36

леле

преди 13 години

синът и дал интервю по телефона на френския писател с фамилия леви . защо налива масло в огъня , при нашите сестри в либия имаше адвокат с фамилия шейтанов . този дава интервю на евреин , а знаета какви са отношенията между иран и израел . вика ела вълчо изяж ме .

35

Анонимен

преди 13 години

Varvari ! 6te padat bombite nqma kak!

34

Анонимен

преди 13 години

müsülmanite se jenat za deca TUR4IN znam edin na 32si vze jena na 15.taka 4e pedpfiliata ia ima navsiakude samo 4e pri vas e razre6ena.su6to i ubiistvata

33

Софиянец

преди 13 години

Абе всички сте много зле,в Иран,ако те нарочат за убиец,дори да си невинен,пак ще излезеш виновен,там не е "невинен до доказване на противното",а точно обратното,"виновен до доказване на противното",никой не си представи,че мъжа на тази иранка може да се е отнасял с нея като с куче,както повечето мъже там се отнасят с жените си,незнам дали е виновна наистина,но съм сигурен,че заради големия световен интерес,са я принудили насила да си признае,като може да са и казали,че няма да закачат децата и например,ако се признае за виновна.

32

Плачът на Слънцето

преди 13 години

По принцип не обичам термина "хуманно" убийство, но пребиването с камъни е жестоко, е в сравнение с хамериканския електрически стол....не съм много сигурна. Но едно доказване на убийство не бива да лежи на самопризнание, на свидетели, слухове и т.н. а на точни и неупревергаеми факти и доказателства. Аз не съм сигурна изобщо, че жената е виновна.

31

Нина

преди 13 години

" Нека този, който е безгрешен да хвърли първия камък" Иисус

30

Анонимен

преди 13 години

Всички вие,защитници на тая ***,приличате на онзи адвокат,който защитавайки убиец,апелирал за съчувствие към обвиняемия,"нека не правим ВТОРО семейство нещастно"!Вие сте или лицемери,или *** ненормалници!*** помията!

29

21 век

преди 13 години

Приканвам нормалните цивилизовани хора от Иран да стават християни и да бягат от ислямските дупки

28

бамби

преди 13 години

Аз ли нещо съм изпуснала или днес.бг пак изостават с инфото? Моята последна информация е, че пребиването с камъни е заменено с обесване и в момента турският премиер се опитва да съдейства и това наказание да бъде отменено... дори има подписка! А на всички, които са за това да се убие бих казала, че на вас човечността ви е чужда... Съжалявам ви, наистина!

27

turcin

преди 13 години

VATIKAN DA Pomogne malko i na decitsata deto popovete bludstvaha s tiax pedofil

26

Анонимен

преди 13 години

Американската пропаганда е едната страна на монетата. Другата е реалността. Гледах изложба с ужасяващи снимки на жени от Пакистан с обезобразени от киселина лица - заливали са ги "дълбоко моралните" им съпрузи. Всъщност опитах се да я изгледам, но не можах, 15 снимки общо - след третата снимка ми се обърна стомахът и излязох от залата. Изложбата беше в Кайша Форум, в Мадрид, преди около половин година, а фотографът не беше американец, а испанец Емилио Моренати.

25

Анонимен

преди 13 години

Ти кресльо всъщност от къде знаеш, че е убила мъжа си? Да не си присъствал лично? И още един въпрос - ако иранец убие жена си наказанието му какво ще бъде? Закачане на кука или пребиване с камъни? Или медал от иранския Гоце? Комплексирано мъжле си ти, явно с рога като на аляски лос. А сега всички нашенски "мачовци" да се чувстват задължени да цъкат минуси до припадък.

24

R

преди 13 години

Никой не е против наказанието й, ако наистина е убила мъжа си. Всеки нормален човек е против умъртвяване по този начин. Има си цивилизовани начини за наказване на престъпления. А що се отнася до изневярата, убийството и "женската прогресивна общественост", и мъжете вършат подобни неща, дори много по-често. Що за отношение към жените от Ваша страна? Изказването за куката пък е просто съвършена глупост. Или сте истински садист, или гледате прекалено много филми на ужасите.

23

а гоце да даде медал

преди 13 години

Значи,тая с любовника си е убила мъжа си,и всички вие,креслювци нещастни,я защитавате,така ли!?*** сбърканите демократически гейзери!Тая бих я закачил на куката да виси на ребрата си докато се скапе,за светъл пример на световната женска прогресивна общественост!

22

SSS

преди 13 години

Не само правосъдието там е изостанало и нечовешко,а и самата им вяра! И колко години е прилагано пребиването с камъни незнам,но знам че благодарение на религията положението и е такова!

21

Анонимен

преди 13 години

толкова много писане за някаква ШАВЛИВА ***(мисулманка)-НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА

20

R

преди 13 години

Какво значение има дали пребиването с камъни е било прилагано от евреи, иранци или каквито и да били там? Въпросът е, че е ненормално, нехуманно и всъшност е буквално лудост в днешно време.

19

платен драскач

преди 13 години

Какви коментари, пребиването с камъни е прилагано стотици години от евреите - чети Библията.

18

R

преди 13 години

Дори да е извършителка на убийството, което по лични мои убеждения (имайки предвид отношението към жените в тази страна) може би не е така, не мисля, че смърт чрез пребиване с камъни е подходящото наказание. За убийците, при доказана вина, си има затвори. А дори и смъртното наказание там все още да е в сила, по нехуманен начин за умъртвяване не мога да си представя. Наистина развитието на правосъдието в тази държава е на нивото си отпреди векове.

17

Анонимен

преди 13 години

не виждам коментарите на платените ромски(турски)ДРАСКАЧИ