487

Анонимен

преди 13 години

Как може този мръсен крадец,неуспял партиец,окрал и изнесъл активите на страната да има наглостта да си отваря устата,камо ли да проповядва,да проявява възмущение за това, че хората си спомнят с носталгия за относителното спокойствиу,в което живееха хората.Това,че е нямало лукс стоки по магазините не значи,че нямаше БДС стандарти за храната ,водата,че всеки,който искаше работеше и живееше с достойнство.Сега кой купува от лъскавите магазини с космически цени?Хиляди пъти *** и гнусен крадец!

486

вива

преди 13 години

Този гадняр ,този *** ,този дупедавец това *** ***-защо още не е в затвора-ограби труда на милиони българи-шибаняшки народ-те го избират за депутатин-заслужаваме си го!!!

485

Анонимен

преди 13 години

Каза Командира преподавател по ПОЛИТИКОНОМИя...Мръсен, гаден, мазен, крадлив...

484

константинов

преди 13 години

Всичко хубаво и прогресивно,което се случва,и ще се случва за в бъдеще у нас ще бъде свързано,чрез европ.законодателство и фондове,с личността и делото на Симеон Сакскобургготски.Останалото са долни костовско-милиционерски мероприятия

483

Тонев

преди 13 години

Нека всеки се огледа и да се поинтересува какви хора са най-яростните поддръжници на костов.Koйто не знае още ще открие,че основната група(агитката) са агенти на държавна сигурност.Поведението им е еднакво-чуят ли името на иван костов се изпускат от радост,спомене ли се това на Симеон Сакскобургготски пяна избива на устата им.Лукановият *** се беше нагласил да краде и приватизира още един мандат в лумпенизирана България,но Царя пристигна,измете ги и присъедини страната към Европ.съюз.

482

Анонимен

преди 13 години

М**гал!Мръсен, гаден, мазен, крадлив ***!

481

Анонимен

преди 13 години

Абе, върнете ми онова време, апа вие си страдайте демократично.Каквото и да е било - факт е че никога преди турци не са се гаврили така с народа ни, и никога същия този народ не е бил по ограбван, по-гладен и по-унизжаван.... отколкото сега.Ако Бай Тошо бе жив, щеше да ви покаже как се печелят избори!

480

.!.

преди 13 години

За сведение на Костов по време на БКП България беше в по-добро състояние отколкото след като се появи СДС

479

МИТКО - ДО 5О9

преди 13 години

ТОЧНО ТАКА! - ДА БЪДЕМ ОБЕКТИВНИ! И ТОВА ЗА ФАКТИТЕ Е ВЯРНО!... С МАЛКОТО ДОПЪЛНЕНИЕ - ЧЕ ТЕ СА РАЗУЛТАТ НА ПРИЧИННО-СЛЕДСТВЕНАТА ВРЪЗКА - ОСНОВЕН ЗАКОН ВЪВ ВСЕЛЕНАТА,УМНИКО! И СПОРЕД НЕГО СЕГАШНИТЕ 20 ГОДИНИ СА ПРЯКОТО СЛЕДСТВИЕ НА ОНЕЗИ 45 ПРЕДИ ТОВА! ОТКЪДЕТО И ДА ГИ ПОГЛЕДНЕШ....

478

Castor

преди 13 години

В България истински преход все още няма. Всичко се командва от бившата ДС и бившето изроено БКП (БСП, СДС, ДСБ......). Кажете ми един с процъфтяващ бизнес да не е от тези среди. А останалите да ***...Дано скоро да дойде края на това! Дано ББ не излезе и той техен кадър, че аман от такива. Мразя ги! *** и ***, алчни к......а!

477

Анонимен

преди 13 години

Каквото и да си говорим за "това" и "онова" време, трябва поне да се опитваме да бъдем обективни."Гладът е по силен и от тока"...знаете това клише, нали!Преди 20 години в България гладни хора нямаше.Сега, как стоят нещата?-Една шепа преяли политици и далавераджии, и 90% умиращ от глад, мизерия и унижение народ.За двадесет години СВОБОДИЯ се превърнахме в:Най бедната, най-нещастна и най малко живееща нация в Европа.Благодарим Ви деморати!А когато фактите говорят...........

476

до 503

преди 13 години

Що не казва как унищожи СДС, като прогони от нея репресираните след девети септември 1944година?Тоя Костов е по-гаден и от Станишев. Прикрит комунист!"Пета колона", заради която днес няма алтернатива нито на станишевци, нито на бойковци.

475

Читател

преди 13 години

Е, че ей къде е Турция ,границата е отворена ! Какво чакаш?!

474

щирлиц

преди 13 години

до анонимния ***:Никой и нищо не може да откъсне България от Русия,най- малко крадци като Костов.Всички исторически недоразумения бързо стават на прах и за тях скоро никой не ще си спомня.Ха като ти харесва да се пишеш *** -марш във Франция да те изпроводят по "европейски".

473

Ицо

преди 13 години

КУЧИЯТ МУ СИН БИЛ БЕСЕН заради червената носталгия по Девети.45 години комунизма не можа да унижи и смачка тоя *** и *** народ а ти за 4 успя и сега се опитваш да хвърляш прах в очите им.Разбрахме колко струваш и кой си и голко ти е до народа *** мърсно ***....

472

Анонимен

преди 13 години

НЕКА ДА СПОМЕНЕ КАК ПРИВАТИЗИРА ДЪРЖАТА КАТО УНИЩОЖИ ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ЗАВОДИ ЧЕ БИЛИ НЕКОНКУРЕНТНО СПОСОБНИ И ОСТАВИ ХИЛЯДИ ПО УЛИЦИТЕ БЕЗ РАБОТА А ЕЛЕНЧЕТО НЕ ПРИТЕЖАВА ЛИ" ПРИСТА ОЙЛ" И ХОТЕЛЧЕТАТА ТЯХ СЪЩО НЕ ГИ СПОМЕНАВА ОТ ОТКРАДНАТОТО КАЖЕТЕ ВИЕ КАКВО ЗАСЛУЖАВА ЗАЕДНО С АВЕРИТЕ СИ ОТ ДРУГИ ПАРТИЙКИ ОТГОВОРА Е 1 ...............?

471

Анонимен

преди 13 години

като четя коментарите стигам до извода че под турско май щяхме да сме по-добре

470

Анонимен

преди 13 години

Да бе, а в тези стотици хиляди апартаменти кои ли живеят? Може би инзвънземни...

469

някой

преди 13 години

До: ИвкаИвке, само като се сетя какво беше преди 1989 година и ме втриса направо!Ти знаеш ли какво значи да живееш на няколко крачки от сръбската граница - родното село на Великия Професор Другар Андрей Пантев, и да не можеш да си подадеш носа отвъд телените мрежи, а ако не дай си Боже имаш глупостта да бягаш - рискуваш да те направят труп с няколко куршума от автомат Калашников в главата? Сигурно не знаеш какво е - ето ти фактология!!!

468

Анонимен

преди 13 години

Абе той трябваше да се разбеснее преди 10 години и да затрие тези комунярски ***..сега щеше да се живее по добре..