448

наблюдател

преди 13 години

Какви избори бре пожарникара слуша като играчка с дистанционно оди си земи един вибратор викни вигенин да си пипате простатите

447

ангел

преди 13 години

"Лидерът на БСП Сергей Станишев прогнозира, че ще има предсрочни парламентарни избори."хахахахаха :) тоя па ***!!!!! скрий се някъде псе мръсно! пенсионерите ще умрат и няма да има кой вече да се сеща за ш.баната ти партия!!!!ако може да се нарече така изобщо.....за мен БСП е банда алчни,крадливи,продажни чавета.

446

Защитник на BG

преди 13 години

Станишев да се готви не за предсрочни парламентарни избори, а за предстоящия гей-парад! И без това опедераска цялата държава, докато беше на власт. Следващата седмица му предстои среща с представители на ДПС - да му олабят халката, че покрай Бойко нещо се е закризила и затегнала много. Така е, глад майка и само и нищо за краднене не му оставиха на човечеца.

445

Анонимен

преди 13 години

Ах да дойда!Ще ти го върна с лихвата за четрито години, който си грабил народа!Един шут и в Сев.Корея, заедно с Позитано 20 и крадливите ви кметове.

444

Анонимен

преди 13 години

А ти сигугно си сънувал, че ББ ти е *** в устата....:))))

443

Анонимен

преди 13 години

Ако ти си представител на "народа", не е срамно да бъда мразен. Ужасявам се ако ме харесват простаци и чалгаджии като теб!

442

Анонимен

преди 13 години

С такива гнусни простаци като теб не ми се живее в една държава! Аман от ***!!!

441

Митко Палаузов

преди 13 години

Станишев се готви за шут в ***....

440

otneseni

преди 13 години

джентълмени, простичко е: бате Бойко прави президентска кампания с 1,2 млрд. лв, разсипва държавата и не може да стъпи на малкия пръст на Станишев. Обаче има силен ПР и 5-6 ***, които натискат - по форумите. Какъвто и да е Станишев е много повече от Боко, Цецка, Цецко, Дянков и прочие спасители

439

ЛЕКАР

преди 13 години

Абе туй нещо на снимката за какви лекари и сестри плаче.От както комунистите преди по-вече от 40 год.решиха,че съсловието е слуга на народа(т.е. на ***),СЕ СТИГНА ВЕЧЕ ДО ТАМ ДА НЯМА КОЙ ДА ГО ПРЕГЛЕДА,да му постави точна диагноза и да го лекува.Ако имаше, въобще нямаше да го показват на обществото

438

Анонимен

преди 13 години

Правилно. На следващите избори: 3 в 1 - местни, за президент и парламентарни.

437

НДКЗ

преди 13 години

Бате Бойко арустувай червените *** и ги натковай!

436

АНОНИМЕН

преди 13 години

Още след резултатите на изборите този човек трябваше да си подаде оставката. Но явно кокалът не се изпуска така лесно; ако мислеше за развитието на партията си, нямаше да я води към пропастта.

435

Hahh

преди 13 години

Излишно е да се готви за предсрочни избори ,.............. Май на г-н Станишев му харесва как работи екипа на Бойко Борисов . То от страни изглежда лесно , да не беше спал през мандата си ................ Един ход нямаше на бизнесмен, яде , спа , яде , спа ............ и сега огладня ......

434

гражданин

преди 13 години

И тоя се мие да руча.

433

Анонимен

преди 13 години

stani6ev mai iska6 o6te da krade6 ama svar6i

432

Мародер

преди 13 години

другарю Станишев- Елена ти избяга,властта ти избяга,царя ти избяга а сега и доганя нещо ти бяга.Замисляш ли се защо.

431

Баба Яга

преди 13 години

Да се готви, да се готви....скоро ще си види резила! Тоя още ли иска да краде бе...до кога ще ги търпим? Лелеееееееееее,ние не сме народ, а мазохисти!

430

Иван

преди 13 години

ДО:стойностен политик: От кога не си си пил хапчетата ? За каква стабилност говорим - ако само събираш пари и нищо не правиш за държавата а само за себе си - да всичко е стабилно - ниски доходи,мизерия а за безработицата че нямало - голям смях - ти в кома ли беше 4-ри години ? Това огромно ограбване на държавата може да се сравни само с времето на Костов.Едва ли са излезли по-богати политици от изпълнителната власт от тези на тройната коялиция.Пази боже от такова управление.

429

О С Т А В К А

преди 13 години

Станишев-О-СТАВ-КА!!!