12

Илия

преди 13 години

Кой трябва да ги прати бе,брато?!Нали ние,ама спим-заспало племе е българското племе...!И затова ни и тъпчат!Айдуци...!!!

11

Анонимен

преди 13 години

за БЕЛЕНЕ се и на менгемето този метод е 100% гаранция

10

Бай Иван !

преди 13 години

Законността в Канада е несравнима с българската. Основен принцип наканадеца е да спазва закона. Като цяло държавата защитава гражданите, ане престъпниците!В Канада практически няма и организирана престъпност от вида и снаглостта на българската. Там богатите се уважават, защото не са...натрупали богатството си с измами или кражби!

9

Галина

преди 13 години

Много красноречива снимка-все бандюги,нали?!КОМУНИСТ,ДЕМОКРАТ И БОЖИ СЛУЖИТЕЛ,КОЙТО ДА ИЗКУПВА ГРЕХОВЕТЕ /ВСЕОБЩИТЕ ГРЕХОВЕ/.

8

Анонимен

преди 13 години

Красноречива снимка!

7

Галина

преди 13 години

Дано следващата да е онази дърта вампирка -Директорката на Образованието РУМИ ЙОРДАНОВА! Колко народ трябва да измре от Отдела, докато тя си тръгне... Бог да прости г-н Цикалов,г-н Румен Рачев и кой знае още колко свестни хора,които не издържаха тази дърта вампирка!А нея-Бог да я съди!!!

6

Илия

преди 13 години

Хайде,крайно време е да си идат Апашев и Ядаджиева,това не е единствено престъпление,извършено от тези айдуци...!!!

5

DW

преди 13 години

Също като при Сливенският крадец и наркоман кмета Й Лечков ще се получи ,една ''ГОЛЯМА ПОШИЛКА С МНОГО ОБВИНЕНИЯ ОТ ПРОКУРАТУРАТА ЗА СПЛАШВАНЕ И ЗА СЕИР НА СТАДОТО'',малко да му припари на Рашев ,че да се сети каде ''повече да се кланя и на кого точно да носи торбите'' Като се сети ще го оставят даже и за друг мандат да мисли ,а за стадото си остава блеенето !

4

Milen

преди 13 години

То, че има съдии корумпета, има, но все пак работата на съда е да прилага законите и е много неправилно да се смята, че съдът е виновен само за това, че се пускат на свобода престъпници, просто факт е, че законът държи ръцете на съда завързани в много случаи и просто закона е този който ги пуска, или който ги накзава със смешни санкции. Особено за престъпленията на "Големите", а точно "Големите" коват законите. Съда е независим само на идея и теория и най-вече зависи от законите.

3

Анонимен

преди 13 години

Българския съд няма най - вероятно да го осъди ,но Господ един ден ще му сипе с големия черпак.

2

Milen

преди 13 години

Ами то си му е трети мандат, така, че няма как да бъде отново кмет, но си прав, че бая се облагодетелства с имоти и апартаментчета за тия 3 мандата, а и с доста парички под масата, абе голямо корумпе си е Руменчо. Още преди години лъсна покупка за синчето Жорко на луксозен апартамент срещу смешните 7000 лв., което си беше в десетки пъти под пазрната цена на подобни имоти в града ни. И да го махнат, все тая, той вече си намаза филията и то тлъста филия.

1

Дечко Велев

преди 13 години

Главния архитект Абаджива и без това трябва да се пенсионира тази година ако не се лъжа.А наш Руменчо вече си свърши работата, като облагодетелства доста хора с неизгодни за общината договори и го възнаградиха добре с апартаментчета и пликчета с финикийски знаци.Едва ли ще то изберат за още един мандат ! Така че и да ги махнат и да ги оставят те са си оплели кошничката и двамцата са се приготвили за пенсийка и да си доживеят животчетата на някое топло местенце под палмите !