26

На ка мура

преди 13 години

Няма да се карат дълго, защото имат много взаимноизгодни интереси! Тая патаклама е своего рода прах за пред света и широките народни маси, та хем избирателите в Япония да са доволни от своите вождове, хем китайците да си уважават партията "народна", а иначе китайците и японците тайно си пивкат чайчето и сакенцето! Голям сценарии си спретнаха! Аз като чистокръвен българин много не вярвам на острия език между двете страни, защото ми се види много остър!

25

huki

преди 13 години

eto edin udoben moment i pretekst za otveten udar nad yaponskata imperiya! Kitay ima da si vru6ta!!

24

Anunnakin

преди 13 години

Ха,китайците ,японците са едни и същи и въпреки това имат проблемите каквито цял свят има ,а имено териториален .Това е най-най проблем на днещния свят ,религиите са само предпоставки . ьПП:Териториата си е необходимост , па, кой що ще да говори .

23

Psycho Realm

преди 13 години

Китайският риболовен кораб беше засечен на 7 септември от японски военен кораб близо до необитаема верига острови, към които двете страни, а също и Тайван, имат претенции. В региона има четири китайски газови находища, но Токио твърди, че източниците за тях се намират в японски териториални води. NAU$I SE DA 4ETE6 WE hahahahahahahah

22

Леле мале

преди 13 години

Както е тръгнало, след година - две няма да има журналисти, които правилно говорят и пишат на български език. Направо е срамно да се публикуват такива текстове. Освен посочения автор, редакторите и коректорите също са неграмотни щом допускат подобни публикации.

21

Truman

преди 13 години

Прекалено силна е китайската реакция....Буря в 4аша вода както се казва...Врагът на Китай не е Япония.

20

удвиб

преди 13 години

За каквото и де се говори, става дума за пари. Кой ще докопа газовите находища - Китай, или Япония. Четете между неграмотно написаните редове на новината:)

19

Анонимен

преди 13 години

Kolkoto po barzo se prekratat targovskite vrazki s Kitai I iznosat im na NEVEROIATNI SVRAH BOKLUZI I PARZALI koito zalivat sveta tolkova po dobre.

18

Гът

преди 13 години

"Пекин прекрати друстранните връзки" - бая друсат тия връзки... все пак е хубаво да се сещаме, че едно време имаше последно предупреждение за уволнение при правописна грешка във вестник.

17

Кольо Пора

преди 13 години

Бас ловя, че ако "журналист" от днес.бг бъде изпратен на работа в някоя световна медия (Routers,CNN, BBC) с подобни на тази - неграмотни и лишени от смисъл статии ще предизвика международен скандал, а защо пък не и нова световна война.

16

до днес.бг

преди 13 години

АЛОООООООООООООООО необразованите какво значи- друстранните връзки ХА ХА ХА

15

негръмотен жорнълизд

преди 13 години

Хаааахааа "Японският риболовен кораб беше засечен на 7 септември от японски военен кораб" .Сега китайски риболовен кораб трябва да бъде засечен от китайски военен кораб и ще бъдат квит.

14

Сменили му регистрац

преди 13 години

Сменили са му регистрационните табели, номерата по двигателите (и перката сигурно), една блажна боя и от Цункайхой, станал на Тоширамикора кораба. ...или наопаки, и аз се обърках вече.

13

До 10

преди 13 години

Това не е нищо - Китай отговарят на Япония в духа на добрия дипломатически тон. За Япония ще стане страшно, ако Китай наистина им се разсърди, но това едва ли ще стане в този случей.

12

Анонимен

преди 13 години

ne podzeniavaite kitaizite te ubivat s usmivka, a i sa tvarde mnogo i evtino rabotjat

11

Spelling Check

преди 13 години

Значи, че някой не знае как се пише статия :-))))

10

Анонимен

преди 13 години

Китайчетата от ден ден все повече възмъжават и започват да стават нагли. Явно почнаха да се вземат много на сериозно.

9

българин

преди 13 години

Аз казвам - ха така, ама не се карайте, жълтите, ами направо се бийте.

8

Del Gado

преди 13 години

Със същият успех текстът под снимката можеше да е "Антикитайски протести в Япония" :):):) върви ги различи:)

7

:)

преди 13 години

Странно в началото на статията е китайски кораб, а към края е японски...