51

The Gnoll

преди 13 години

Има ли значение дали са мюсюлмани, будисти или християни? Каквито и да са...не е нормално в 21 век да се случват такива неща

50

Honorik

преди 13 години

Po-skoro sa nqkakvi praistori4eski vidove.Tova ne sa hora,a jivotni.Da iznasilvat masovo jeni i deca!...Nqma li koi da iztrebi podobna papla4?

49

Патрис Лубумба

преди 13 години

Наставниците от ЦРУ и КГБ от няколко десетилетия си правят експерименти в нашия регион. То не бяха граждански войни в Катанга, то не бяха заирски истории, диктаторска хунта с Чомбе, кръвопролития между хуту и тутси. Цялата работа е, че имаме залежи на диаманти.

48

Анонимен

преди 13 години

в конго НОРМАЛНИ хора ли са или мисулмани

47

/

преди 13 години

Потресаващо-както ужасяващите факти за положението на беззащитното население в Конго, така и 90% от коментарите с противното демонстриране на равнодушие, безразличие, цинизъм и безвкусни шеги. в това число и жени са се изказали по подобен начин. Радвайте се че този ужас се случва далече от нас , а иначе си помислете с ръка на сърцето такива ли щяха да са коментарите ако ставаше въпрос за вашите жени и дъщери. Що се отнася до разните мисии на ООН и др.организации вижда се че са безполезни.

46

онбашията

преди 13 години

оон наистина има вина - че се бори против робството.

45

Анонимен

преди 13 години

За съжаление това са последиците от подкрепата на ЦРУ или КГБ към бунтовници, снабдявенето им с оръжие, свалянето с преврат на официално избран президент и правителство, а в други случаи - подкрепа към тероризиращото населението правителство и президент. Освен това в Африка се преплитат и старите колониални интереси на европейските страни като Великобритания, Белгия, Франция. Става една голяма каша, от която страдат невинните. Няма такива извращения като в Африка.

44

аб

преди 13 години

МНОГО МИ ХАРЕСА КОМЕНТАРА НА 29 НОМЕР, Прав е!!!!

43

Анонимен

преди 13 години

аз съм сигурен,че всеки от бунтуващите се пичове от Конго и Руанда,ще мине през вашия естествен подбор в бе ге-то с лекота,и ще получи много любов и съответно пари за цененните си качества

42

до 24

преди 13 години

Сигурно искаш да кажеш меТ, ама карай, едва ли на някого му прави впечатление подобно нещо...

41

Мариета

преди 13 години

При толкова заразени с ХИВ по тези географски ширини как не ги е страх тия ***?!?

40

lok

преди 13 години

истински ужас... потресаващо!!

39

чорбар

преди 13 години

Ми колко му е "братята" американци да ни пратят стотина хиляди да ги интегрираме!Имаме опит с ***,нали!?:)

38

гали

преди 13 години

ei tapanari stava vupros za xora i nai ve4e za deca.vie vsi4ki deto mnogo ste otvoreni deca imate li ta da se razmislite malko i kato roditeli.kakvito i da sa te sa predi vsi4ko Xora.kade vie 4ove6tinata be ...

37

nn

преди 13 години

до 26Щом в Конго живеят по-добре - ходи там да вегетираш,бе ***! Явно си от онези ***, дето им харесва да ги "обиждат" отзад, та затова въздишаш по *** от джунглата с големите ланги.

36

гост

преди 13 години

Стига сме говорили глупости! Става въпрос и за деца! Бита им е за доста труден, за да се травмират и с изнасилване! Животът на нашите *** няма нищо общо с живота в тази джунгла. Тук ние сме жертвите.

35

Др.Кимбъл

преди 13 години

Сините каски да не си забравят железните *** като излизат на патрул......,ама като си помисля не е лошо да слагат и железни маски !!!!!

34

Анонимен

преди 13 години

Абе, оставете *** да си се оправят сами - к'во им пречите?

33

Анонимен

преди 13 години

Haide ludite se sybraha da komentarita :)

32

наблюдател

преди 13 години

аЙДЕ АЙДЕ СЕ ЕДНО НЕ ЗНАЕМ ДЕ Е СЪЗДАДЕН ПАРАЗИТА ООН И КОЙ ГО КОМАНДОРИ НАЛИ ТВА Е ЦЕЛТА СЕ НАМАЛЯ НАСЕЛЕНИЕТО ГУРУТО ИМ РОКФЕЛЕР И ЗБИГНЕВ БЖЕЖИНСКИ СЕ ТВА ПОВТАРЯТ