152

Анонимен

преди 13 години

отдавна спрях да употребявам неща произведени в мутристан.. всичко е със съмнително качество!

151

svetla

преди 13 години

Защо си затварят очите контролните органи за наличието на тези "дупета"и в момента в големите хранителни вериги,напр.Кауфланд-Варна-Възраждане,а и във всички по-малки магазини те са постоянно по хладилните гондоли и рафтове!И това е от няколко години,и то не се стреснаха даже и от настоящите проверки-явно искат да продадат каквото могат на будалите!В Кауфланд основно се подвизават разфасовки от различни колбаси,смесени заедно, на разфасовъчната фирма Камарко!!!Операцията е много показна,но не е масирана!Всички обекти работят необезпокоявани,сякаш знаят,че няма да имат посещение!!!

150

666

преди 13 години

Забравете да ядете каквото и да е месо с повече от 1 съставка (месо). Какъвто и колбас/кайма да купите в него има - боя(токсично), консерванти(пак токсично), соя(гмо), части от животни които не бихте яли дори да ви бия по главата и то с изтекъл срок хаха, заразено месо обработено с амоняк за да не е заразено вече (доста токсично), месо от животни които са живели на антибиотици и много подправки и сол да удавят отвратителния вкус.

149

RGB

преди 13 години

И защо ми спряхте коментара? Цензура значи! Щото мнението ми не беше нито просташко, нито извън темата. Не ви харесва какво съм написал, във вашия сайт няма свобода на мненията, пускате само правилни мнения. Егати жалката работа имате! Каквито и пари да ми дават няма да работя такава работа. Интелектуални ***! Толкова ли сте некадърни да изкарате някой лев, че сте се хванали да работите като цензори. А скапания ви сайт от днес е без мен като читател. Нещастници.

148

Анонимен

преди 13 години

Една препакетирана опаковка с удължен срок ще се вмирише, но 40-50 ще се продадат и ще си ги изядем, без да усетим нищо. Приемлив риск за такива фирми. Върви после търси причината за развалената опаковка - производителя ли виновен, "преопаковащия" ли, или магазина от който сте си купили продукта не е спазил условията на съхранение? Всеки ще каже - другият е виновен.

147

предлага

преди 13 години

НЕ КУПУВАЙТЕ! Яжте малко и без това са ***!

146

Анонимен

преди 13 години

Явно яко пропагандира тоя *** по форумите, че му лъсна *** как "разширява" срока на годност на продуктите! МНОГО АПЕТИТНО!! НЯМА ЩО!! С КЕФ ЩЕ ХАПНА НЕЩО С УВЕЛИЧЕН 1 ГОДИНА СРОК НА ГОДНОСТ!!! О ДАААААА!!!

145

примирен

преди 13 години

Докато си чешем езиците за дупетата, картелите надуха цената хляба и олото! Ама нищо - нали да български - ще ги преглътнем!

144

бай Петко

преди 13 години

Я много обичаме дупета ама да не са много дърти !

143

loki

преди 13 години

Затвор за такива гадове нагли, до кога ще се толерира такова поведение? Ще съди държавата, ми що не ходиш да продаваш в албания там може и да ти разрешат!!!

142

Съвестен

преди 13 години

Днес-01 09 2010г в кварталния магазин,в които никога не се издават касови бележки,че ще си изкараш боя, ако поискаш такава, се натъкнах на сурови кюфтета в тарелка по 8 бр на фирма БОНИ със сартификат Стара Планина. Г-н Воинов- има ли БДС за тези продукти, защото министъра декларира ,че тои ще е факт около Нова година. Ако няма приет БДС то тази фирма.не е по малко престъпна от Дупетата.

141

анонимен

преди 13 години

Какво мучите всички сега?? Когато си хапнахме 20 годишно канцерогенно месце на създърма ,внесено от същите тези хора ,дето със зъби и нокти бранят интересите на българския потребител...хаххахха айде моля ти се тук играят големите мангизи!

140

доволен

преди 13 години

Саламите трябва да са от соя и целулоза /като нашенските/ ! От месото човек вдига кръвно! Кренвишрите от месо са вредни!

139

патриот

преди 13 години

Трябваше да ги продава скъпо, та да не дразни добрите български месари, които и в каймата не слагат месо, пък камо ли в саламите - само да ги развалят!

138

Случаен

преди 13 години

След като не произвеждаме, ще ядем това което ни подхвърлят, подобни "бизнесмени"

137

анонименс

преди 13 години

хахахахха ей не съм да смятай нагла работа и какво пише като какъв продукт са ги представили?! ей егати опасните наглеци

136

Анонимен

преди 13 години

Колко животновъди има в БЪЛГАРИЯ???До кога ще ядем и ще ни пробутват всичко забранено в Европа?

135

Анонимен

преди 13 години

този господин не е доволен ,защото е забогатял от това което е внасял на стотинки ,а дори може и да са му подарявали тези изрезки !бих го попитала дали яде от тази продукция?

134

АПШМФ

преди 13 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, БАСИ НАГЛОТО ДОБИЧЕ, ЗАТВОР ЗА ТЕБЕ, *** И САМО ПРОДУКТИ ОТ ТВОИТЕ СКЛАДОВЕ ДА ТИ ДАВАТ ДА ЯДЕШ!

133

вегетарианец

преди 13 години

Само ти ли не разбра, че не ги вкарват в "нови" колбаси, а ги вакуумират и продават така?!