234

Неджати

преди 13 години

Хахаха!!Абе приятел ти ме уби бе човек...даже и един положителен вот ти оставих /с моя 11 :) /Ето тук ти давам пример за един много прочут в България и по света нашПрофесор Д-р Чирков, макар и на скоро беше замесен в един скандал за незаконно донорство! Ноооо прочети това иначе няма да ти е интересно като ти го разкажа!

233

garo

преди 13 години

Те нали за да станат редовни данъкоплатци трябва да ходят на училище първо. А техните родители вече ги пиши бегали, но поне децата им да направим хора и да ги научим да живеят по човешки. Все от някъде трябва да се започне, идеята е добра.

232

Матева

преди 13 години

Ще ги вози общината, що пък не, а за дневния Център за възрастни с ментални увреждания-дето на практика са си деца-няма. и защо ли та от тях каква полза,колкото и да ги интегрираш, те са си бебета.Да им берат дерта родители,братя,сестри и ентусиастите в дневния център. А ромите те са перспективни, може и да излезе нещо от тях.........

231

Циганин

преди 13 години

Ще почнем всички да се пишем за *** за да ползваме същите ПРИВИЛЕГИ -безплатен ток, вода, общински жилища, безнаказаност.........

230

Анонимен

преди 13 години

Много интересно що ли новините свързани с *** са свързани с побоища, убийства, кражби и прочие. Що ли няма новини от ръда "Излезе новата стихозбирка на *** поет Х", "*** учени откриха...", "Циганси изследовател..." :)))) А да ви е честита ромската интеграция глупави, либерални толерастични популисти, лицемерни демагози...

229

Анонимен

преди 13 години

Четете............По рано са давали пари на *** фондация.A cега ще ги возят.Е,не е ли по-добре?Хайде помислете и още нещо-ще ги карат директно в училище,а не по улиците да просят..............

228

Българин

преди 13 години

Страхотен метод за "интеграция" - мангалчетата още от малки да проумеят, че имат ПРИВИЛЕГИИ заради жалкият си етнически произход !!!

227

Obsidian cat

преди 13 години

Че това може и с поправителни центрове за обществено полезен труд да се постигне . Хем няма по цял ден да се чудят кво да откраднат и колко чавета да направят на Айшето . Хляб без работа се дава само на домашен любимец и на пеленачета. Циганорите не са нито едното нито другото . Който не работи не трябва да яде .

226

me4o

преди 13 години

bravo, taka trqpva, za kakvo e tazi darjava ako ne osigurqva dostap do obrazovanie na malcinstvata!osven prevoz trqpva da im se davat jobni pari i da imat osigureni bezplatni drehi. Vse obrazovani i intiligentni romi sa badeshteto na tazi strana

225

българка

преди 13 години

Браво на Столичната община!!!Блестяща идея!!Циганчетата ще се возят дупетата до у-ще, а нашите деца ще мръзнат по спирките през зимата. Браво, само така!

224

n

преди 13 години

sega vi e qt 4e nemojete da si gi vzemete i kazvate

223

vvv

преди 13 години

На чий гръб пак ?Стига с тази толерантност!Когато станат редовни данъкоплатци като българите , тогава да се ползвата от всички социални блага.Писна ни !!!

222

Анонимен

преди 13 години

229 го каза ясно и точно ! те такава интеграция им трябва на ***.

221

Пффф

преди 13 години

А водчици кога ще почнат да пренасят до училище ?! :)

220

skgt

преди 13 години

az gi vozia prez den dva Ako znaete kakva smrad e v avtobusa A moeto semeistvo triabva da si dupchi bilet inache GLOBA

219

Димитър

преди 13 години

Аз, който си плащам всички сметки и данъци, държа моите деца също да получат безплатен превоз до училище! Нямам нищо против превоза на циганчетата, но като ще е нещо, да е за всички, а не за пореден път да се чувствам дискриминиран като българин в България.

218

???

преди 13 години

Ами евала идва от турски а в турския от арабски.

217

???

преди 13 години

Относно Гаджо никога не казва нещо вярно....Аз пък знам тръгне ли *** да ти се кълне в майка си значи те лъже...

216

Maraba

преди 13 години

Обобщаваш!Държавата преразпределя благата според политиката ,която води-социална или дясна.Конституцията е основата.За съжаление *** са част от гражданите у нас.Ако не им даваме поне трошица,ще си вземат не само хляба ,а и пастите.И понеже са първосигнални ще го правят с нож или сопа.Това е и ролята на помощите-за да могат нормалните да живеят нормално,мизерниците трябва да се хранят.

215

Анонимен

преди 13 години

Странно по времето на бай Тошо *** бяха интегрирани,а сега какво стана,че се деинтегрираха.Изглежда проблема е в полицията,която не ги интегрира така убедително,както навремето народната милиция.В първите часове след приема яко интегриране, а след това как се казваш и за какво си приет.