141

Българин

преди 13 години

142 - първо - такава къща, която може да е къщата на дядо ми е моя ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ. Може дитството ми да е минало там и тя да е със сантиментална стойност за мене, да ми е инвестиция, въобще не съм длъжен да обяснявам с каква цел притежавам СВОЯТА собственост. Откъде накъде държавата ще ми я отнема, за да настани във фамилната ми къща някакви гнусни ***, които да я обърнат на *** ?!?Че аз по-скоро някоя нощ ще я залостя отвън и ще я подпаля, отколкото да я оставя тая *** вътре !!!

140

Безсмислена

преди 13 години

Малко му е...

139

поли

преди 13 години

Какво предлагаш?Самоуправство? Да отиде в обезлюдяло село и да насели първата отсанала празна къща, която види?Нали това ще е самонастаняване!Къщата може да е празна, но тя има собственици, които я притежават, каквото и да правят или неправят.И тук отново ще споменем държавата. Даваме идея на властите: Да отчужди такива изостанали къщи в затънтени празни села и да оземли тези хора, да ги контролира чрез отчети от вида на редовно подписване в пункт на полицията, че те няма да напуснат населеното място. Социални работници трябва да им покажат как да се прехранват от земята си, защото голяма част от тях и идея си нямат от градинарство или отглеждане на животни.И наистина трябва да има ред в един такъв процес. Защото всичко друго е отсъствие на държавност и също може да се определи като престъпление.Друг е въпросът до колко демократична е мярката принудително заселване.Но има начин да стане това законно- като се въведе законова норма, според която лице, което по една или друга причина е изгубило дома си и е изпаднало в безпомощно състояние без възможност да осигури препитанието и подслона ще бъде настанено в подслон, определен от държавата в определен от нея ред. А за ред да се ползват по-горните препоръки подписка, постоянен контрол от полицията, съответно наставничество от социални служби. По този начин на така наречените *** к лошари ще се върне човешкия образ и ще им се възстанови възможността да имат нормален живот.

138

,,Lari,,

преди 13 години

DIREKTNO V URANOVITE MINI.STIGA SMESHNI PRISYDI.BAVNO I MY4ITELNO GNIENE.

137

живковист

преди 13 години

Това е справедливо,ама нали сме " по-демократи от " от американците. Дойде време да жалим за бай Тошовото време. *** сме и това си е.

136

Анонимен

преди 13 години

Покажете му лицето, а не гащите му. Да видим че е клошар.... !

135

stoqn

преди 13 години

toq bezdomen 4ovek otkade ima noj za 200 lv

134

Анонимен

преди 13 години

колко ли невинни хорица лежат на съвестта на съдебната ни система и можеше да са живи, ако ония си вършеха работа

133

наблюдател

преди 13 години

Щом е клошар,съм сигурен 4е ще го осъдят,но ако беше някой виден комунист,царист,или депесист,щеше ве4е да е на свобода,поради липса на доказателства.

132

кочо

преди 13 години

САМО ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ДАНО СА ДОСТАТЪЧНИ ,ЧЕ СЪДА Е НЕЗАВИСИМ И СЪДИ ПО ДОКАЗАТЕЛСТВА,да не му объркат живота на човека ,като не им стигнат доказателствата .СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ,НЕ ДО ЖИВОТ ,ДА БЪДЕ ЗАКОПАН ЗАВИНАГИ МЪРШАТА

131

надзирател

преди 13 години

Казвал съм го и пак ще го кажа отворете урановите мини .Хем ще е до живот хем няма да ги хрантутим по30 и кусур години,хем ще бачкат докато им окапят месата . Нещо което напълно са си заслужили *** мръсни

130

4eki

преди 13 години

уреди си човека живота ,редовна храна подслон все му е тая че ще е до живот .....*** мръсен трябва в случая смъртна присъда за такива.....

129

Боян

преди 13 години

Има толкова обезлюдяли села и ако искат могат да живеят там, да работят и да изкарват прехраната си . Но на тези *** им е по лесно да спят на улицата и да ровят в кофите.

128

Анонимен

преди 13 години

Не мислим. А ти мисли повече като пишеш такива дълги изречения, че не ти се отдава нещо.

127

Анонимен

преди 13 години

Aко полицията работеше така и при предното правителство , убийците на сестрите Белнейски отдавна да бяха хванати.

126

Данчо

преди 13 години

И какво?Ще го хрантутим мизерника!ПУБЛИЧНО БЕСЕНЕ НА ТАКИВА ***!Убийци,изнасилвачи,наркомани!Стига с тези измислени закони!Зъб за зъб,око за око!Това РЕСПЕКТИРА!Писна ми от *** демокрация!

125

Анонимен

преди 13 години

A ne mislite li, che kloshara moje da e nabeden, zashtoto prostiq narod(masata) shte iska vinoven??? i kato ne se nameri na boiko borisov shte mu padne reitinga, a toq shte si go izkarat lud i shte go pusnat pak da si ybiva - a naroda-izbiratelite da si mrat kato jivotni koi go interesyva

124

Анонимен

преди 13 години

За съжаление каквото и да стане майката да дечицата няма да се върне :( И въпроса защо този не е в затвора.И как може полицията да се хвали с добре-свъпшената си работа като не може да ни е опази.Били разкрили бързо убиецае- едва ли близките много ги вълнува.

123

АЛЕКС2

преди 13 години

МАШААЛА,ЩЕ ГО ХРАНИМ ДО ЖИВОТ...МНОГО УМНО И ДЕМОКРАТИЧНО

122

До друид

преди 13 години

Методът е добре известен.Използваха го руснаците в Швеция и Финландия, напие се, прави нарушение, отива в затвора, там работи, има подслон и се връща обратно с някаква сума.Тук има тежко престъпление - изнасилване и убийство. Само за първото в US отива в отвъдното, има избор, спринцовка, ел.стол или газ.Смъртното назакание е просто задължително в Абсурдистан.