268

аз

преди 13 години

Не знам кои трябва да се застрелят първи? 40 години се мъча и мисля, че нещо в тази държава може да се промени - НИЩО. БЯГАЙТЕ - КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ СПАСЯВА ЗАД ГРАНИЦА -далеч от тези мирлизливи ***!!!

267

м

преди 13 години

Те,тези където откачан тока не са виновни ами тези,където ги управляват.Заслужават камъни по главите ама както знаят.Скъперници долни.Само влачат пари от хората.

266

111

преди 13 години

do 275 posmali malko,,,izgorqla ti e glavata..

265

az

преди 13 години

malko im e izgoriha mi komputarat plazmata kafema6inata furnata frizera boilerite lampi i luni4ki a peralnjata mi vseki mesec e na remont i pla6tam edni smetki kosmi4eski *** mrasni namerihte si maistorite

264

Мери

преди 13 години

Ами като гледам каква *** сме, и каква пумия се носи от години и се приема за нормално и "яко" от подрастващите бих заключила, че Хитлер е бил пророк и е трябвало да прочисти де що може Съжалявам, че трябва да го кажа но е така.В последните 20 години се работи целенасочено за унищожението на моралните ценности по тези ширини, а без тях сме като стадо водено на заколение,на където е гегата- натам пасем... а дискриминацията -ТЯ е друго нещо и обслужва други интереси.. нарушавайки нашите права

263

ДО ДАНИЕЛА -267

преди 13 години

ако Хитлер, беше поживял още малко нямаше да си на този свят, понеже плана му е бил да избие не само Евреите и ***, но и Славяните в което число попада и Българският народ. Алоооо Расистите прочетете малко история, че като ви гледам коментарите сякаш сте проспали тези часове или сте били заети да се напушвате, дрогирвате и алкохолизирате, ааа и да пишете просташки коментари- направо смях в залата....

262

Gacko

преди 13 години

Никой нищо няма да направи по въпроса, така че можете само да си пишете колкото си искате. Българите само на приказки са силни. Историята го е доказала.

261

МоРсКи

преди 13 години

Много се надявам по-скоро да ги изринат от там.. лично ще присъствам да помагам с каквото мога да се махнат по-бързо от там и с повече бой!

260

Обамчо

преди 13 години

Решението е само едно: *** !

259

Даниела

преди 13 години

Ако сме в нормална страна викат жандармерията и ги чупят от бой , гадни, гнусни *** ! на 25ти септември ще има протест за равни права и задължения в България ,пред ндка

258

Анонимен

преди 13 години

Ми и ЕОН да им хвърлят камъни.

257

Даниела

преди 13 години

да беше поживял още малко хитлер ...

256

ТАД за 250 !

преди 13 години

Радвам се, че и друг го е измислил, а за някои с повече от 2 деца единични случаи може да има президентски поощрения. Толкова е лесно!

255

Анонимен

преди 13 години

да ги убием тези гадни *****али. и помощи от нас и ток пак от нас.АМА НАЛИ СА ЕЛЕКТОРАТ. ИЗБОРИ ИДАТ КАКВО ДА СЕ ПРАВИ. ДЕПУТАТИТЕ СИ ГИ ПАЗЯТ.

254

Българин

преди 13 години

Ако се налага, да се направят специални МЕЦ (*** електроцентрала) където кралите ток *** по 12 часа в денонощието да въртят динамото и да произвеждат ток, докато изплатят откраднатото !!! Който се пипка и не върти достатъчно усърдно - камшик !!!*** не са хора и не трябва да се третират като хора, те са по-долу и от животни !!!

253

Българин

преди 13 години

248 - не обиждай някогашните милиционери, защото ако преди 30 години се бе случило нещо подобно, те така щяха да смажат ***, че гъгнивите *** после нямаше да си помнят и имената !!!249 - точно така - всеки *** крадец на ток - в мината - да копае въглища по 12 часа на ден, докато си изплати дългът, ако откаже да работи - никаква храна - докато се разработи или докато умре от глад !!!

252

me4o planeta payner

преди 13 години

tova e 4ista proba deskreminacia sreshtu romskata obshtnost!!!

251

Петър

преди 13 години

А с какво са се занимавали ушевите ***, докато *** *** са обстгрелвали с павета служителите на ЕОН?И защо няма арестуван нито един ***, при положение, че кражбата на ток и нападенията над служебни лица са престъпления?Цветанов, *** к.рво - ОТГОВАРЯЙ !!!!

250

Георги

преди 13 години

*** не плащат. Но и да не забравяме , че при избори точно това им обещават от БСП и ДПС. Бой и интеграция , интеграция и бой им трябва.

249

Петър

преди 13 години

ЦЕКО - аре вземи се в ръце. покажи им на *** как гази БТР-а.Ей *** - че ви правиме АФГАНИСТАНЦИ *** крастава!