29

tutankhamon661

преди 13 години

Не е честно да се твърди, че само Бербатов е играл за националния. Сам нищо не може да направи. В този смисъл и той дължи благодарност на съотборниците си. За съжаление не е и чувал за подобно нещо, защото се е самозабравил.

28

Анонимен

преди 13 години

Днес няма ли новина за Боко Тиквата?Докога ще ви чакам????

27

Dan

преди 13 години

Гигс пак направи страхотно включване ама нещо не му разбираха пасовете, язък за Нани много гадна контузия, а пък Барса показа за пореден път ,че не е важно кой първи е вкарал гол или кой води в резултата важното е да завършиш с един гол повече, е те с 4 повече завършиха ,но все пак са "Барселона", така го разбирам аз футбола с пасове в "уличка" както им викат коментаторите и постоянни атаки, това `дето беше на Мондиала не беше футбол а сметки, не ми хареса!

26

Анонимен

преди 13 години

До 21Ти май си турчин.Много си зле с книжовния български.

25

Анонимен

преди 13 години

Кефи ме орангутана на снимката

24

Гошо

преди 13 години

Равен резултата срещу Глазгоу Рейнджърс, не може да се нарече провал!!!Това е Глазгоу а не Септември Симитли...

23

Анонимен

преди 13 години

След позора на БГ националния, глупаците се сетиха, че "с Бербатов нямаше да е такова положението". Днес сър Алекс го повтори, само че за Манчестър. Ще се сетят къде е истината ! Браво на Бербатов ! Един свестен български футболист !!!

22

Shek

преди 13 години

до BBB: Въпреки очевидната ти неграмотност, си прав, дано наистина така да се получи с Бербо. А когато Сър Алекс го казва, значи 100% е така :) Само можем да се надяваме Берба да се върне в националния отбор, но за съжаление, дори и да го направи, с кой точно ще играе??

21

Анонимен

преди 13 години

Безидеен: поредната нова думичка измислена от днес.бг, само така!

20

tutankhamon661

преди 13 години

Горкият Иванков! Добре, че Вийя напусна Валенсия, иначе щеше да осигури поне още 4.

19

Кастър Трой

преди 13 години

:) Интригуващ старта снощи на групите в "ЛИГАТА НА БОГАТИТЕ" :) дано продължи и със мачовете днес :) Доста голове... хубави мачове се получиха :) Юнайтед нито се напъваха особено нито както видяхте бяха със титулярния си отбор така че напълно резонно хиксче... За тях дербито е в неделя със Ливърпул то в тая група е почти ясно че ще продължат без големи проблеми :) За Иванков съм изненадан честно казано че се представил така :( Докато за ТАТКОВОТО МОМЧЕ СЪС ПОРШЕТО съм шокиран !!! САМО 2 ГОЛА :)!

18

от Валенсия

преди 13 години

Браво на Иванков!После ще делкаме парите в кръчмата до стадиона.добро момче,знае как да прави бизнес!

17

неанонимен

преди 13 години

Днес бг, какво означава тази дума "освонвите" - първо извечение третата дума

16

tutankhamon661

преди 13 години

Никakъв проблем нямат Ман Юн. Могат да бият всеки. Големите отбори често си позволяват аристократични издънки.

15

xeno

преди 13 години

Еми той Руни като не може да се разписва на терена почнал да се разписва извън него, пък бременната му жена да си седи дома :)

14

swe

преди 13 години

Иванков бил надупчен.

13

bbb

преди 13 години

сър алекс много добре го каза след мача.направих голяма грешка че невклучихме бербо в състава.тогава резолтата щеше дае друг защото бербатов сам изработва положения и в момента е наи добрият играч за манчестер.тои ще е лидера на манчестер пожелавам му успех и някои ден дано се варне в националния.бербо балгария се гордее с футболисти като теб.

12

SS

преди 13 години

фалстрат !?!?!? ХАхАХАХ :)

11

Анонимен

преди 13 години

Туй е щото не е играл Митиу да вкара 2-3 гола и да изработи още 2-3.

10

Анонимен

преди 13 години

Миналата година Руни беше добър защото Бербатов изработваше положенията Тази година Митко се престраши да стреля и резултатите не закъсняват Успех му пожелавам и нека бъде здрав ! Силен сезон за БЪЛГАРИНА Митко Бербатов - централния нападател на Ман.юнаитед !