строят джамии в Европа. Аз съм запознат с исляма дотолкова, че да се радвам че съм православен, но в никакъв случай не бих оспорил правото на някой да бъде мохамеданин. Крайностите винаги се проявяват когато някой е притиснат в ъгъла- Европа сега е в ъгъла......