13

?

преди 13 години

А колко ще струва подръжката и режийните разходи на тази сграда?Държавата няма пари и едва ли МО и МП ще могат да отделят такива суми.По-добрият вариант беше да се прехвърли на общината и да се превръщане в многофункционална сграда в центъра на София..

12

интересите

преди 13 години

Поредното тука има - тука нема. Тоя месец продаваме, ама нашите не го искали да купуват? Тогава не продаваме. Ще чакаме да съберат парички.... Тиквата е уникален наглец?

11

ПРЕДЛАГА

преди 13 години

Дайте го на НАТО

10

Анонимен

преди 13 години

Т'ва е крайно "логично". Няколко неща тук:1. Намаляват броя на армията догодина.2. Все няма пари за нищо1 + 2 ?= Наш'те запазват "НДК"-то и навират армията вътреОтг. WTF ????

9

Maraba

преди 13 години

Ми след като четеш,трябва след това и да помислиш.Ако са в една сграда е по-удобно да се спретне диктатура.Справка-Латинска Америка.

8

СИБАНКЯ

преди 13 години

Поредната тъпотия на нискочелите герберчета! Армията драстично е съкратена и предстоят още съкращения/които подкрепям/, а администрацията се раздува като балон и се шири в палати!Че то военните чиновници-тунеядци и дармоеди са повече от войниците!Освен тия 10 милиона/еее-дребна сума/кой ще плаща подръжката!?

7

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

"...да осигури до 10 млн. лв. за преустройството и завършването на две части от комплекса. Това са киноконферентната зала..."Ето сега вече в министерство на правосъдието ще има къде да пускат на журналистите образователните филмчета от акцийките на Цецко шесте апартамента...

6

Луди ли са?

преди 13 години

И колко ни струва тази 6~7 етажна стъклария, че да се отпускат 10млн още? Тия от ГЕРБ-а да не забравиха, че имат проблеми със здраваната система, образованието, децките градини, спортните съоражения... На кого му е нужно такова разхищение? ГЕРБ не могат да управляват парите ни РАЦИОнално! Безумници ще ни докарат до есента на 97-***!

5

Анонимен

преди 13 години

В ограничените ти представи това ли е военна диктатура: военното и правосъдното министерства да имат обща сграда? :))Четете повече бе, хора!

4

Анонимен

преди 13 години

И как Гоце да обича Аню като прави обратното на любимия му Цонея.

3

Анонимен

преди 13 години

Не разбирам какво искате - да се продаде сградата ли? По-добре да си остане държавна, отколкото да последва съдбата на паркинга на ндк и другите приватизирани имоти

2

Анонимен

преди 13 години

И какво стана, плюха по сградата, отричаха се от нея, а сега лека полека ще си стане хотелче с луксозни кабинети. Браво ГЕРБ, само така!!! Властта нещо ви замая.

1

Maraba

преди 13 години

Е като ще имат нов общ дом,каква е следващата стъпка?Да викаме ли попа и като дойде за какво де пее-за умрял(демокрацията) или сватба(военна диктатура).