258

АНОНИМЕН

преди 13 години

Стига с тези партии, бе! Какви ни управляват сега - хем бивши членове на БКП/БСП, хем некадърни и неграмотни! България отива към фалит. Днес чух по телевизията, че с този нескопосан бюджет 2011 г. вървим към дълг 9 милиарда и то при положителен развой на икономиката, но при нашите темпове отчайващи сметнете сами какъв дълг ще изгради управляващото тяло! И кой мислите ще плаща - естествено, че ние, глупаците, които гласувахме като слепоци! Така, че не партии, а личности трябва да се избират!

257

za 254

преди 13 години

Ti izbi ribata.............stiga ruski mekereta sa ni upravliavali , 6 grajdani na SSSR za 65 godini ne vi li stignaha..........i bananova republika niama s takyv rekord

256

za 262

преди 13 години

pitai Traktora, v ofisa mu nameriha zapis na VIP gay orgia.........

255

Анонимен

преди 13 години

Георги Гергов от своя страна заяви, че в лицето на ГЕРБ социалистите имат сериозен и опасен враг.Ех, де да беше истина!

254

до Таня

преди 13 години

Ти пък от къде си сигурна че е гей? Все едно да кажат за теб че си лезбийка. А за "заключването" трябват доказателства. И те да издържат пред съда. Другото е папагалщина.

253

Анонимен

преди 13 години

Да живее БКП!

252

Анонимен

преди 13 години

Стига с тия инфантилни приказки кой е бил член на БСП преди 20 години!Политическата проституция е на мода и в наши дни.В средите на БСП влизат и излизат в зависимост от това дали могат да крадат.Сигурен съм,че сега като минаха в немилост много червени се пребоядисаха в оранжево.Един пример Янко Станев,беше в СДС,след това прегърна идеалите на ДПС защото източва бюджета чрез фондацията си уж ,че интегрира ***/справка сайта на община Варна,вижте колко левчета са отишли във фондацията му/

251

roki

преди 13 години

u paliachovci i na klounipravliava ni shaika selianduri koito sa prosti negramotni nekompetentni nekvalificirani te sa sas nisko obrazovanie i sas niska kultura. tapanari sas darveni glavi v koito bramchat brambari i muhi. zatova ot praznite im glavi nishto polozhitelno ne stava.osven da dovedat naroda do genocid i da go unishtozhat.pravitelstvo na cirkadzhiite i klounite koito zhonglirat na balgarskata i svetovna scena.sram sa za balgaria.

250

Анонимен

преди 13 години

1331Бе(Т)ствие си ти неграмотен уроде!Такива като теб трябва да копат на полето от изгрев до залез а не да ми се плюнчат в нета!

249

Анонимен

преди 13 години

!ервените кхмери си правят гимнастика на устата,ама дали се борят за идеите си,за идеалите си?Сигурно,да си спомним за Гергов,за Гуцанов,за Овчаров и за хилядите незнайни комунисти крали и източвали на поразия,драли народа си!Аз бих се скатал някаде от срам за поразиите,които нанесоха на Народа си!Позор,а не публични изяви!

248

Анонимен

преди 13 години

254100% те подкрепям.Стадото още не е прогледнало за да види истината.Орешарски за финансов министър и кризата СВЪРШВА ВЕДНАГА!!!

247

Зарко

преди 13 години

До 250Много *** мнения чета тука, че всички били комунисти.При положение, че 45 години до 10.11.1989-та имаше само една партия БКП и членството беше задължително ако искаш да станеш нещо повече от обикновен бачкатор - какви очаквате да бъдат. Аз също съм бил чавдарче, пионер и комсомолец...но да не мислите, че ме е питал някой дали искам, беше задължително няма искам-не искам, щото ако не искаш почват да те тормозят, може и в лагер да идеш. Беше си като при фашизма - всички фашисти

246

Анонимен

преди 13 години

По-добре за всички би било Станишев да се върна на власт, но без Доган и царя.

245

Анонимен

преди 13 години

Тия се изнервиха много!Пладнешки обирджии!

244

1331

преди 13 години

По гомямо бетствие от БСП няма на земята Немиго побира главата как шепа хора алчни и прости сани командвали И ни докараха до тук

243

Анонимен

преди 13 години

Копмунетата голям глад ги е налегнал!герберите да оправят и болниците,че там много се краде от нашите пари/от здравните ни вноски/.Докторите имат частни кабинети и те изнудват да ходиш там да те дерат,ако си неплатежоспособен те заобикалят като голям камък.Търговци,какво искате!Ако ни спасят и от бялата мафия ще гласувам само за тях!20 год.болниците станаха опасна територия,приличат на гета и на приюти за бедни!Във Варна в болниците от десетина години си купуваш сам храната,консумативи,лекарства

242

Анонимен

преди 13 години

Че всички комунисти това го тегли.Но Б.Б също е бил член на БКП, както и Цачева, Лъчко, Цветанов, Дянков, Божидар Димитров.Всички много добре знаем , че бивши комунисти НЯМА.В момента управляват други комунисти от БКП, които не са станали или не са част от БСП.На това аз му викам голяма промяна... едни комунисти плюят други и група *** си мислят, че БКП/БСП не е на власт...

241

Анонимен

преди 13 години

в БСП открай време ги тегли към гората и партизанлъка. Самата партия е основана на полянка сред буки и дъбове под Бузлуджа.Днес партията не че е чак в нелегалност, но е в кьошето на парламента, а електоратът й се топи като тазгодишния коледен сняг .И не само по биологически причини. Затова пак на мода излиза конспирацията и стрелбата от засада. Ако може и с чужди ръце.

240

ЧИНОВНИК

преди 13 години

По-добре без план, а работа. Вашете планове и СХЕМИ ги видях: ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ; КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ; ПРОДАЖБА НА ДЪРЖАВНО И ОБЩИНСКО ИМУЩЕСТВО НА БЕЗЦЕНИЦА; ЗАМЕНКИ ЗА СТОТИНКИ; КРАЖБА НА ДДС И ЕВРОФОНДОВЕ; ПОДКУПНИ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ; СРАСТВАНЕ НА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ И МВР; ОТВЛИЧАНИЯ; МАГИСТРАЛНИ ГРАБЕЖИ; ПОРЪЧКОВИ УБИЙСТВА; КУПОННИ СИСТЕМИ - ХАРАКТЕРНИ САМО ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА; ХИПЕРИНФЛАЦИИ И ОГРАБВАНЕ СПЕСТЯВАНИЯТА НА НАРОДА; Сега е време за работа - и това правителство работи въпреки множеството капани, които сте му заложили, световната криза и парите, които бяхте авансово изхарчили;Да червени ИЗЧАДИЯ, ВИЖДАМ ЧЕ ВИ БОЛИ!

239

Don Jovani

преди 13 години

ПолитикаСтанишев: ГЕРБ нямат план, но пък имат висока некомпетентностA бееееееее, що се не гръмнеш бе, точно ти ли трябва да даваш съвети кой какво да прави тъй като няма да се измирише осраното от вас още един преход. Един умен човек на твое място би се покрил и да не влиза в медийното пространство поне 2 години, а ти с целият си нагълитет си се изправил да даваш и коментари, между другото, на теб както и на отрепките покрай теб барабар с Доган стe за небе на квадратчета ама и съда е един.