245

Анонимен

преди 13 години

Жалко за Лисичков,че не го оправдаха.Заслужава медал човека.Относно това че хаидуците са били с ножове-ами в всяка една нормална европейска държава носенето на ножове е забранено,те се считат за оръжие.Ако имахме един по добър закон който да забранява нямаше да е лошо.

244

Анонимен

преди 13 години

spored men i 5 pari nestruva jivota na *** kato umreliq

243

Анонимен

преди 13 години

Рок концерт ли? По- скоро ако платите на някоя чалгаджийка, ще се навие. Доколкото познавам рокаджиите / а те са доста/, не се сещам за един, който ще свири за убиец!

242

непростимо

преди 13 години

40 000 лв. ли струва един човешки живот!? Аз имам 80, може ли да застрелям двама???

241

Защитник на BG

преди 13 години

Абсолютно си прав Пламене! Трябвада се помогне на този доблестен човек! Той отърва всички нас от този *** и не е редно той да плати за това. Направете дарителска сметка и нека всички честни хора в тази държава да помогнат на бедното момче, което само то си знае какво е преживяло след това.

240

Plamen Vassilev

преди 13 години

ИМАМ ИДЕЯ !!! ДА НАПРАВИМ РОК КОНЦЕРТ - ДАРИТЕЛСКИ !!! ДА ПОМОГНЕМ НА ЧОВЕКА !!! НЕ САМО ДА ПРИКАЗВАМЕ ТУКА !!!

239

Педераси са съдиите

преди 13 години

Баси, от какъв *** ще го осъждат? Че те били с ножове... Тъпите съдии не знаят, чи че един ненормалник въоръжен с нож може да е доста по опасен, от този с пистолет? Те имат ли идея, за колко време се минават 2-3 метра с нож в ръката и за колко влреме се вади пистолета от кобура и се спира нападателя? ***!!! Оправдайте човека

238

Анонимен

преди 13 години

дайте да съберем пари за петко, да плати тези 40.000лв. , защото съм сигурен че тези пари са много както за мене, така и за него и за всеки обикновен българин.

237

zhikan

преди 13 години

несправедливо решение,трябваше да му отпуснат някаква пенсия пожизнено или нещо такова,трябва да се поощряват хора които имат нещо в гащите си различно от пу..и!!!

236

elin

преди 13 години

Абе,каква кръвнина трябва да плаща?То трябва да го наградят човека,че е отървал обществото от един ***.

235

Sabrax

преди 13 години

Сидиите се ядосали, че им убил един от редовните абонати и за тва го осъдили :) Представяш ли си колко загуби им е нанесъл, като го е отстрелял тоя ***!

234

плъхчо

преди 13 години

Един голям *** по малко в Бургас ,свобода и медал за Петко Лисичков да е жив и здрав ,ако беше някой обикновен гражданин вече да му бяха изгнили кокалите,на всички *** като рижите мястото им е на гробищата, а не в затвора тея *** колко хора са разплакали жалко че вече няма Белене.

233

Читател

преди 13 години

! ? превишаване пределите на неизбежна отбрана ?! пет човека с пет ножа срещу един ! Какво би станало ако 5-ко нямаше патлак ? ПО ДОБРЕ ПО МАЛКО ЖИВ , ОТКОЛКОТО ПОВЕЧЕ МЪРТЪВ !

232

Анонимен

преди 13 години

лиСичков - Ф А Л Ш И В А М У Т Р О

231

za 223

преди 13 години

Ami kato ste p...i, koi vi e kriv.........po 2 leva sa patronite, za 2 leva se stiskate da si reshite problemite..............edin prost selianin kato Bojerika vi pravi na maimuni,,, ne 4e ste drugo :)

230

Анонимен

преди 13 години

този човек е за медал

229

Анонимен

преди 13 години

лисичков - ФАЛШИВА МУТРО

228

kolekcionera

преди 13 години

ако откраднеш един хляб 5 години ако изваршиш 2 убийстава условна присъда рай за убийците .има ли значение дали е бандит или обикновен работник .Никой не роден бандит или работник .А полицайте кумуват на мафията ................и то за отнемане на предимство .дано автобус с деца не му отнемат предимство

227

БГ ТРАПЕР

преди 13 години

НАЙ НА КРАЯ СПРАВЕДЛИВА ПРИСЪДА. НО ВСЕ ПАК ТРЯБВАШЕ ПРИСЪДАТА ДА Е НЕВИНЕН !

226

маел

преди 13 години

Не знам дали се харесваме на Господ като се радваме ,че някой е бил убит,но пък май друг начин няма да се стреснат малко тези арогантни тиквеници...няма по лошо нещо от *** който има възможност да тормози хората,било с власт или със сила..но вслучая не крия че и аз се радвам на реакцията на Лисичков и не знам дали има тези пари да си плати глобата и с радост бих пратил примерно платен SMS за да му помогна..