106

Жената не е лоша но

преди 13 години

Не и се сърдете на жената на всички средно интелигентни хора им е ясно че тя е просто пионка обслужваща Бойко и сие. Така че не очаквайте от нея да вземе някакво решение сама и да го отстоява дори и да има желание за това като я гледам на снимките съвсем се е скапала женицата яко нерви хаби защото после знае че тя ще опере пешкира а не тия дето и дърпан кончетата.

105

Анонимен

преди 13 години

С това съзнание, никога няма да сте красиви и чисти!

104

Glupavia

преди 13 години

Проблема е друг.Не тези които са от провинцията са проблема,а тези които са от провинцията и се мислят за софиянци след като са ги обръснали по 1000 евро на квадрат за ПартМент.Лично съм бил свидетел на това как се държеше преди,докат живееше под наем,и как сега като си купи апартаментче и че го изплаща 30 ина годинкиПази боже сляпо да прогледне!!!

103

Loshiq

преди 13 години

Да си изхвърлим *** в пловдив за да станем по красиви и чисти

102

Анонимен

преди 13 години

В Букурещ също има ***.

101

Анонимен

преди 13 години

Най-първо да разкарат бездомните *** от улици и тротоари, че такава свинщина няма никъде в Европа.

100

Анонимен

преди 13 години

А какво правим с тези, които не живеят, не работят и не карат колите си в София? Да пратят техните *** към София тогава!*** за ***, да сме квит!

99

защо?

преди 13 години

Защо пък ние? А тя за какво е там?

98

Анонимен

преди 13 години

с мълчане градът няма да стане по хубаво. Първо трябва да си извадим ръцете от задниците, щото са до лактите заврени там.

97

с.

преди 13 години

Честит празник на всички софиянци!Ама истинските!Нека си спомним каква беше София някога и в какво се превърна сега!И да помълчим тъжно заради тая работа!

96

някой

преди 13 години

А кучетата сами ли да ги изтровим?

95

ламбо

преди 13 години

" София расте, но не старее ""НЕ СТАРЕЕ, НО И НЕ МЛАДЕЕ" - пееше още преди 10 Ноември Тошко КолевФренския посланник Етиен дьо Поасон - " По улиците на София срещам много малко деца"Другари анти-бели расисти Борисов, Сидеров, Иван Костов докога няма да плащате мизерните детски от 35 лв. на българските майки с 1-2 деца, заради расисткия праг от 350 лв. БРУТО ?!Другари анти-бели расисти Борисов, Сидеров, Иван Костов докога ще плащате детски по над 60 лв. на *** с по 10 до 23 чаавета, които нямат и един работен ден ?!

94

Славейков plaza

преди 13 години

Ами хайде като за начало да пуснем фонтана на Славейков... пълна простотоя - като умре някой човек в кола - не забраняваме колите все пак!!!

93

TPE3BEH

преди 13 години

Пич(ке), голяма работа сте вие кореняците софиянци, ама градинката пред нашата кооперация я чистим, аз и още една комшийка от провинцията. Другите съседи "софиянци" ни подминават гузно и никога не се включват.

92

Анонимен

преди 13 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СОФИЯНЦИ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ ВИЕ СТЕ ЛИЦЕТО НА ДЪРЖАВАТА!

91

!

преди 13 години

Тази жена е болна. Вижте и вида. Да си каже ако не може да е кмет!

90

Honorik

преди 13 години

4estit praznik na vsi4ki hristiqni,kakto i na vsi4ki sofiqnci,bulgari i imennici!Da ste jivi i zdravi!Poklon pred svetite ma4enici v Hrista i ve4na slava!

89

Мен

преди 13 години

до 95 :Фандъкова си върши перфектно работата, като изпраща "софийския ***" до градове, чийто жители живеят, работят и карат колите си в София без да си плащат данъците тук.

88

Анонимен

преди 13 години

"НЕКА СОФИЯНЦИ ДА НАПРАВЯТ ГРАДА СИ ПО-КРАСИВ И ПО-ПРИВЛЕКАТЕЛЕН" - А ВИЕ ГОСПОЖО ФАНДЪКОВА ЗА КАКВО СТЕ ИЗБРАНА ЗА КМЕТ, МОЖЕ БИ САМО ДА СЪВЕТВАТЕ? КАКВО СТАВА С ТЕЗИ КМЕТОВЕ? СЛИВЕНСКИЯ КМЕТ И ТОЙ ТАКА МИСЛИ СЛИВНАЛИИ ДА СИ НАПРАВЯТ ГРАДА ПО-КРАСИВ И ПО-ПРИВЛЕКАТЕЛЕН КАТО СИ ЗАСАДЯТ 100000 ДРЪВЧЕТА. ПОЗИЦИЯ И ЧУДООООООООООООООООООООООООО

87

наблюдател

преди 13 години

Само за протокола-"не знаеш" се пише отделно:)