49

Анонимен

преди 13 години

Не знаех че във ВИФ се изучавало и тактика...

48

БАЙ ТИ ГАНЯ

преди 13 години

СМЕХУРКО , АКО НЕ БЕШЕ ТОЛКОВА ТЪЖНО , ПОШЛО , ДОЛНО И НАГЛАСЕНО ВСИЧКО В ИЗКАЗВАНИЯТА И АКЦИИТЕ , МОЖЕ БИ НАИСТИНА ЩЕШЕ ДА Е ГОЛЯМ СМЯХ ЗА НАРОДА ...но при затъваща и заминаваща си икономика , нови хиляди безработни , липса на всякаква перспектива за някакво развитие, до месеци много хора ще са на ръба на оцеляванета, ТАКА ЧЕ НЕ Е СМЕШНО

47

kk

преди 13 години

Да,бе...да!Тактика!Кажи си,че не можете да го заковете,но си чакате "специалния съд",защото няма да можете да го осъдите!Там като си назначите Костадинка и Костов,ще съдите на килограм!

46

Х

преди 13 години

"...Имало тактика в разследването по операция "Октопод"..."Нашата тактика е ясна - "...до дупка..."Голям тактик излезе от този недоносен мазник. Защо ли ми се струва, че в бъдеще ще се случат две неща. Първото, почти сигурно - поредно осъждане на България в Европейския съд, парите естествено плащаме всички ние. Второто, недай боже Петров да вземе властта. Тогава Цецко, не само "до дупка", но и ще я почувстваш!

45

inar

преди 13 години

Oktopod ima tolkova...kolkoto ima6e raketi v Irak..Tehnite kumiri sa golemite lujci ot amerika..Hora ot naroda a zabelejete kolko ohrana gi pazi ot narodnata liubov!

44

анонимен

преди 13 години

стига вече Цецо..оля се...

43

42

преди 13 години

Ами Тракторчето ще остане в кауша :))). Не че Цецко не се е оакал пак, но ако го пуснат и този Цуцко и Бокчо ще бъдат изправени в много-много деликатно положение :)))

42

Колт

преди 13 години

Абе специалиста, а какво правим като това тоталитарно недомуслие "спецсъд" бъде отменено от Конст. съд или евентуално от Страсбург? А че ще стане така и Марги Попова им го каза на неокумонистите от ГРОБ ама няма кой да слуша. Нали Словакия направи такъв съд и той работи около година и половина, а в последствие беше обявен за нарушаващ Конст. и един куп международни актове. Резултатът от това беше анулиране на всички актове, които е издал. Словаците още мъдрят как да оправят последиците!

41

Асошиейтид пресс

преди 13 години

ало, новинарчетата, какво стана, нали съда щеше да се произнася след 1700 часа? горим от нетърпение да разберем дали Цецо пак се е усрал или да. не ни дръжте в очакване!!!

40

До 33

преди 13 години

За косата, колега, за косата се издърпваше Мюнхаузен. Но пък милиционеро-комунистите могат да пробват и за ушите да се издърпат.

39

Анонимен

преди 13 години

Червените *** нека си лаят! Факт е, че отвличанията спряха и в България се живее по-спокойно, благодарение на ГЕРБ!!!

38

мицо

преди 13 години

охо,браво,браво ПЛАН ,,Б,,,все същото отначало

37

до 35-и

преди 13 години

В големо зблуждение си, нема за никого! Но за такива *** като теб аз имам нещо по-специално/червено/, само дето щи видиш бая голем зор!!!

36

До 28

преди 13 години

Може ли да ми обясниш на мен неукия защо оня ден босовете на трите най-големи алкохолни фирми бяха в кабинета на Бойко ,след като по думите на Цветанов има доказателства ,че тия фирми са продали алкохол с фалшиви бандероли за около 300 милиона лева за една година.Защо тия не ги арестуваха зрелищно и посред нощ ,а си хортуват с министър Председателя.Или тия милиони са малко

35

politik

преди 13 години

Всички ама всички червени *** Мирно За *** на бате Боико и бате Цецо отвори уста Аиде всички един по един Не се блъскаите Има за всички

34

фиро

преди 13 години

Те локумите вървят до време. След това идва часът на истината. Октоподи, Динозаври, Килъри... накрая паламуди и муфлони.

33

До 28

преди 13 години

По философстването ти се разбира ,че си гербаджия.Пропускаш само ,че специализираните съдилища ще се занимават с мафия,а не с това дали някой е ударил два шамара на някой,а прокуратурата днес изрично декларира ,че АЛ.Петров няма нищо общо с никакъв Октопод.Но ти си влюбен в Цецо и Бойко така ,че виждаш всичко в розово и ти е простено.А мафията няма как да се пребори сама със себе си.Само Барон Мюнхаузен се изтегляше сам от блатото като се издърпваше за ушите си

32

politik

преди 13 години

haloo

31

Анонимен

преди 13 години

Promeni, 28, НЯМА. И МОЖЕ дивотиите да се оправят за една година - вместо празните акции и смяна на разни ръководители с подбрани наши хора, можеше да се промени Закона за съдебната власт, да се изпоназначат НОВИ съдии и да се започне РАБОТА. Само че за това трябва да има желание (каквото няма) и акъл (а той се получава не във НСА, нито в Симеоново). Позирането в медиите не може да замени работата, желанието и акъла.

30

Анонимен

преди 13 години

Има тактика в разследването по операция "Октопод" и то няма да завърши с първия обвинителен акт". ozna4ava, 4e mogat da si izmislia kakwoto pojelaiat, za kogoto si pojelaiat i kolkoto si pojelaiat.teia nadminaha, naglite, oktopodite i fut nacionalite