76

Анонимен

преди 13 години

Ти на един от тия компютри, ако можеш да стартираш браузър (а тук говорим за бразъри) ще те почерпя една бира. :D Това са съвсем различен клас компютри.

75

до Мрън

преди 13 години

Ти ще искараш че майкрософт са открили топлата вода. Firefox 4 също поддържа хардуерно ускорение, последната версия на Chrome също.

74

Мрън

преди 13 години

Лисицата е доста бъгава, *** ненормално много рам (макар това да не ми е проблем, защото имам огромни количества рам) и за толкова години все още не са орпавили проблемите с мемори мениджмънта и работата с флаш. Също така е интересно да се отбележи, че ИЕ9 ползва ресурсите на видео картата за рендиране, което, ако се наложи като тенденция и ХТМЛ5 навлезе, ще даде огромно предимство на МС. Оставте фнещината настрана и гелдайте обективно на нещата и на развитието на различните продукти.

73

Мрън

преди 13 години

Колко глупости сте изписали не е истина,а хората, които явно са пробвали новия ИЕ се борят на пръстите на едната ръка, затова пък "умниците" с мнение са като пясъка по морето. Пробвах ИЕ9. Изключително бърз е. По-бърз е от Хром, доста по-бърз от Лисицата, която ползвам по принцип и пъти (на места) по-бърз от Опера. Ако така ще работи, единствената причина, поради която не бих го ползвал е липсата на достатъчно адони и възможности за настройка, с която да го направя удобен за мое ползване.

72

Русинов

преди 13 години

Аз ползвам Мандрива2010 Пауърпак(Семпрон2800+, 2.5ГБ рам). Мога да ти кажа, че е супер стабилен, VLCто си бачка без проблем, да не говорим за всичките останали БЕЗПЛАТНИ приложения за какво ли не. И е доста по-юзър френдли от предишните дистрибуции.

71

IfThenElse

преди 13 години

Който е с Win 7 е наясно, че IE 8 е по-бърз от Лисицата.

70

Стан

преди 13 години

IE го ползвам единствено и само след преинсталация на windows за да си сваля MozillaFirefox.

69

OpenSource

преди 13 години

Не псувам линукса но инсталирам и тествам всяка нова дистрибуция и е пълен все още с бъгове.SMplayera и VLC-то забиват на всички формати при всякакви кодеци инсталирани,имам 1wifi адаптер dlink-140 - няма подкарване , мъчих го 2 дена да пусне нет но не бива.Въобще линукса не е усъваршенстван достатъчно за да се наложи масово.

68

Веселин

преди 13 години

За тия дето псуват линукса:en.wikipedia.org/wiki/TOP500

67

the.wraith

преди 13 години

В момента последната бета на Firefox 4 е почти толкова бърз колкото Chrome и Opera. Заема два пъти по малко рам, и новия джава скрипт енжин е супер бърз. На сънспайдер теста Firefox 486.6ms Chrome 414.5ms Opera 390.3ms

66

до провадийския

преди 13 години

тези неща ги прави и firefox

65

Провадийския

преди 13 години

Аз ползвам само Google Chrome, защото е лек, бърз и удобен! И не само това. Например докато си в интернет, и компютъра ти внезапно се рестартира, и след като отвориш Chrome, горе се появява един бутон, който те пита дали искаш да възтановиш страниците, които си отворил преди внезапното рестартиране. И още нещо: винаги те пита и това, когато отвориш някаква страница на чужд език, дали да ти я преведе на български, и ти я превежда приблизително, е не да копваш и пастваш на транслейтъра.

64

thebrainless

преди 13 години

ами под OSX невърви IE, ко правим сега :D

63

thebrainless

преди 13 години

Microsoft Internet Explorer60.40% Firefox22.93% Chrome7.52% Safari5.16%

62

Анонимен

преди 13 години

Наскоро ми се наложи да ползвам ЕИ пълен шит - няма толкова грозен браузър без никакви удобства (puke)

61

1

преди 13 години

Най добрият и лек браузър е Google Chrome - факт !

60

ламер

преди 13 години

На презентацията на Internet Explorer 9 парализиран младеж станал и си тръгнал

59

Alonso

преди 13 години

В днешно време броузъри много и стават все по-добри с всяка нова версия. Не е като едно време дето имаше един броузър и той беше ***.Изберете си и ползвайте този броузър, който Ви кефи най-много или пък като мен си ги инсталирайте всичките и им се наслаждавайте :).

58

Анонимен

преди 13 години

... хилядите добавки дават възможност на браузъра да "изяде" цялата памет на компютъра :D:D:D

57

Анонимен

преди 13 години

и неро е софтуера за запис на дискове