141

BG

преди 13 години

Tia pak tuka pi6at dolu Boiko :)) abe vie savsem se obarkahte,tuka pi6em komentari za zemetreseniata i da ne mi se pravat na mnogo smeli niakoi tuka deto vikat eee drusnalo malko i se nasrahte zemetreseniata sa si nai razru6itelnata sila na zemiata,mene me poiznerviha trusovete tia dni dano ne stane niakoia po goliama belia tova nikoi nemoje da go spre priroda

140

Пловдивчанин

преди 13 години

И пловдивските тепета също са вулканични.

139

Венелин

преди 13 години

А Лозен планина?

138

Val

преди 13 години

Витоша не е била вулкан, въпреки битуващото у нас мнение. Единственият вулкан на Балканите е КОЖУХ ПЛАНИНА. Там на юго-запад, преди Петрич, даже който е ходил в църквата на Баба Ванга е почувствал мощта на земята.

137

.

преди 13 години

Той изясни, че ще е хубаво да се появят вторични трусове, които да са по-слаби от днешния, защото това ще е индикация, че процесът затихва."дано бате дано

136

Caleb

преди 13 години

Българи . нация от страхливце, изпадащи в истерия при най-лекото разлюляване.Изключение правят Хасковлии - те си умират от страх дори и без трус.

135

Анонимен

преди 13 години

Над Кокалянското ханче има един друг, който, ако беше действащ, може би щеше да е по-опасен за София. Той се нарича Високата Ела и е млад на около 32 млн. години.

134

Анонимен

преди 13 години

Къде са българските вулкани и можем ли да ги разпознаем и днес. Ако някой ви е казал, че Витоша е била вулкан, трябва да му повярвате. Но с уговорката, че той е действал преди повече от 70 млн. години. Познатият връх на планината не е центъра, а външната част на вулкана. За наш късмет той е палеовулкан - така учените наричат угасналите или неактивни места на изригвания. Витоша се издига нагоре, а Софийското поле потъва надолу, и това става по една голяма пукнатина между тях в земната ***, коят

133

Анонимен

преди 13 години

София не е България тени натресоха Боко и Цоко.

132

Rosko

преди 13 години

Земетресения си стават и знаете, (е и японците не ги презвиждат даже. Но все пак нека да си познаваме страната. витоша никота не е бил и не може да бъде вулкан по чного причини...най-малкото няма вулкански скали и съпътстващи явления. Има друго - разломи около планината, напремер Драгалевсски разлом. Именно по тези разломи, някои от които са между Витша и Стара планина, или по р. Искър става активизиране и затова напоследък ни тресе. Не е за плашене, но са възможни и по-силни земетресения ...

131

уплашен

преди 13 години

На 10 ет. до епицентъра на земетресението доста страшно се усети-не ви го пожелавам. Преди време човек, който живееше в София, се изнесе от града и заживя в едноетажна къща, защото предсказа силно земетресение около ноември - декември 2010г. Този човек е категоричен в казаното. Не го прави за пари, а просто предупреждава. Ще го черпя, ако...

130

ЛЮШО

преди 13 години

ДОБРЕЕ ДА ЛЮШНЕ И 100 ГРАДУСА ПО СВАРЕНХАИ

129

Анонимен

преди 13 години

И да пишете минуси попитайте някой учен как се е образувала Витоша и що за планина е ;) хаха .. пилешки глави. А може "експерите" от МС да ви кажат какво става :)))))))

128

Анонимен

преди 13 години

Най ''обичам'' да ме успокояват по медиите.Едно време като гръмна атомната в Чернобил и казваха,че нищо няма да стигне до България.Днес ми разправят че се надяват да има затихващи трусове за да утихнел процеса.Накрая като тресне 6 или 7 степен кво ли ще ме лъжат?Факт е че зачестяват земетресенията и се усилват.Макар и кратки и безопасни в момента,няма гаранция,че ще утихнат.Вместо да говорят глупости по-добре да вземат мерки за след това.Ако не се случи добре,но нека да има готови за реакция.

127

Анонимен

преди 13 години

Между другото аз от дете зная (а съм от Варна), че Витоша е изгаснал вулкан ако въобще за някой вулкан може да се каже, че е изгаснал. Днес едва ли много хора знаят този факт, а суеверието и псевдонауката заменят науката. Скоро няма да останат учени и прогнозата на времето да правят, за сметка на това ще си имаме още 50 000 чиновници с по 2 бона заплата и още няколко МОЛ-а!

126

Въсо Ченгела

преди 13 години

Етеееее кво пишшити тука нещо че люляло каде Мировяне. Вчера са подкарахме с баджо с домашна парцуца и е са ставам нищо не сам усетил. Ае че утивам до хладилника да зема неколко бирички че треба да гасим кереча

125

Анонимен

преди 13 години

Кво се плашите бе, Бат Бойко сутринта е вдигал щанги и ги е изпуснал без да иска!

124

Анонимен

преди 13 години

НАУКА се римува със СПОЛУКА. То си има и такава народна поговорка!СПОЛУКА не се римува с ДЯНКОВ! Скоро след всяко земетресение ще питате Алена какво става.

123

Луди ли сме? Тъпи ли

преди 13 години

Умните народи си основават живота върху "икономика на знанието", ние си основаваме живота върху икономиката на партиите, в частност по настоящем върху ... Бойко. Ние луди хора ли сме, чавка ли ни е изпила мозъка? Ей така ще си измрем мърцина и нито наука за здраве, нито наука за живот ще имаме, нито никаква, ще живеем като бушмени, ако така я продължаваме. Долу Боко, искаме наука и учени! Дянков, марш *** проклета!!!

122

Адресите

преди 13 години

Господи, Господи, макар да си безгрешен, следващия път цели точно, моля те Господи. Адресите са точно пл. Народно събрание 2 и бул. Дондуков 1.