74

Анонимен

преди 13 години

6te se lapne zemqta 6te se postroqt sgradi i kakvo li o6te ne no pista nma da ima ,ko 6te napravi okolovrastnoto severnata daga hotelite tam trqbva da se izgradi edno gradt4e koeto edvali 6te e v na6i dni no za dalaverata sme nomer 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1,pista samo na san ,tuk 6te ima qka dalavera :))))))))

73

feed

преди 13 години

първо да накараме прасетата да полетят,пък после да мислим за Ф1

72

Honorik

преди 13 години

Parvo da povi6at standarta na jivot na grajdanite i da opravqt pati6tata,a posle da mislqt za formula 1.Se 1 mi e dali 6te ima pista tuk.

71

ники

преди 13 години

По време на метеоритния дъжд е получено писмо от Марсианската ракетна асоциация до ББ с предложение за построяване на тренировъчен космодрум на покрива на Мин.съвет.Размера на инвестицията е държавна тайна.Обмисля се пътуване до Марс на Премиера с цел подписване на предварителен договор за обекта.Пътуването ще се осъшестви с летящата чиния на Доган след влизане в сила на присъдата му,за да се икономисат средствата за наем .

70

Фред Астор

преди 13 години

И аз имах среща с Бърни преди 1 месец и той ми каза че е силно заинтересован от построяването на писта в България.Барни искаше да се срещне с президента Първанов с когото се оказа че ги свързва стара дружба от АОНСУ.Познаваше и г-н Петков от Плевен с когото като млади са пикали в плевенските фонтани.

69

Анонимен

преди 13 години

Абе не е хубаво това че Трайчо е пратен там да преговаря...... Яено са обещани милиони на много хора свързани с тази далавера.....

68

Анонимен

преди 13 години

Вчера в 10:30 часа имах среща с посланика на планетата Марс. Обсъдихме съвместни бизнес начинания межу мен и марсианското правителство. Нещо такова! Въпросът е дали Бърнард Екълстоун се е срещнал с Трайчо и има той ли спомен от такава среща? Защо ли си мисля, че това е поредната измислена "новина", цел да се замаже гафа с мнимия шех и с липсата на знание на езици в целия министерски съвет с всичките му високоплатени "експерти" и служители. Ловя бас за бутилка Джим Бим, че това поредния е кьорфишек и Бърни най-вероятно дори не знае за съществуването на Трайчо Жицата.

67

Анонимен

преди 13 години

Хубаво го беше написал Радой Ралин - "*** си с рози накичи - насраното да не личи"

66

Анонимен

преди 13 години

Ловя бас, че такава среща не е имало, а Бърнард Екълстоун дори не знае, че ще идва в България :)))))))))

65

Анонимен

преди 13 години

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков се срещна на 11 септември 2010 г. в Монца, Италия с президента и главен изпълнителен директор на Формула 1 Бърнард Екълстоун, съобщиха от ведомството.Въпросът е дали Бърнард Екълстоун се е срещнал с Трайчо *** или това е поредната измислена "новина" ?

64

Анонимен

преди 13 години

НЕЩАСТИЕТО БЪЛГАРСКО22 септември 1990 - Андрей Карлов Луканов25 януари 1995 - Жан Василев Виденов 21 май 1997 - Иван Йорданов Костов 24 юли 2001 - Симеон Борисов Сакскобургготски17 август 2005 - Сергей Дмитриевич Станишев 27 юли 2009 - Бойко Методиев Борисов

63

Анонимен

преди 13 години

Коя е бабичката от снимката ?

62

Анонимен

преди 13 години

Абе като се обяви новината, във всички медии се изтъкваше основния принос на Премиера Борисов, като стана гафа, всички обвиниха Р.Петков. Той че не е стока, не е - ама хайде стига с тия двойни аршини.

61

Ф1 фен

преди 13 години

Абе всички си счупиха краката да строят писти за Ф1 у нас. Ние сме някакъв златен Клондайк за строеж на писти за Ф1. Пистите никнат като гъби след дъжд. Направо с лопата да ги ринеш тия писти за Ф1 при нас.

60

яааа

преди 13 години

грешката е на държавен орган, а не на Р.Петков.Не четете и не разпространявайте информация, която не сте разбрали.

59

Qnko Aga

преди 13 години

Zaduljitelno uslovie bilo firmata izpulnitel na proekta da e "Injstroy" Varna zaradi perfektnite ulitzi v grada : ))

58

Анонимен

преди 13 години

Ами за протокола така да се каже.

57

До 56

преди 13 години

Какво ти дреме как му е името??!!

56

Колю Фичето

преди 13 години

Щом Румен Петков се е заел с това начинание, значи ще се провали задължително. Румбата не изтрезнява и затова обърка мениджъра на частна инвестиционна компания със шейха на ОАЕ.

55

хаххаа

преди 13 години

къв ФАЕТОН хаххаа кви са тия фолкцвагенчета --тоя АЛКОХОЛИК си КУПИ КЪЩА В ИСПАНИЯ ЗА 2 МИЛОНА ЕВРО суха пара;)))от тоя червен-проект който го въртят още докато беше кмет ПИЯН ПЕТКОВ няма да глътне по малко трийсетина милиона евро.хаххаха АБЕ МАСОНИ са в ПАРТИЯТА