147

анонимен

преди 13 години

ха,че него има ли го изобщо в колбасите?

146

монтана

преди 13 години

И в монтана има фирмичка наречена Унимес която работи по стандарта Стара Планина НО какво е месото вложено вътре - БРАКУВАНО БЕЛГИИСКО . Иначе е произведено в България така пише по щтандовете на Кауфланд !!!!

145

ктн

преди 13 години

Да закрият всички лаборатории тогава, а не само да получават заплати. Заплата да се получава за свършена работа!

144

Honorik

преди 13 години

Ami kolko e-mai vaob6te nqma meso 6tom ne moje da se presmetne! :D

143

marusya

преди 13 години

Баба ми много се притесни, че си прави лютеницата без да е съгласувала стандартите си с министъра. Въпреки кошмара, продиктуван от климата и кризата, баба ми изкара няколко лехи с чушки и домати и преди да ги е пернала сланата, реши да ги вложи в класическа лютеница, варена на двора, върху бакърена тава с дърва от старата дограма. Сигурно нарушавам Закона за Е-тата, заяви баба ми с цигара в уста и безакцизна дровна ракийка в ръка, но ще рискувам. по-скоро си нездравословна, защото това е канцерогенен бакър и никой няма да даде сертификат дори за бъркалката ти, отговарям аз, докато слушам по съседската радиоточка вдъхновен министър, решил качествено да увеличи разходите ми, защото за детето всеки дава, без да разсъждава, че основание няма. Освен едно- Платежното! Найденов, дай правото и контрола, не задължавай, Илф и Петров са те описали преди време...

142

kamuk

преди 13 години

При мен е обратно щом котарана не го хапне значе е от месо,то горкото до толкова е свикнало с немесото та и от кокал не иска.Мисля си как ще доживее старини това животно ?

141

St

преди 13 години

Честито ! По стандарт ядете 1/3 мас и уж 2/3 месо , което само производителят може да знае дали е толкова. Липсата на контрол обезмисля какъвто и да е стандарт.

140

Анонимен

преди 13 години

и с етикет родина днес пробвах салама кучето го не ще сигурно е болно

139

Анонимен

преди 13 години

Всичко е парлама на това правителство запомнете

138

Томас Едисон

преди 13 години

Какви лаборатории, какви пет лева?! Ахмаците ако искаха да разберат спазва ли се стандарта трябваше да го дадат на кучето на министър Найденов! Ако кучето го излапазначи е по стандатра и може да го яде всеки един обикновен българин! (То тия необикновените де, те ядат други работи...)

137

МръшакМесоБГ

преди 13 години

цианияя кво вика че праи кифтета е...

136

МоРсКи

преди 13 години

Пак се подиграват с бедния Български народ. Нямам думи.... Аз че не ям такива мляни *** - но имах надежда за БДС то -> Но вече хептен няма да си купя такава отрова..

135

ТУРЧЕВ

преди 13 години

Опорачиха Думата СТАРА ПЛАНИНА. Капитан Петко Воевода.

134

А

преди 13 години

Нали се афишираше ,че е правен по стандарт?!Как тогава не могат да измерят колко е месцето в карнарчето?Пак циркова програма за публиката... Пак PR.

133

Kiftence

преди 13 години

Znachi, ne moje da ima kontrol varhu produktite, proisvedeni po standarta " Stara planina ". Kontrolat bil predimno varhu dokumentite v predpriatiata.Emi taka im e "otvariat vratite" da si peiat pak starata pesen. Proizvoditelite shte si pishat v dokumentite tova, koeto proveriavashtit triabva da vidiat. A kakvo ima v produktite - sled kato ne moje da se proveri...Nishto novo pod slanceto...

132

Българиян

преди 13 години

стига ся, ама и вие мноо издребнявате нали мирише на мйесо,паима ли нема ли един господ знайи

131

Вуте

преди 13 години

Аз си имам точен месомер.Давам го първо на котката и ако го яде,значи има достатъчно месо.Ще видя,как ще се произнесе за новите салами "Стара планина".

130

специалист

преди 13 години

Това е вярно!Няма методика,по която да се определи вида на месото, участващо в приготвянето на колбасите!Това ,наистина ,дава възможност за злоупотреба с качеството на същите и несъответствие ,между качеството и цената на продукта! НЕ Е НУЖЕН ПОСТОЯНЕН КОНТРОЛ В ПРОИЗВОДСТВОТО , А ЕФЕКТИВНИ ЛАБОРАТОРНИ МЕТОДИКИ ,СПОРАДИЧЕН КОНТРОЛ И ЕФЕКТНИ НАКАЗАТЕЛНИ МЕРКИ!Сегашния контрол е скъп и неефективен, поради субективното мнение на армията от инспектори и царящата откровенна корупция.

129

Анонимен

преди 13 години

Дори и да има някакво месо в колбасите, кой ще ми гарантира, че не извадено от нечий държавен резерв поради изтичане срока за годност и гепено точно преди да влезе в екарисажа?

128

moris

преди 13 години

kaimata ot meso li e,salama ot meso li e,NE