96

sofeto

преди 13 години

BRAVO Silvio ti si goliam PICH i tova ti pravi chest da kazvash isinata !!!

95

асдс

преди 13 години

Берлускони е мазен незадоволен стар *** живеещ в някакъв измислен дисни свят на Берлускони.

94

tutankhamon661

преди 13 години

Шегаджия е Берлускони и много правилно говори. Жените искат пари, ама пък и мъжете все гледат по-тънко да минат. Повечето хора все искат неща, които те самите не предлагат. Аз може да го нямам, но ти задължително трябва да го имаш.

93

Iwan

преди 13 години

Вижте ся :) Хубавата жена е като хубавата кола, хубаво е да я имаш ама струва много пари :)))))) разликата е в това, че като ти откраднат хубавата кола ти плащата застраховката, а като ти гепат убавата жена тя ти взима всичко :)))))))

92

муспи

преди 13 години

Не е достатъчно само да имаш много пари, трябва и да си ***. При това условие може да считаш че си получил свойто си, и друго да не чакаш.

91

Анонимен

преди 13 години

Жалко, но светът е такъв! Свят на *** стигнали върха,свят на к...ви стигнали отрепките! Какво остава на малкото истински хора : да мечтаят за далечното минало или на евентуално такова бъдеще!Бъдете живи и здрави!

90

123

преди 13 години

Това което не се купува с пари може да се купи с много пари,та дори и една омъжена,на 37,за която казват,че е хубава.Колко ли такива е купил за да дава съвет на младите момичета

89

Дама

преди 13 години

До 90Ама няма свободно място - няма и по чл. 64 - по заместване! Все пак - благодаря! Оценявам това! Приятна и хуваба вечер!

88

90

преди 13 години

Хубавата Дама ое ли е там?

87

90

преди 13 години

до ДамаЧе е комплексиран не споря.За парите исках да кажа че без тях мъжете се подтискат и това и пречида са добри и в леглото.А 37 е една прекрасна възраст за една жена за която казват че е хубава.И не знам Берлускони но аз бих правил много неща с такава жена.

86

Дама

преди 13 години

До Анонимен 90 Не греша! Дори мисля, че става дума за тежък комплекс - при такова фукане и толкова приказки.Всеки мъж с пари и позиции може да си ласкае самолюбието с много по-млада жена. Но това не значи, че прави секс. Я си го представете... и как тя му обяснява колко е неповторим. Ами направо е неповторим! Питате ме на колко години съм - на 37, омъжена съм и казват, че съм хубава. Я ми кажете какво ще прави един такъв Верлускони с мен? Ами ... нищо няма да направи!

85

ok

преди 13 години

toq e celiq vosak ima sigurno 10 plastichni operacii i izglejda po skoro strashen otkolkoto hubav

84

rszh

преди 13 години

ЕГАТИ ЗДУХАНИЯ СТАРЕЦ,МАФИОТА ГНУСЕН ВСЯКА *** КОЯТО Е С БАНДИТ-МАФИОТ МОЖЕ ДА Я НАСТИГНЕ КУРШУМ И ДА СЕ ПОДГОТВИ ДА БЪДЕ СЛУГА ДА ЯДЕ БОЙ И ДА И ИЗНЕВЕРЯВАТ ПОСТОЯНО ,НО ИМАМ ЧУВСТВОТО ,ЧЕ ПОВЕЧЕТО ЖЕНИ СА МАЗОХИСТКИ И ИМ ХАРЕСВА ДА СА СЛУГИ НА БОГАТАШЧЕТАТА,*** ДОЛНА ***...

83

za 80

преди 13 години

ti mai proveriavash i pod legloto si da ne te debne BB.........ima li zashto da se strahuvash ili prosta paranoia ?

82

123

преди 13 години

когато има кой да ти осигурява парите,мъже за в леглото има навсякъде

81

Анонимен

преди 13 години

90Скъпа грешиш.Парите и в леглото помагат.По много начини.Мъж без пари и в леглото не го бива.На каква възраст е една дама в разцвета си?

80

дама

преди 13 години

Вижте, той се прави на интересен. Казвам ви го като жена в разцвета на силите си. Въобще да не се прави на голяма работа. От сто километра е ясно, че избива комплекси. Господинът е на възрастта на бащите ни и вижте нашите майки колко им обръщат внимание. Пък това за парите... да ви кажа, не помага в леглото!

79

Анонимен

преди 13 години

aи така е като жената разсъждава с п*****та си

78

Ицак

преди 13 години

Казано накратко, не тичайте след жени, тичайте след пари, после жените сами ще ви намерят.

77

123

преди 13 години

богат мъж ,грозен няма- това е самата истина парите движат света,а камо ли една жена