94

Българин

преди 11 години

така и ще си остане.Колкото и да ви се иска противоположното,южна България си остава наша и ще е границата между македония и майката ти родина анадола. :)

93

Българин

преди 11 години

хахах злато ли?В македония на всяко родено македонче,се раждат 6 албанчета.Това е от последната ви статистика!Хайде сега си размърдай пилешкия мозък и помисли коя е злато-България или македония.При положение,че нашето население е 7 400 000,а етническите българи са повече от 6 000 000.Останалото са малцинства-турци,***,руснаци...Вие сте много,ама много по-зле.От 2 000 000 население едва 1 000 000 сте македонците!

92

Makedonec

преди 13 години

Imam prijateli Albanci vo Makedonija mnogu,povele od niv imat i Kosovski i Albanski i Makedonski pasoshi,ubeden sum ako ima realen popis Albancite vo Makedonija ke izlezat pomalku od 20%

91

vlatko

преди 13 години

Во македонскиот а и во повеето словенски азици постои граматичка партиа што се вика едначее по звучност или асимилациа. Така да Д пред безвучна согласка преминува во Т така да, Д и К никогаш не стоат заедно тука Т и К а Д иде заедно со Г. Пред да почнете да и читате Прличев и Миладиновци мислам дека прво треба да совладате зборообразувае :)

90

ТЕТКА МАРА

преди 13 години

А ето какво е положението в България. По данни на ЦРУ за 2009 г. в България живеят 1 млн.и 300 000 роми, и 1 млн. и 200 000 турци. Това при общ брой на населението 7,5 млн. означава, че 1/3 от населението е небългарско и тъкмо то бързо се увеличава, докато българското прогресивно намалява. Тревожете се за България, а не за други страни.

89

Анонимен

преди 13 години

Makedonzite she si platat za Sarbia NALI I TE PODKREPAXA NATO

88

Анонимен

преди 13 години

Батка, написал си си името с правописна грешка. Владко - идва от "владея", освен ако вие там не влатеете...или македонския е просто неграмотен български? ;)

87

Пир Македънзги

преди 13 години

ооо деца мои, синове на бога на вселената, бог Македон ви казва:запасявайте се с вазелин, защото наказанието шиптарско *** на вратата.това наказание ви го пращам защото сте промити, коминтерновски, ***.всички бели луге ваши братя се защото носят гей Мак е дънзги.Казах

86

al4o

преди 13 години

a we ti nenormalen li si we ..... tctctcttcc

85

vlatko

преди 13 години

Не ми се верува што читам. Бугарите не имаат култ само кон Грците туку и кон Шиптарите. и сметате за неко моен несопирлив народ? Ако им дадоа држава на Косово а ние глумиме демократиа не значи дека нико не е способен да им се спротистави. Кога конечно е решиме да не и слушаме советите на ЕУ е им и вратиме назад малку подадените глави од надвор од шахтите. А вас и *** ве газат, така да подобро не зборете многу.

84

Анонимен

преди 13 години

до 20 г. Македония няма да я има!

83

ести

преди 13 години

Браво Влатко,браво,разбра една истина- требат християни, само дека нема много желаещи да идват каи Македония, или поне аз не познавам такива.

82

Анонимен

преди 13 години

Македонци, помнете какво се случи в Косово. При това сърбите, живеещи там, никога не се се отказвали от принадлежността си към Сърбия. А вие, като родоотстъпници / не всички, има и почтени хора между вас/, ще си получите накрая каквото сте си надробили. Осъзнайте се , докато не е станало късно. Кой ще ви подкрепи, ако не ние-братята ви?

81

ss

преди 13 години

Славни ФИРОМци, вземете и прочетете малко по история,защото живеете в една голяма Титова лъжа която се подхранва от неговите последователи.Най лесно е да отворите википедиа(но на анг.език или различен от измислениа ви) и там ще научите кой какъв(Александър Велики, цар Самуйл и т.н.) и после сравнете данните с вашите.Ако пак не вярвате,явно смятате че целият свят не познава историята а само вие най-изостаналата държава в Европа(заедно с Б.Хер.,Албания) я знаете.ФИРОМ е част от БГ,а Мак. е Гръцка

80

ники

преди 13 години

прав си варна! четох за изследвания, които категорично доказват, че и динозаврите са били македонци и от тях вие сте наследили страхотния интелект, който е характерен за чистонатуралния македонец! добре, че бяха българите и албанците, чрез които си променихте външния вид и заприличахте на хора!

79

Аз

преди 13 години

до Петрич -след 20 години БЮРОМ+Косова=Велика Албания.......

78

Аз

преди 13 години

Хак им е на родоотстъпниците ! Сърбите им промиха мозъците и им втълпиха че са специални, че са македонци и че не са българи.Сега албанците са 30 процента, утре 50 и повече.Ще има да си скубят косите и да пискат, не ще е късно.При това Косово им е пред очите за пример........Мога да говоря съвсем свободно, тъй като единят ми прадядо е от Битоля, а другият от Охрид, и нито един от тях нито за миг не се е чувствувал другояче освен БЪЛГАРИН !

77

:)

преди 13 години

Eh tez makedonci do krai shte sporqt :) kato gi pretopqt albancite i *** , koi shte im e vinoven sigurno Bylgariq che ne im pomogna.. , slushaite syrbite i *** kakvo vi govorqt , no edinstvenite koito vi mislqt dobroto sme nie ot Bylgariq po prostata pri4ina 4e sme edin narod fakta 4e si mislite 4e ima makedonski ezik e pokazatelen - Tova e vse edno Amerikancite da zaqvqt 4e tehniq ezik e korenno razli4en ot Angliiskiq.Glupavi maketa.

76

gtf

преди 13 години

*** - по-добре си научи историята - тогава се изказвай по такива въпроси. И как да има македонци в България, като македонците са отдавна изчезнали - подобно на славяни и траки се сливат в едно - български народ. Никой не ви насилва да ставате отново българи - с птичия си промит мозък се самонавивате, че някой българин иска се занимава с вас болни люде.

75

Да учат албански!

преди 13 години

Оставете ги тези дебели и бетонирани глави! Пък те са си и наши, български, но объркани/принуждавани, подкупвани/ от сърбите. Не спорете с тях! Още малко, съвсем малко и албанците ще ги оправят! Тихо, подмолно, с голяма раждаемост и силна подкрепа от майка Албания/ и не само!/. Тогава да видим што ке се случи со Македониjата! Да започват да учат албански, българския си го знаят!