92

потърпевш от тотю Мл

преди 13 години

Установяване злоупотреба със служебно положение от ИД на ИА ГИТ, МТСП /тогава/-ТОТЮ МЛАДЕНОВ, назначил при несъвместимост и освободил Данчо Василев Кънев по взаимно съгласие /при установен конфликт на интереси за лицето Д. Кънев/, от Изпълнителен директор тогава на Изпълнителна Агенция Главна Инспекция по труда, МТСП - София ТОТЮ МЛАДЕНОВ и, до колко това действие и бездействие на държавния орган, въпреки въведеното СЛУЖЕБНО НАЧАЛО на този процес, а, не да се разчита на морал на назначения, ме квалифицира преследвано лице по смисъла на чл.32 ЗПРКИ!

91

Анонимен

преди 13 години

При Станишев пенсиите бяха увеличавани на 4 пъти. А тоя Тотьо се хвали, че няма да ги намалява! Е га ти и постижението!

90

до93

преди 13 години

Споко, ама работещите също нямат вина че пенсионния фонд е окраден? Защо да внасят за себе си и за още поне 1? Да не би като ми откраднаха колата преди години комшиите ми да ми събраха пари за нова? Индивидуални партиди за пенсии и толкова...... Щото сегашното е наливане от пусто в празно - няма да му излезе края до никъде.......

89

СПОКО

преди 13 години

продължава!ДО МЛАДИТЕ,КАДЪРНИ И СПОСОБНИ ХОРА - СПАСЕТЕ СЕ, СПАСЕТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА, СПАСЕТЕ ВАШИТЕ УМИРАЩИ РОДИТЕЛИ НО НЕ С БЯГСТВО ПО СВЕТА А ТУК - СПАСЕТЕ И ВЪЗСТАНОВЕТЕ НАШАТА ЛЮБИМА РОДИНА - НАДЯВАМ СЕ ЧЕ ИМА РАЗУМНИ ХОРА,КОИТО МОГАТ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО - КАКТО Е БИЛО И ПРЕДИ ГОДИНИ - БЪЛГАРИЯ ВСЕ Е СПАСЯВАНА - НО ТОЗИ ПЪТ ТРЯБВА ДА СЕ СПАСЯВА ОТ СВОИТЕ. БОГ ДА ВИ ПОМАГА!

88

Анонимен

преди 13 години

94 Написа: Тотьо, а какво да правят пенсионерите с инфлацията? Ами каквото и безарботните.... Докато има безработни - няма да има пари и за пенсии защото няма да има кои да внася!

87

Мъдовски

преди 13 години

До колкото разбирам - ни намаления, ни увеличения на пенсиите. Тотьо, а какво да правят пенсионерите с инфлацията?

86

СПОКО

преди 13 години

Пенсионерите са си изработили пенсиите - ама че са окрадени те нямат вина - то само пенсионният фонд да беше окраден ами цяла България е окрадена - да прокудени са младите и кадърни хора да ходят да слугинстват по чужбината но това е защото унищижиха икономиката,земеделието и животновъдството ни и не желаят да възстановяват нищо за да има къде да работят младитте ни хора - та така са хванати от "ЧОРБАДЖИИТЕ" - работят им а може дори да не им платят

85

tttttt

преди 13 години

тоя брадат козел нека да вземе на пенсиотерите и теаи 140 лв. тоя ще има грях цял живот а *** ще живеят само в б-я и те ще ни лекуват вече.

84

до 78

преди 13 години

Нета съм си го предплатил за една година преди 8 месеца. И не злобея, просто обръщам внимание на ревливия пенсак че 200 лв пенсия може да е малка но е повече от 0 лева заплата. Защото дори и да работиш накрая на месеца може да ти кажат пари няма, но пенсака малката пенсия си я получава ако ще и турско да стане! Що не видиш на какви заплати се търсят работници в момента - между минималната и 300 лева.Че половината пенсионери вземат по високи пенсии - нека изкарали са ги, ама да не ревът...

83

Анонимен

преди 13 години

Ами какво ревете че са ви малки бе - толкова сте си внесли...... Айде да ви видим работещеите спрат да внасят - да видим колко сте си внесли... Все пенсиите, та пенсииите..... Не разбрахте че за да има пари за пенсии първо трябва да има кои да работи (без да е пенсионер).....

82

tarataika

преди 13 години

Нямало да намаляват пенсиите-то само това и остана. Трябваше да почнат от намаляването на депутатите, да не им купуват нови коли,да не им плащат за някакво си участие в комисии, да намалят чиновниците. Всеки ден някой се пенсионира, и младите днес са утрешни пенсионери. Дано са си плащали осигуровките,за да имат прилична пенсия.Защото ние плащахме, но не получихме. Кой ни взе парите? При кого пенсиите намаляха наполовина?

81

кодак

преди 13 години

Тотю Младенов: Догодина няма да увеличаваме пенсиите и бюджетните заплати, ще увеличаваме гробовете за такива като вас дето дрънкат, кажете от къде ние да откраднем?

80

"даващ"

преди 13 години

Като пишеш "ви дават" става ясно, че ти не си от тези,дето дават.Не си изкарал и лев,не си платил и лев данъци.Затова си седни на дупето,учи,докато мама и тате те хранят и като започнеш да работиш-коментирай!

79

Анонимен

преди 13 години

Тотю Младенов: Догодина няма да намаляваме пенсиите .......защото пенсионерите и без това са на изчезване.

78

Анонимен

преди 13 години

Правилно 84 Краино време е да спрем кранчето на *** и парите които си внасяме като данъци да си ги ползваме .....а не аз да плащам здравна и после *** да ходи на зъболекар от моите данъци (зъболечението е скъпичко в цял свят)Значи за възрастните хора които цял живот са бачкали и са внасяли и са строили държавата (с доброволен труд) сега няма , а за крадливите *** все има .....аааа не благодаря

77

Анонимен

преди 13 години

За *** които не плащат нищо (данъци, вода, ток) има помощи а за тези които плащаме к*р. Затова само сенчеста икономика

76

194,89

преди 13 години

....толкова струва един обяд на депутат.....

75

Слави

преди 13 години

Искахте ГЕРБ-на Ви герб,Доган даваше-тия нищо не дават.Масларова водеше пенсионирите на море даже-в хотелите на БСП-но ги водеше.Шмаше 13 заплата и пенсии.Не се закриваха болници.Пенсиите се дигаха два пъти в годината.А нашите синдикати си позволяват да се оперират в германия и да ползуват Лувханза,да се лекуват в Турция.МЪКА......МЪКАДянков се хвали ,че сасе овиличили приходите.......тогава.КЪДЕ СА КИНТИТЕ???????

74

пенсията

преди 13 години

К'ви пенсии изкарваш бе, аман от такива като теб - пенсиите са си отделяни отчисления още като работиш...

73

равновесие

преди 13 години

..." Догодина няма да намаляваме пенсиите....ама няма и да ги увеличаваме....