31

F1-6eih

преди 13 години

tuk 6te postroq "the new middle east" 4rez hubava pista za F1!!!

30

Анонимен

преди 13 години

Ако арабите са м****ли то и евреите са такива ,те просто са от един и същ корен.Проблема е в това че тук са титулувани като шейхове,то ще им донесе неприятности в страната защото шейхове са членове на управляващата фамилия.Това е все едно ти да кажеш че си лорд и си от фамилията на английската кралица.

29

те това стана

преди 13 години

Румен Петков е виновен!! Ама БатБойко каза: "Аз лично поканих шейха на Абу Даби! Аз лично говорих с него за инфраструктурни проекти!" Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков и шейхът на Абу Даби Мохамед Абдул Жалил ал Блюки подписаха в София споразумение за икономическо сътрудничество.Първият проект по двустранното сътрудничество, чийто детайли ще бъдат разгледани в най-близко време, е възможността за изграждане на писта за "Формула 1" край София, съобщиха от МИЕТ.

28

Кво стана?

преди 13 години

Кво стана бе, червените глашатаи вчера се раздраха от реване, че ББ бил виновен за гафа с пистата, е тогава ви казах да се събудите преди да почнете да пишете глупостите си, но не, трябва да плюете ББ. И точно това се потвърди, че ББ се е предоверил на Вашия любим ШАДРАВАНЧО. Муньовците нямат спирка и после реват, че са ги обидили, че са лош материал. Ха-ха-ха.

27

Антон

преди 13 години

Тези араби никога не са строили каквото и да е. Бизнеса им е свързан с ИТ технологии, кетъринг(разнасяне на подноси по партита) и други такива "леки" бизнеси, в които има много пари. Арабите просто не са хубави хора, също като евреите, но за разлика от арабите евреите са много коректни в бизнеса си докато не започнат да ги спъват с всякакви методи. Арабите са си ***. Трайчо дали е лобист или некадърник е все едно. За мен е некадърник.

26

Bob

преди 13 години

Тоя па е един министър... Става само за е.ане май... А може и за тва да не става...

25

Антиокоппилот

преди 13 години

Ако правят писта за формулата искам да почвам подписка асфалта да не е от България, че горките пилоти няма да имат здрава пломба в устите си и колите ще им потропват като нашите, a ограничението на пистата ще е 40км. :D :D

24

пикайчо

преди 13 години

гусин пикаещия във фонтаните по стар комунистически тертип се наака.братя галеви са му обещали лавка зад боксовете

23

Анонимен

преди 13 години

Трайчо запецва като дете не защото не знае какво става, а защото се чуди какво да излъже така, че да не се размине с лъжите на Боко и Р.Петк.Да не искате в прав текст да ви изтърси: "Абе, заквасвахме една дебела, мазна далавера тука и рекохме като бонус да цръцнем и едни бомбастични съобщения за вдигане на рейтинга ама пресолихме манджата и сега трябва да замажеме някак бакиите за пред арабите и да изпуснем келепира" ?

22

Калин

преди 13 години

това, че са араби не е критерийза лошо изпълнение!сега, че не искат да играят по свирката на петков и борисов не ги прави лоши..нито пък омаловажава кой са .. това е голям международен конгломерат с добри позиции и нямам предвид само в строителството на писти!Трайчов не, че не става така е .. той си е лобист по скоро. Арабите какво са виновни, че онези искат да ги прекарат!!!

21

Антон

преди 13 години

Абе дали ще се отрази или не, дали ще дойдат тия араби или е все тая. *** са и т'ва е. Но просто Трайчо Трайков е за уволнение. След този скандал заради пълна глупост Трайчо не можа да отговори на журналистите и запецваше като дете пред черната дъска, което няма знания и за двойка. Дори това да се е дължало на притеснение пак трябва да го уволнят. Нерешителни хора не ни трябват в политиката.

20

Анонимен

преди 13 години

Щом Румен Петков е уреждал Формулата, какъв да е резултата!!

19

до 19

преди 13 години

Хайде сега!Боко в пика на кризата кихна 100 милиона народна пара на Главболгарстрой за една зала и 20 милиона за Лувър, а ти за някаква си инфраструктура се кахъриш!Ще ви доят и стрижат както си поискат, ш**ан мат'рял такъв!Да сте мислили на изборите :)

18

za 18

преди 13 години

Ne bilo pIsta, a pAsta ............

17

Анонимен

преди 13 години

хайде сега - парите от бюджета за инфраструктури,а народа ще яде "дупета",защото пари за лаборатория-няма.

16

Glupako-metar

преди 13 години

Abe FIA ( organizaciata koito rykovodi F1) dali e 4uvala za tazi pista, a ? Koito kazva DA '' - '' , NE ''+''

15

Малее

преди 13 години

Скандал с информация излезнала от пресслужбата на Правителството! *** моля ви, това е невъзможно:)

14

Калин

преди 13 години

терена кремиковци отдавна е обещан.. диков отдавна е изготвил плана за застрояване и лансира проекта - е не е парково строителство а фото - волтажно хаха!

13

Анонимен

преди 13 години

Да го ЕА BG :) , как разсмърдяха хубавата далавера!И що цапани дирници лъснаха като месечини!

12

Няма, няма

преди 13 години

Нищо не може да попречи на правителството. Дори и да се разбере, че Тиквата е кратунясала съвсем, то ще продължи все така да ни управлява, докато докажем на света че сме пълни ***.