12

Пурко

преди 13 години

Ако искаш нещо да се протака и накрая нищо да не стане, прави комисия.Така стават нещата в парламента.

11

kk

преди 13 години

Правилно,като не можете по друг начин да си уредите баджанаците и балдъзите,откривайте "Комисии"!Нови места за "хрантутници"!Ще Ви храни "Йондо" след два,три месеца!

10

МУСТАФА

преди 13 години

продължение: Уверявам милите дами Куцкова и Банкова, че притежавам достатъчно неоспорими писмени документи и аудио файлове с дискусия по организация на драмата, които да докажат,че миризмата иде не от някъде другаде, а от пълните *** на правосъдната система, а в казуса на Столичен общински съвет. Като доказателство изтъквам,че в единия от аудио файловете Куцкова ме нарича престъпник, защото всички документи ми били "перфектни", т.е.с тях не мога да бъда обвинен в каквото и да е правонарушение.

9

празник

преди 13 години

Стига комисии и комисийки-нищо не са направили и нищо няма да направят Като имаме МФФ и Бюро за финансово разузнаване каква е ползата - злоупотреби с главно З и то на всички нива по иерархията Целта сега е да дадат работа на новосъкратени отнякъде и за замазване на очите -уж с кражбите до тук

8

МУСТАФА

преди 13 години

Организацията на всички протести, на синдикални организации, полицаи, пожарникари ..................са заплатени с пари на кляфки, на които и пирон да им забиеш в главата, ще го усетят само като наднормено тегло. Социалната политика на правителството днес е такава, защото крадците, които отново се канят да вземат властта, оставиха социалните фондове на 00000000

7

МУСТАФА

преди 13 години

Не е по темата: магистратите *** Куцкова и Анна Банкова с подкрепата на Уникредит Булбанк АД са скалъпили драма, която уж уличава премиера в крупна далавера в качеството му на кмет на гр. София. Драмата осъвместява интересите на банката по отпуснат, не обслужван и недостатъчно обезпечен кредит в огромни размери на дружество собственост на дружество регистрирано на остров Малта.

6

Анонимен

преди 13 години

Милиционерската партия ГЕРБ за една година се скъса да приема лобистки закони, с които да урежда приятелите си мутри.

5

Анонимен

преди 13 години

Искаш ли един проблем да бъде забатачен и никога да не бъде пазрешен, създай нарочна комисия за решаването му!!!Лао Цзе

4

Мъдовски

преди 13 години

А какви са критериите за да бъдеш избран за член на тази комисия?

3

Анонимен

преди 13 години

Апропо,убийствата трябва да намалеят

2

Дядо Петър

преди 13 години

А кой ще стеди членовете на тази комисия?

1

Анонимен

преди 13 години

Е това вече е синекурна длъжност. Машалла.