285

МИТКО

преди 13 години

МОЛЯ ВИ ПРИЗНАЙТЕ МЕ ЗА ***.Искам да бъда признат за *** за да се ползвам от следните привилегии.-Да не плащам ток.-Да не плащам вода.-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.-Да ми дават общински жилища.-Да не плащам наем на жилищата.-Да строя където си поискам.-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.-Да яздя кон по улици и булеварди.-Да не си чистя *** на коня.-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.-Да прецаквам българите.-Да си правя каквото си искам.-Да нямам никакви задължения.-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.-Да мога да зъмърсявам всичко наоколо.-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.-Да не ме интересува нищо в тая държава.-Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.-Да мога да си пикая и *** навсякъде където си искам.-Искам в България да останат само ***.-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да поломиме всичко.-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.-Искам всичко да се разруши и да се срине.-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.-Искам моя дял от единия милярд, отиващ за традиционно трайно безработните.-Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към ***.-Искам да продължавате да подкрепяте *** и така българите по- скоро ще напуснат страната.-Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като *** и да ни храните безплатно.-Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега.-Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца.-Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля.-Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за даима повече пари за нас.-Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано.-Искам България за ***.-Искам после цяла Европа.

284

Gabi

преди 13 години

Нека все пак се уточним: детето е ранено при разрушаването на панел от тераса на етажа над него от *** - при падането си панелът го е повлякъл. Така че да бъдем прецизни - роми са наранили тежко малко ромче; като са разбрали,че след 2 дни ги гонят от блока, са започнали да рушат панелите и да вадят стома-ната от тях.

283

cakide

преди 13 години

абе Хитлер е убивал евреи бе мен....те не са толко зле, ама тез наще, ако беше жив човечеца, не ***, ами на сол направо....както те със сградата....долна ***...писна ми да гледам как рушат, чупят и си бършат миризливите *** *** с нашите пари.....ееееееееееейййййййй тва не може да продължава така бе, щото накрая тука ще останат само ***.разбирам ся що хората ни емигрират. :((

282

Анонимен

преди 13 години

Не май,СЪС СИГУРНОСТ Хитлер и нацистите са били прави....

281

Анонимен

преди 13 години

Да ги запалят всичките скапани ***!... И да заминават за Люксембург (нали еврокомисарката много ги харесва)... Мамицата им!...

280

Дискриминиран

преди 13 години

Ако не бяха ман.гус.ти дали щеше да се вдигне толкова шум? После кой бил "дискриминиран"...

279

Оксиморон

преди 13 години

Не е точно множественото число на ром да е роми, май повече подхожда ромеи! Жалко, че го няма Крум Страшни, да ги видя как няма да искат да се приобщават(интегрират)!Точно за един месец ще си сменят желанията, а онези които откажат просто ще изчезнат. *** и елементарен избор, от който ако се откажеш ще бъде запоследно...

278

Анонимен

преди 13 години

да им изследват гените им дали са по-близко до човека или до маймуните

277

3 тунела

преди 13 години

Има три тунела за копане. Двата са мислени преди век и ако поработи по правилния начин ( копане през планината) ще има доста полза ;)

276

Анонимен

преди 13 години

само заграждения в резерват ще ги оправи!!е кастриране

275

АЛЕКС2

преди 13 години

РААААААААААААААААААААААЙД...

274

Knock

преди 13 години

След репортажа по бТВ преди малко като видях тая пасмина как доразрушава дупката от която са ги изритали.... е как не изперка някой от жандармеристите и да ги подпука на къси редове незнам! Няма такава ***. *** никога няма да стане като хората.

273

Анонимен

преди 13 години

защо обитателите не направят подписка срещу събарянето на блока, А?

272

Анонимен

преди 13 години

nisho prodajnizite BALGARI she izgonat niakoi Balgari ot obshinskite JILISHA v Jambol i she nastanat zigani da razbiat i nego no do niakolko desitiletia Balgarite she sa malzinstvo.

271

БАУ

преди 13 години

Проблемът с *** ще рецидивира и ескалира до степен на нетърпимост и саморазправи, защото няма цивилизовано решение за отказът им да се приобщават! Напрежението ще доведе до конфликти и сблъсъщи, от които изходът не е ясно в чия полза ще бъде, защото *** и гетата се разрастват! Май Хитлер и нацистите са били прави....

270

педро

преди 13 години

Къде е Хитлер да ги изтрепе до един

269

Анонимен

преди 13 години

Кога държавата ще забрани търговията с метали?????????? Заради металите *** и блока , дето са им подарили си бутат. И от ЧЕЗ се молиха, и то БДЖ!Чакаме отговор!

268

Анонимен

преди 13 години

*** отива в бюрото по труда:- Добър ден, искам веднага да започна работа.- Много добре, господине. За вас имаме вакантен пост на Изпълнителен директор в мултинационална компания. Вашата годишна заплата ще бъде 200 000 евро. Ще имате собствена лимузина с личен шофьор, бодигард и две секретарки.- Ама вие сигурно се шегувате!- Ами да казали от бюрото по труда ама нали пък вие започнахте пръв.

267

Gruppensturmfuhrer

преди 13 години

Крайно време е държавата да спре финансирането на *** бейби-бум! Една *** започва да ражда на 11-12 год. и докато стане на 30 вече има >10 ***. За всеки един от тях плащаме НИЕ работещите Българи, вместо с тези пари да отглеждаме наши собствени деца. Един Българин е стотици пъти по-ценен за обществото от един ***, затова е крайно време обществото да се погрижи за собственото си благо! Крайно време е да се сложи лимит на ражданията при ***.

266

БГ

преди 13 години

*** нямат самосъзнание, език, писменост и религия. Това са характеристиките на човешкото същество. Нека добавим, че *** не обичат хигиената, не искат да се учат и мразят да работят. Затова пък много крадат, вземат пари от помощи и се оплакват. Имали са 700 години (дошли са с турците) да се интегрират, но те просто не искат да вървят напред. Такива хора са мъртъв товар върху обществото, държавата и индустрията. Те трябва да бъдат влачени от останалите, за което са нужни кански усилия.