112

коко старт

преди 13 години

А каква е административната санкция за авторите на писмото и съгласувалия директор?

111

Читател

преди 13 години

А мандатност на директорите защо не въведе толкова бързо, както бързо уволнява? Тези директори са от15 години едни и същи - корумпирани, недобросъвестни и оценяват труда на учителите,пък самите те вече са забравили да преподават!!!

110

Олеле

преди 13 години

Игнатов, Игнатов...правиш се на по-католик от папата. Докато си заравяте главите в пясъка и се правите, че проблем с *** и т.наричащи се "турци" в България няма, пожелавам ти лично да се сблъскаш с това на свой гръб. Защо Игнатов искате нашите деца и внуци да се чудят накъде да ходят след десетина години, да се питат и да питат и нас - защо предадохте държавата на малограмотните *** и разни други малцинства? Ти що за човек си Игнатов...

109

ЧОВЕК

преди 13 години

Зъл,неграмотен,дребномозъчен,запенен от собствената си жлъч...за кого ли се отнася??!!Остани сам със собствените си демони,но карай по леко,защото ще се пръснеш ...,а както сам призна ,едва ли някой ще заплаче за теб!!!Вече дори смислено изречение не можеш да напишеш....Горкия....

108

Калин

преди 13 години

по скоро за вас важи хвърляй бисери по свинете .. докътт се управяме!умна умна колко да е умна? тя и градинската лейка полива а *** ...

107

Човек

преди 13 години

Мими,има една френска пословица-Не хвърляй бисери на свинете!!!!Умна си -ще ме разбереш!

106

mimi61

преди 13 години

А ти с какво се задоволяваш???Да се зъбиш като уличен *** на всяка добра човешка дума!?Ако аз съм безличен субект,то ти мъниче,изобщо не си се раждал...Няма те в света на хората,които могат да се обичат и да уважават мнението над ругите!Мизантропията ти е болестно състояние,съжалявамкакто теб,така и родителите ти,защото с такова поведение-приятели не можеш да имаш!!!!

105

Калин

преди 13 години

глупост е да се задоволяваш с плюсове и минуси, не си ми интересен като субект... безличноста е досада:)

104

mimi61

преди 13 години

Щом от Калин стана Анонимен,значи сам не се харесваш...А дали съм те трогнала наистина не ми дреме,ако разбереш поне 5 думи от това,което ти казвам,ще съжалиш за детинската ти ирония....Ето това е НАРЦИС-ГЛУПАВ СЪМ,НО ПЪК СЪМ НАЙ-ГЛУПАВ ОТ ГЛУПАВИТЕ!

103

Анонимен

преди 13 години

трогна ме, благодаря ти, че ме караш да се опознавам по добре!

102

mimi61

преди 13 години

Не си нацист,а НАРЦИС...и да четеш ли не умееш???Просто си объркано,нещастно и много самотно момченце,което вместо да "куфее"в последните ваканционни дни с връстниците си,се опитва да дава" категорични" мнения за политика,образование,етнически въпроси....изобщо от целия ти изказ прозира такава детинска незадоволеност и "излишност",която компенсираш с агресия и псевдо- знания!!!!!!!Нямаш си и приятели и любов,това така те огорчава,че си се потопил тук,но все още има много да учиш......

101

Калин

преди 13 години

е хайде кажи си го, кажи, че съм нацист .. и да приклюваме.. като ромско семейството сте :)

100

mimi61

преди 13 години

Ами направи си изводите,ЗАЩО не те обичат...причините май са очевидни!Никой не харесва самовлюбените арогантни Нарциси!!!!!!

99

Не

преди 13 години

Просто шапка се носи на глава,когато човек я има!Когато я няма, е безсилен и смешен ,както със слабата си грамотност,така и в интелектуалната си незрялост!Подобни забележки са финал ,твърде елементарен и присъщ на определена категория хора,квалифицирани с цветисти определения от българския народ...справка Синонимен речник!Мъниче!

98

Калин

преди 13 години

Колко пъти съм казвал Обичам те,а на мен само веднъж са ми го казвали.Колко жалко за тях.***.

97

Калин

преди 13 години

тц тц тц .. накривихте ми на шапката :)

96

mimi61

преди 13 години

ВАШИТЕ-НЕ ВАЩЕ!!!!!

95

Плюс

преди 13 години

Кой ги слага тези плюсове?!!!:))))))))))))))))))))))))))

94

mimi61

преди 13 години

Не, аз съм от "СВЕТОВНИЯ ЗАГОВОР"на "Компартиите",който тревожи до безсъние, болните мозъци на неудовлетворените момченца,в петъчните самотни вечери!!!!

93

Калин

преди 13 години

ти пък да не си му гадже :) обърнали сте го на партийна организация.. с ваще подмолни анонимки!