14

abe

преди 14 години

... и adobe premier е много добър

13

...

преди 14 години

Преди малко влезнах в страницата на Adobe да разгледам описанията на продуктите и познайте какво стана... Flasha на страницата с флаерите им крашна... С Chrome съм и ми се случва за 1ви път ... :)

12

...

преди 14 години

За мен Adobe единственото което правят добре е Photoshop, After Effects и Dreamweaver...

11

Антон

преди 14 години

Наистина е голям хикс как пдф успя да се наложи. А и наскоро стана ясно, че във флаш също има уязвимости, с които може да се компрометира системата на потребителя. Като добавим и факта че продуктите на адоуби са ресурсни хали(дори такива като флаш и рийдър, които би трябвало да са леки и бързи) ... въобще нещата не отиват на добре.

10

..

преди 14 години

Добре аз само немога да си обесня как успя pdf формата да се наложи. *** безмислената боза е... ае флаша *** доиди *** тва..

9

freeman

преди 14 години

Оkular (за KDE), Dokument Viewer (за Gnome) и FoxitReader (за Бозата). Отказах се от Adobe още преди 7 години - откакто почнаха да труфят и кичат с глупости. Настроил съм си един браузър с изключен Flash да не ми товари като влизам в бъканите с реклами сайтове. Много съм доволен!

8

mdam

преди 14 години

факъм писна ми от скапаните ъпдейти на adobe било то за флаш или за adobe reader

7

Анонимен

преди 14 години

Е тези се *** вече. Вече почвам да разбирам Джобс защо толкова силно плюе Adobe. Ами то може ли с техния бъгав софтуер да вкарат уязвимост и в Линукс?!?! Вместо да се чудят как да набутат всякакви скриптове и с това да правят уязвимост да си бяха направили софтуера само за каквото е предназначен.

6

_I_

преди 14 години

Язе се отказах от него, така че к'во мъ интервъ!

5

kde

преди 14 години

okular

4

Онанимен

преди 14 години

Исках да изтегля Ридера и да го сложа на файловият сървър, да го ползват усерите, само че трябваше да се попълни какво ли не, автобиография, какво съм ял на обед и пр. така че Духаст както пеят немците, изтеглих FoxitReader 7MB без никакви условия и усложнения и сега се слага той.

3

Анонимен

преди 14 години

Document Viewer 2.30.3 / GnomeПросто работи, докато ти се кърпиш :)

2

Бачи Бойко

преди 14 години

Да, съгласен!От скоро я ползвам, но веднага ме спечели! Лека, бърза... Супер е!

1

Анонимен

преди 14 години

Затова само foxit reader, по- добрата програмка!