13

Анонимен

преди 13 години

СКОРО МИНАВАХ АДЕНСКИ ЗАЛИВ С КОРАБ СОФИЯ. ИМА СИ ПЛАН ЗА ЕВАКУАЦИЯ В УДОБЕН НЕПРЕВЗЕМАЕМ ОТСЕК В СЛУЧАЙ НА НАПАДЕНИЕ , НО НИЕ БЯХМЕ В КОНВОЯ И НЯМАШЕ ПРОБЛЕМ. ЛОПШО Е ЧЕ, КОРАБИ ТРЪГВАТ САМИ ПОД НАТИСКА НА ФИРМАТА

12

Анонимен

преди 13 години

Отвлеченият от пирати кораб е освободен. Няма българин........da ne sa go iziali...?

11

Мародер

преди 13 години

абе те и пиратите май нещо взеха да изхитряват- че кой е луд да отвлича българи и румънци, за тях не се дават пари - за пример-тези от Панега вече взеха да вкарват в преразход пиратите

10

Анонимен

преди 13 години

Защото веднъж опитаха и след това се появи фразата Black Hawk Down.Става дума за това, как черни нигра с калашници, ритат американски ***!

9

Цецо

преди 13 години

И снимката май е на друг кораб...:))

8

Анонимен

преди 13 години

И какво се оказа, всичко е било "шменти-капели"

7

Евала

преди 13 години

Евала на моряците, че са измислили работеща тактика. При нападение се крият в сравнително изолирано помещение, спират всички ситеми на кораба и чакат освободители. Най-много пиратите да им изтарашат каютите, но поне кораба не е завладян. Защо нашите момчета от Панега не са били инструктирани за такова помещение?

6

Атака

преди 13 години

Абе тия 1000 сателита имат, как така няма кой да наблиудава тоя залив там и при съмнение веднага да се пратят патрули да ги смажат тез пирати. Това е някаква супер измама!!!

5

Amenhotep

преди 13 години

Не било кораб а било лодка, не било моряк, а било рибар, и той не бил българин а бил румънец и не е отвлечен, а се е напил и му е потънала лодката.

4

Българин

преди 13 години

САЩ няма да нападне пиратите от Сомалия, защото от там се захранват твърде големи богаташи. А и Сомалия не е интересна за него.

3

Dan

преди 13 години

Спомням си един стар филм с Бърт Рейнолдс,-Та в една пресслужба на някакво министерство са се събрали журналисти от различни медий и имаше нещо като престрелка от вън ама нещо безобидно беше (по куче ли стреляха не помня), но журналистите веднага награбиха телефоните и започнаха да диктуват на редакциите си в един момент един вика "Колко жертви има" всички замлъкнаха за миг един се изцепи -Пет...и пак стана като кошер и дават един вика -Поне 10 жертви, другия 15 убити и 7 ранени....та и Вие така

2

Анонимен

преди 13 години

Филма Блек Хоук е за Сомалия---парен каша духа

1

Gonzo

преди 13 години

Защо USA не направят една акция в Сомалия?Отговорът е ***-защото там няма нищо за крадене и плячкосване.