39

Жо

преди 13 години

До 38 Ту Пийпъл: Грешиш приятелю, църквата не е сграда и Храмът Божий е "Храм неръкотворен". Пише го в Библията. Когато е създадена Божията църква на Петдесетия ден след Възкресението Христово, не е имало нито сграда, нито попове ,нито папи, нито патриарси. Имало е Апостоли. Те са тръгнали по света да разпространяват Словото Божие. Хората са се събирали да ги слушат и това е началото на Църквата.

38

Анонимен

преди 13 години

Нали уж всички са равни пред закона.. Не знам защо и ми е трудно да си обесня, как един свещеник може да безчинства и да се размине само с извинения. Па на всичкото отгоре да се разхожда из Европа и да му пляскат навсякъде. Това е един ненормален свят с фалшив морал.Интересно ми е кой ще му пляска на папата в Швеция например..

37

Honorik

преди 13 години

Samo izvineniq ne sa dostata4ni.Vinovnite sve6tenici trqbva da badat otstraneni ot posta si i da badat sadeni spored prestapleniqta si.

36

Анонимен

преди 13 години

Аре кво се извинява - арестант да става на момента.Някой да ти педофилства с детето ти после му приеми извиненията.Ако ще и господ да слезе да ми се извинява, че му сипа с големия черпак.

35

Камен

преди 13 години

а *** педофили не подкопават ли устоите на държавата?

34

tutankhamon661

преди 13 години

Че то в църквата ако няма педофили, къде тогава?

33

Хелзо

преди 13 години

Просто въпрос на време!Все по - малко хора вярват.В България почти всички вярващи се състоят от пенсионери и антики в човешки облик.От младите доста малък процент са религиозни.И на християнството му се вижда края.

32

Анонимен

преди 13 години

Това е защото Католическата църква се е отслабила прекалено много. Време е за нова "инквизиция", която да следи такива неща да не се случват.

31

понеделник

преди 13 години

Ако има НОРМАЛНА любов между мъж и жена-бих приела Но такива извращения да се правят от *духовни*лица-не приемам А и като гледам в кои държави се случва това-не се и учудвам Какъм морал на запад - никакъв

30

Ту Пийпъл

преди 13 години

Църквата се е провъзгласила за посредник във вярата...и е монополист в доставката на тази услуга...а вярващите не идентифицирай с нея, защото аз съм вярващ, но мразя поповете и техните офиси- сградите които наричаме църкви...но поради липса на друго предложение ходя да паля свещи в храмовете...

29

Жо

преди 13 години

До 36 Атомен физик: Църквата не е папата или патриарха /наричащи се- духовен баща и представител на Бога на земята/. Църквата са хората, които вярват.

28

атомен физик

преди 13 години

За мен истински правоверни са малка част от протестантите. Всички други версии на Християнството са изтъкани от грехове...вкл. и православието - каква е тази лъскавина , тия лимузини и т.н. Не знам Исус Христос да е парадирал с злато и пари....

27

тома неверни

преди 13 години

като им слушам "главата" на католиците,се сещам ,че нашите попчета ровят за часове по вероизповедание в училище-да вкараме вълка в кошарата,а?

26

Калин

преди 13 години

*** :)

25

Калин

преди 13 години

като се съберете членството социалитета, вземете се задоволете .. шансове с нормални хора.. знаете си нямате.. кръстоствате се .. като между амеби, опрашвате се взаимно.. като пчелички, вида вие като разплодени прасета.. това донякъде ви оправдава, но не ви извинява!

24

Калин

преди 13 години

кажи лека нощ на дружинката и като се съберете организирано по клубче и полянки .. вместо да ми се потите.. вземете се изкъпете :)

23

Калин

преди 13 години

ми те излеянията ви коренспондират със същноста ви долна *** и подла - да не забравя и лицемерна, хващата те се там де не ви сърби а убеждавате по своему.. че не се опипвате:)

22

Калин

преди 13 години

на всяко цъкнато + какво удоволствие ти доставя, самовлюбиетото е показател .. що за ръководен си :)

21

Калин

преди 13 години

не съди по себе си :)

20

Анонимен

преди 13 години

Тия многоточия... дето ги пишеш... да не са между тактовете... а?И после не забравяй да измиеш клавиатурата.