145

анонимен

преди 13 години

тръгва делото е да видим и неговото дело къде ще спре както всички останали досега

144

ГАЛЯ

преди 13 години

НИЩО НЯМА ДА МУ НАПРАВЯТ, ГЛЕДАЙ НАРОДЕ СЕИР, ЧЕ НИЕ САМО ЗА ТОВА СТАВАМЕ. ГЛУПАВ НАРОД - БЕДНА ДЪРЖАВА. ДА ЖИВЕЯТ МУШЕННИЦИТЕ.

143

Анонимен

преди 13 години

Лидерът на ДПС Ахмед Доган взел комисионна от 1 милион лева от сделка продажба на вакъфски имот в центъра на Пловдив, а първият заместник на партията Касим Дал получил от продажбатаа на масивната сграда 700 000, твърди пред в. 168 часа новият председател на мюмюлманско-джамийското настоятелство в Пловдив Ашим Асан.Парите били дадени на ръка, в кабинета на Доган, в централата на ДПС от двама посредници, а банкнотите били грижливо опаковани в огромен сак, а показания за това е готов да даде пред прокурор един от свидетелите на предаваното на внушителната сума.

142

anonim

преди 13 години

axxaxaxa toi s 3 hilki si byr6e d-to..smqtai kak sa naql 4e ne mu stigat daje 3 hilki da sa izbyr6e.da mu vzemat tui onui a moje i vsi4ko igotoo

141

Цецо

преди 13 години

Е, освен глобата ще му гушнат и хонорара, но какво от това, бълха го ухапала. Не е справедлив закона, за такива деяния трябва да има и лишаване от свобода, освен глоби и конфискация! Но нали законите са си ги правили те, предвидили са подобни развръзки за престъпленията си...

140

Stoyanov

преди 13 години

kakvi sa tezi bezbojni globi? kak shte se opravi toq beden 4ovek.. q da pusnem po edin sms za da mu pomognem finansovo.. CiRK BALKANSKi - smqh..

139

asi

преди 13 години

breiiiiii mnogo tewko nakazanie wte polychi,xa,xa,xa,emi mnigo 9sno ta nali s boiko sa stari priatelcheta,kak inache. tewko my na bg narod,dobre che napysnax tazi darjava predi 15 godini.

138

Paradoks !!!

преди 13 години

Varnenski rajonen sad osadi tazi sedmiza kradzi na GSM-mi da legat dve godini v zatvora !!!

137

момент

преди 13 години

МОМЕНТ, че май не видях добре. Глоба от 3000 лева?!?!? За това, че е грабил милиони?!?!?!

136

Анонимен

преди 13 години

Крадеца си е крадец, без значение българин, турчин, *** или от Марс. Българските крадци са ми също толкова противни колкото и тоя на снимката. Само не мога да разбера защо някои турчета тук продължават да го възхваляват Доги и да го оправдават.

135

149

преди 13 години

ако има чесно разследване на цялата полит. вихрушка други ще се окажат нещата говорите на езуст наистина сте папагали дресирани или поне така изглеждате пишештите тук повечето ...

134

до143

преди 13 години

ние и сега нагъваме е вече пиржоли а относно вярноста ние още сме си верни на родината за разлика от вас и това не е темата

133

Анонимен

преди 13 години

много слаба активност папагали и овце къде сте темата е доган даваите ............

132

Анонимен

преди 13 години

Ами като не ти се седи в *** хващай пътя бе пич. Ак пък си го хванал, защо коментираш ***??? А ако този изгражда съвременна България.................

131

Анонимен

преди 13 години

ха ха ха ха той е милиардер беее хорааа какво го бъркат 2-3 милиона това е парламата на Герб Долу Герб ДПС и БСП

130

Анонимен

преди 13 години

На абсолютно всички е ясно, че това е корупция. Заедно с Доган трябва да се вкарат в затвора и всички които го превъзнасят - всички за които да си велик крадец значи да си велик. А за всички турци тук - радвате ли се че Доган се е добрал до толкова много власт и толкова успешно съсипва България, а? Рано или късно и той и вие ще си получите каквото заслужавате!

129

iff

преди 13 години

Тръгва делото срещу Доган за хонорара от 1,5 млн. лв-и какво от това.Като гледам как нагло се е нахилил му дреме наа...Дори и в гореспоменатите присъди няма да успеят да го осъдят.Само снайпер ще го оправи този крадец и изключително нагъл тип.Как не се намери досега някой да му види сметката на тоя ***??

128

тур

преди 13 години

Еййййй един човек се пяви да изгражда сьвременна Бьлгария и веднага го стопирват,че и виновен ще го изкарат.Пази боже сляпо да прогледа.*** хора живеещи в ***.

127

Той е !

преди 13 години

Интересно от целият си електорат на ДПС дали има някой който обича България родината си

126

АМИ АКО СТАНЕ

преди 13 години

Е, тава ако стане ще е новината на годината! Дай Бойко, дай Цецо! Гърч за всички ***!