24

Пророк

преди 13 години

И да им дадат мотики. Хлябът не расте по дърветата, не се произвежда и на Уолстрийт

23

онбашията

преди 13 години

да им спрат социалните помощи да видиш как ше се разработят на бързо.

22

Данев

преди 13 години

Това се отнася за света. В България не е така. Ако не вярвате питайте Тотю или Дянков. Ако двамата отсъстват питайте Боко.

21

Ники

преди 13 години

И ще продължават да се увеличават ... за съжеление ..

20

emi konte

преди 13 години

ne rabotq nikoga ili poto4no izkarvam si parite sas svoeto hobi,mnogo puti me pitat otkade tezi luksozni drehi,tezi koli,no nema da kaja kak ,zashtoto e pulno s plagiati,ami razmardaite si malko mozaka kato men ,ne 4ekaite nekoi davi dade nagotovo

19

Nyakoy si

преди 13 години

Da ma Rusiya e samo 140 miliona

18

monika

преди 13 години

200 милиона са наистина много. Колкото една голяма страна като Русия.

17

аб

преди 13 години

Ние като имаме препитание и работа, да не сме много добре!

16

Анонимен

преди 13 години

с мотика освен прегърбен старик -друго не можеш да станеш.виж комбайн по може да даваш за пример ,ама явно живееш в 1930 г:)

15

Пророк

преди 13 години

Препитание има, ама мотиките залежават в железарските магазини. ТОВА Е ИСТИНАТА.

14

Малее

преди 13 години

Каква безработица бре! Елате и вижте в БГ как пада. ББ сямо като погледне графиките и те се смаляват.Веднага след това идва Тотю и коментира на какво се дължи спада:)

13

търкалета

преди 13 години

Каква икономическа криза? Това е последното плашило, което шепа богаташи измислиха. Те богатеят все повече. Това е уродливо общество, което позволява да се струпват от една страна много средства в малко хора и от друга - много хора с малко средства. Но, нито едни могат без другите. Ще се променят нещата, защото много хора вече виждат какво ства от другата страна. Капризни и изродени богатшчета не могат да мислят защото нямат стимул. Но, обеднелите ще бъдат по-комбинативни и ще си вземат своето.

12

Анонимен

преди 13 години

6te stanat i pove4e, kato niakoi narodnosti se razmnozavat kato nadrusani hamsteri

11

?!?

преди 13 години

Голяма работа? Мислиш ли изобщо или си пишеш ей така? Ако е толкова лесно, просто имай семйство с деца и ставай безработен. Това че имаш богато татенце си е бонус. А да. Неселението на земята гони 7 милиарда.

10

Анонимен

преди 13 години

Голяма работа. Лежат и получават помощи. Даже не предполагах, че има толкова малко безработни от 5 милиардно население.

9

an

преди 13 години

BEZRABOTICATA Q SAZDABA KAPITALIZMA. ZA DA PRAVQT GOLEMI PE4ALBI, DRUGARITE KAPITALISTI, SAKRA6TAVAT RABOTNCI. I EDIN RABOTNIK GO NATOVARVAT, S RABOTA ZA TRIMA. A TOZI RABOTNIK VZIMA ZAPLATA ZA EDIN. TAKA SE PRAVQT MILIONI, NA GARBA NA OV4IQT NAROD.

8

ЧЕ от БГ.

преди 13 години

Техен си проблем!?При нас всичко е цветущо,безработица я има я няма 10%!Хората щасливи,усмихнати и вежливи,ходят и на море и на планина,храната по стандарт и почти без пари,здравеопазване-всеки човек го преглеждат по 3 пъти на ден безплатно,независимо дали е в дома си ,на работа или за риба,ромите са направили тимуровси команди и ходят по селата да помагат безвъзмездно на възрастните хора,абе РАЙ!Аз понеже ми е скучно така заменям апартамент в Б-г,за по голям в Швейцария-побързайте,че е един!

7

111

преди 13 години

Да изберат Боко за председател на ООН (това е тайната му мечта) - той ще включи всички безработни в глобални акции с най-различни интригуващи имена - хем край на безработицата в световен мащаб, хем зрелища до насита

6

Само толкова

преди 13 години

Фотоархив 2010 е направо за актуализация и модернизация.

5

anonimen

преди 13 години

те поне си правят труда да ги броят ,а в България някой да ми каже колко са ,май никой не знае-мистерия,ама в Европа безработните получават и обещетение а тука кво ,затова и некой не се записва в бюрата им,и е пълен хаос