42

Анонимен

преди 13 години

Милостта за виновните е престъпление към живите.

41

Гацко

преди 13 години

Заклали са жената ! Като *** са я заклали ! По комунистическо излизах за училище и не си заключвах вратата на апартамента дори. Не знам какви са тези клишета: "И тогава се е случвало, но не се е шумяло". Няма такова нещо. Ако тогава се случеше нещо такова, дори и в най-затънтеното място на България, цялата страна настръхваше а извършителя никога повече не се и чуваше. Изчезваше от живота без много шум. Не че оправдавам системата тогава, но имаше сигурност за хората. Сега е диващина !

40

Каубой

преди 13 години

Жалко,но народа ни се побърка от тая *** демокрация---убийства,самоубийства,изнасилвания и тем подобни гаври и трагедии.

39

от Пловдив

преди 13 години

Според мен трябва, рано сутрин да има повече патрулиращи полицаи по такива места.Аз лично рано сутрин не съм виждала .

38

adito

преди 13 години

ne znam dali samo za da vsqvat psihoza, no na men 2 puti za edna godina mi se sluchi da me napadat... i ako vtoriqt put uspq da mi se razmine, to e zashtoto oshte sam naplashena ot purviq put i sam stanala po-vnimatelna, no prez predishnite 23 godini ot jivota mi nikoga ne mi se e sluchvalo podobno neshto

37

Никола

преди 13 години

По принцип си прав, но не знам хората, чийто роднини са били по лагерите дали ще са съгласни с теб? А и убийства винаги си е имало, просто не се шумеше толкова, сега се ползват тези новини за масова психоза.

36

Анонимен

преди 13 години

Еми тя политиката определя битието на народа.Всички ние сме нейни жертви.

35

bin laden

преди 13 години

stiga ve vsi4ko go obry6tate na politika..v Amerika ne namirat li trupove..tuk..tam..?

34

Комунист

преди 13 години

Ще тънете в мизерия и ще колят майките ви по градинките,докато плачете за Социализма,*** седерастичми...

33

6677

преди 13 години

Как установиха, че жената е на 45 години, при условие, че още не са установили самоличността й????

32

Анонимен

преди 13 години

Това е кристалната цел на елита. Правят всичко възможно да привикнем към мизерията. Искат от нас да се превърнем в сервилни ***, без дори да го съзнаваме.

31

Анонимен

преди 13 години

По комунистическо време беше зверски убито едно момиче и целия град беше настръхнал.Осъдиха убиеца на смърт.Такива зверства ставаха веднъж на години, а сега всеки ден четем и слушаме за за убийства.Примаме го толкова нормално, всякаш ни съобщават прогнозата за времето.станахме толкова безчувствени и немилосърдни, глухи и слепи за чуждото нещастие.Няма по- лошо нещо от примиренчеството и духовното оглупяване на една нация.

30

до 29

преди 13 години

Ти братле си се поддал на всички тия похвати!

29

Анонимен

преди 13 години

Искат да ни заличат от това място, това се случва. Чрез всички възможни похвати: здравни, икономически, психотронни оръжия, отровни храни, етнически геноцид, оглупяване, интелектуална деградация, опростачване...

28

отчаян

преди 13 години

така е.Освен вихрещата се престъпност, гибелни последици остава и ширещата се несигурност.По- слабите не издържат и посягат на живота си, по- смелите бягат навън, а останалите българи просто се опитват да оцелеят.По улиците хората са все по- отчяни, обезверени и болни/не само физически, а и психически/.Не знам хора, наистина и при Виденов нямаше такава безнадежност.Какво става с моята държава...направо ме е страх от това, което се случва.Дано Бог се смили над нас.

27

Анонимен

преди 13 години

Такава ескалация на престъпността не си спомням през последните 20 години. Това, че медиите ни заливат с клипчета, в които милицонерите на Цецо, тръшват на пода по слипове някакви селски бекове и ги ритат в бъбреците, след като са ги започали с белезници, съвсем не означава че се бори ефективна борба с престъпността. Само показни акции - димки и пушилки за електората. А истината е много-много по-страшна. Но след като Мутрите взеха и официално властта в държавата, какво друго да се очаква ...

26

отчаян

преди 13 години

Все по- страшно става да се живее в Бг.Престъпността е навсякъде.Вчера имаше данни и за самоубийствата, ами то всеки ден вече има по един или няколко такива случаи.В такава несигурност, в такъв стрес и в такава немотия не е имало.За страх е да си жив вече.

25

до 19

преди 13 години

Хм... не пише нищо за изнасилване, да не си я убил ти?....

24

mimchu

преди 13 години

To mnogo lesno da kajesh, che se e samoubila i slucheqt da e prikliuchen.Kriminalisti i chudesa ..aman...

23

Анонимен

преди 13 години

гепили са я скакалците