136

Анонимен

преди 13 години

ok

135

Анонимен

преди 13 години

Сините така, сините иначе, но в решителни моменти доказват, че са националноотговорни!!! И на тях може да се разчита...

134

asi

преди 13 години

po lowo ot ypravlenieto po kostovo vreme bg ne e vizdala.toia koi go pysna v parlamenta?toi iziade bg i e oglozga do kokal,edno vreme.

133

do139

преди 13 години

Fanatizma e opasno nesho.

132

Мочев

преди 13 години

От дете съм член на ГЕРБ. Искам тази партия да ни управлява докато падне небето и събори тавана. По правилен избор българите не са правили в последните 1300 години. Днес е празника на моята партия. Днес моят премиер ще играе футболен мач в чест на празника. Всички на мача !

131

Mickey

преди 13 години

"Лидерът на социалистите Сергей Станишев определи вота на недоверие като ясна разделителна линия между тези, които подкрепят управлението и опозицията" И какво е туй управление сега че си му и опозиция бе Станишко?:))) Не е ли същото ? На комунистическата олигархия! Или вие креатурите на ДС/БКП искате да ни се изреждата като че ли сте различни партии , та ДС/БКП да си управлява вечно и без член Първи?

130

Mickey

преди 13 години

"Червените и ДПС не са алтернатива, убедени са от Синята коалиция" A комунистическия ГЕРБ беше ли алтернатива на комунистическата БСП бе *** комунистически???? Та го и вкарахте и в ЕНП! А букетчика Костов ги видя и като "десни":)))))

129

kk

преди 13 години

Спонги,едва ли си поголям анти комунист от мен,а сигурно си и много млад, и не дотам учил,че да си запознат с дейността на другарят Костов с "многото гънки",но употребени единствено в "единствено и лично" число!След 45 години тоталитаризъм,който е на път да се завърне обратно благодарение на Управлението на ГЕРБ,другарят Костов,беше единствения "Управник",който успя за две години да разруши вярата на милиони българи в така жадуваната "ДЕМОКРАЦИЯ" и да я направи "*** дума"!

128

kk

преди 13 години

Ами да каже Костов кой е "алтернатива" за България!Нали всички сте от една "хунта",другарю Костов?Кога ще се наядете?

127

ЛЕВСКИ

преди 13 години

Левски ако е жив да види какви хора ни управляват и на какво положение е България сам ще се ОБЕСИ!!!Ей ние българите несме единни заради това власта каквото реши ще си прави с народа.Вище гърците намалиха й пенсиите и вдигнаха стачка - ЦЕЛИЯ НАРОД а ние ако и да стигнем до глад и мизерия пак няма да им се опълчим!!!!! А защо сме така защото сме глупави!!!!!!ТОВА Е ФАКТ!!!!!!!!

126

до 132

преди 13 години

И какво те притеснява това,че е ***?Да не е ***?Дори и ескимос,Костов си е много добре изглеждащ мъж и една от причините е точно *** му кожа!Костов не се отличава от другите политици само по това,че е честен и умен,а и че е хубав мъж!Щото в парламента другите са само престъпници,ама грозни и будещи отвращение престъпници!

125

Анонимен

преди 13 години

zasho Kostov e tolkova murgav be Balgarite naistina ne sa ot nai bialata rasa ama chak tolkoz

124

Анонимен

преди 13 години

Ами надявам се да ги поканят,щото иначе втората виденова зима *** на вратата!

123

до Спонги

преди 13 години

Естествено,че няма нито един интелигентен човек,който да ненавижда Костов!Умните обичат умните,простаците обичат простаците!Те си се усещат!Типичен пример с Бойко Борисов!Простоват народ с простоват премиер!Има логика!И точно,защото Костов е високо ерудиран,затова паплачта го мрази и не разбира!P.S.И разбира се Костов е виновен-виновен е,че е толкова интелигентен и има толкова много мозъчни гънки!Това е неговата "вина"!

122

мицо

преди 13 години

НАДЯВАТЕ СЕ ДА ВИ ПОКАНЯТ ЛИ МОМЧЕТА СКРОМНИ,ама ядец за вас

121

резил

преди 13 години

кратун и малчо

120

Ели

преди 13 години

Подкрепям изцяло това мнение!

119

Спонги

преди 13 години

Няма нито един интелигентно написан пост против най-успешния премиер на България. Няма и да има, защото само първосигналните не могат да разберат какво обяснява този високо ерудиран човек. Злобата на комунистите ми е известна. Те ще повръщат само при споменаване на името на Костов, нали им спря кранчето навремето.

118

Нина

преди 13 години

Хем с власта, хем и против тях...двулики лопати:)))

117

Анонимен

преди 13 години

САМО КОСТОВСАМО КОСТОВ