80

БАЧКАТОР

преди 13 години

ГЕРБ може и да правят грешки но който не работи само той не греши.Ивсе пак в условията на кризата(която за щастие отшумява) управляват добре.Не виждам какво конкретно биха свършили БСП+ДПС на тяхно място. Единственото което правят те е да търсят кусури но забележете никога не казват как да се реши даден проблем!Защото не знаят.

79

Българин

преди 13 години

Драги приятели,Възхищавам се на сляпата ви подкрепа за Б.Б.Въпрос на виждане и интелект.Явно при вас интелекта е в това колко по -звучно да псувате и колко по високо да афиширате сексуалното си величие,но тук би трябвало аргументи и знания. Липсват ви.Не си избивайте комплексите.Станишев е класа.Жалко ,че не го разбирате.Не съм му фен ,но ви го казвам от позицията на човек над 60 живял учил и работил през т. н.комунизъм и през т.н.пазарна икономика.Видях как бармани и шофьори станаха банкери

78

Анонимен

преди 13 години

Много малко *** днес?Какво става?Сигурно не ви са плащали от Позитано 20?

77

Анонимен

преди 13 години

Като гледам тази компитентна личност СТАНИШЕВ направо ми се поврьща,Нямали някои смелчага да го прати при провсаюзния Желязков.

76

чичо хитко

преди 13 години

Ах, как искам да си го щипна по бузката!

75

БАШ ПАРТИЕЦ

преди 13 години

Браво ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ. Докато ти си начело на ЛЮБИМАТА НИ ПАРТИЯ и с тази олигофренска физиономия нямаме нужда от политически противници.Ти сам я съсипваш .

74

БГ

преди 13 години

Трябва със закон да забранят всякаква изява на такъв тип ,,съсели мъсели,,(старата власт КРАДЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ) било то медийна или каквато и да е или...медийте да ги игнорират за благото на обществото.Няма смисъл да се обяснява агресията която пораждат със появата си.

73

ritci

преди 13 години

"Според лидера на БСП доверието в държавата е изчезнало"Е тука вече е много прав Г-н СерГей.Доверието в държавата изчезна още когато наш любим Симеончо ни излъга най подло, и си взема 1/4 от Б-я(другата 1/4я взема М.Велчев) а останалата 1/2 Доган все още не я пуска.

72

az

преди 13 години

Tozi *** oshte li e na svoboda?Kakvo chaka SIDERA da ne go prashta v BELENE.Tam mu e mqstoto.

71

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Популизъм и демагогия - като за учебник...

70

Анонимен

преди 13 години

Искате бързи промени в областта на икономика,здравеопазване,образование,социална и пенсионна реформа,полиция и пр.Станишев,ами вие на посочените структури,какво променихте,та искате сега бърза,ама много бърза реформа?!Станишев,увеличихте пенсиите четири пъти и минималните стигнаха до към 140 лв,Станишев що не си помислихте за възрастните си избиратели,те сега умират и вие няма да помиришите властта,освен чрез партизанско движени.Ограбихте България и ни завряхте в кинефа на Анадола!

69

Анонимен

преди 13 години

Е ТОЯ ПОГРЕБА БСП

68

Анонимен

преди 13 години

Не го съдете прекалено строго. Човекът е евреин...

67

Анонимен

преди 13 години

Работа в България има бол, пустееща земя също.Безработни у нас, както и по цял свят, са некадърните и мързеливитеНяма страна, в която работата да е свършила. Малката особеност днес и още повече в бъдеще е, че е нужно не само желание да работиш, а и нещо да можеш и да знаеш.

66

Анонимен

преди 13 години

сега Герб погват безработните да ги глобяват. И това е голата истина-некадърното правителство погва бедните да закърпи огромната дупка в бюджета

65

аз бе

преди 13 години

СерГЕЙчо , има много поводи да ти начупим тиквата!!!

64

ДЕТЕЛИН

преди 13 години

редакторче :) хайде да се снабдиш с нов арсенал от снимки ПОНЕ НА станишев / е стига де, тъпо е /

63

Candy

преди 13 години

Абе тоя па, нали ви видяхме колко сте компетенти и можещи. Още не мога да повярвам колко е безсрамен, с какви очи излиза и ги бълва тия глупости! Вдигнали пенсиите, ама вие за 4 години само с това ли можете да се похвалите бе, господин серГей? Да ви осведомя, на тия дето им вдигнахте пенсиите и дето за вас гласува, измират! Бавно и безславно, и добре че. Вот на недоверие, никой няма да гласува втори път за ваща жалка червена ***!

62

Анонимен

преди 13 години

Срамно ( и дори позорно) е да си социалист в наши дни.

61

bluEyes

преди 13 години

вие сте евтин популист "господин" СтаниШеф... !