20

:)

преди 13 години

Пияницата едва ли обръща внимание на чашата...

19

Анонимен

преди 13 години

Ясно е, че до този извод учените са стигнали на чашка.Дори гимназистите знаят формулата за обем на цилиндър V = pi*r*r*h.Обема зависи правопропорционално на височината и квадратично от диаметъра и следователно нараства по-бързо с промяна на диаметъра.

18

АЙ НАЗДРАВЕ

преди 13 години

МДАА,,ПРИБИРА СЕ СИНЧЕТО В КЪЩИ ПИЯН КАТО СМОК И ТАТИ МУ ВИКА ,ПИЙТЕ КОЛКОТО ВИ Е СЛАДКО БЕ СИНЕ МОЖЕ ЛИ ТАКА ДА СЕ НАПИВАШ, ОТКЪДЕ ТОЛКОВА ПАРИ БЕ ТАТИ МУ ОТВРЪЩАТ

17

ГЛУПОСТ

преди 13 години

ТЪПОТИЯ АЗ ВИНАГИ СИ СИПВАМ СТОТАНА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЧАШАТА ДАЖЕ В ХАЛБА МОГА ДА СИПЯ ТОЧНО 100 ГРАМА ТО БИВА ТЪПОТИЯ А ЧАК ЗА ТОЛКОВА *** ЛИ НИ ИМАТЕ ЖУРНАЛИСТЧЕТАИ ПСИХОЛОЗИ ПСЕВДО

16

Анонимен

преди 13 години

да от самолета е ,а в ляво е Bob

15

муцка

преди 13 години

този е от самолета SAS

14

Анонимен

преди 13 години

Що за глупост.Аз пия докато се стигне до онова ниво на алкохол в кръвта ми, след което вече човек се налива. С една дума пийте докато ви е сладко. Може да е 500 грама ракия, но да ви е сладко. Примерно с 200 ракия аз само ще се раздразня. Ако има още 200 вече мозъкът е добре тялото също, душата в рая.Ако има още 100 грама в бутилката няма да ги изпия защото не са ми необходими за блаженството.Напротив- само могат да го развалят.

13

Hans Rus

преди 13 години

Kакъв е този на снимката, бе прилича на травестит... Днес.бг, не можахте ли да сложите нещо по-приятно за окото...

12

Анонимен

преди 13 години

Хайде сега - психолози от Оксфордския университет, проучване в Сащ...БАН бабтисаха ли го ???

11

Хер Мамут

преди 13 години

Язе само си подлагам устата под канелката на бъчонката и пущам. В тая връзка нощес пак се зашаматих. Пусто беллло винноооо!!

10

Анонимен

преди 13 години

Аз ракийката и водчицата предпочитам да ги пия от водни чаши - КПД-то им е по-голямо, сипваш си по 200-300 грама и няма нужда да посягаш към шишето през 15 минути като някой изпаднал алкохолик :)))))))))))

9

Nobody

преди 13 години

А българските практици са доказали, че ниските и широки чаши не могат да подведат никой, който е решил да изпие шише гроздова.

8

бай иван

преди 13 години

че аз си пия направо от шишето

7

Анонимен

преди 13 години

Това го знае всеки опитен пияч, а пияниците са такива.От това се опарват неопитните.Иначе, това наистина е така, може да се подведеш.Да го дадът това проучване на скандинавците и германците, че като ги гледам тук лятото, прави,криви,тесни,широки чаши - няма значение, от 1 голямо и са леш

6

Аз

преди 13 години

НА ПИЯНИЦИТЕ ВСИЧКО ИМ ПРЕЧИ,НО НА НАС - ПИЯЧИТЕ - НИЩО!

5

Анонимен

преди 13 години

"Резултатите са особено важни за хората, които завършват вечерта с чаша алкохол у дома."Личи си, че изследването не е правено по нашите географски ширини и дължини. Че кой съвременен нашенец завършва вечерта с чаша алкохол? Тук капацитетите повеляват малка мярка от 0.7 литрова бутилка!

4

АНОнимен

преди 13 години

...а на кривата ракета космоса...:)))

3

Анонимен

преди 13 години

na pianizata vsi4ko i vsi4ki sa mu vinovni, samo ne toi samia tova - bez da sam psiholog!

2

...

преди 13 години

"Резултатите са особено важни за хората, които завършват вечерта с чаша алкохол у дома. "Едва ли ниската чаша е проблема...Май е по-важно да се намери решение защо изобщо пият, вместо с каква чаша си завършвали вечерта.

1

ужасссссс!!!!

преди 13 години

поредното абсолютно безсмислено и недоказуемо "прочуване". Тези психолози, вместо да се концентрират върху по-сериозни неща - например защо се самуобиват хората на работното си място или защо някои изкрейзват и почват да стрелят по колегите си с автомат, и да измислят как да се борят с това, са загубили сигурно години и са потрошили сума пари за да проучат защо се пие повече в ниски чаши?На кой му пука за това?Да бяха си загубили времето в пиене на бира по-добреЗащо публикувате такива "новини"?