28

Анонимен

преди 13 години

гоце е една червена *** пълна до ръба с ако. дори прелива и на позитано 20 почва да тече по стълбищата.

27

Анонимен

преди 13 години

БРЕ БРЕ БРЕ ЧЕРВЕНО МУ МАСТИЛО ЧЕРВЕНО МУ ПИСАЛО ЧЕРВЕНИ ЧЕРВЕНОДУПЦИГОЦЕ АГЕНТ ЛИ Е ?АГЕНТ!ГОЦЕ БЕШЕ ЛИ ПРОТИВ НАТО?БЕШЕ!ГОЦЕ СЕГА ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА АРМИЯ ОТ НАТО ЛИ Е ?ГЛАВНОКОМАНДВАЩ!Е ТЕ ТОВА Е ЦИРК!СТИГА СТЕ КАЗВАЛИ НА ЧЕРНОТО БЯЛО!МОЖЕ ДА СТЕ ПЛАТЕНИ ЧЕРВЕНОПИСЦИ ,НО ИСТИНАТА Е ИСТИНА !ВЯРНА ЧЕ СРАМНА РАБОТА НЯМА !ЛЕКА И ДОХОДНА ПИСАРЧЕТА!

26

Анонимен

преди 13 години

комунистите да внимават със супата да не се опарят... какво им остава? да духат силно и дълбоко.

25

zalkoto

преди 13 години

spestete tozi post pa i drugite be taka i taka samo pari polu4avat i ni6to ne praviat na balg. 4ervena armia ne i triabva na kakvoto sme deredze nikoi niama da ni napadne i zakakvo li? koe li ni e nared? da ne sme bogati na polezni izkopaemi ili nafta ili gaz? edno more imahme i nego go sasipaha (kraibrezieto), sega i planinite kato sasipat sveta 6te ni saobikalia a ne zavladiava

24

До 21

преди 13 години

Генерала се казваше Гъзобаров.

23

Анонимен

преди 13 години

агент Гоце си е пътник при всички случаи. един политически труп. като голямата част от кадрите на Позитано 20. приказват много, но вече кой ли ги слуша...

22

капо

преди 13 години

Аню, оставка, издънко такава!

21

Българин

преди 13 години

Време е агентите на КГБ да си ходят,включително и агент Гоце

20

5225

преди 13 години

Няма ли хора с Български имена бе какви са тия Гагашевци ,Мажгуровци и други,какви са тия фамилии такива смотани?На времето имаше един Генерал ДУПЕНОВ К-р на втора армия нойто си смени фамилията за да не го вземат на подбив.

19

norm

преди 13 години

Горанчо,много се активизира нещо,а не трябва,защото всяко твое последващо писание издава духовната ти простота,и не само това.За твое сведение,армията на деветдесетмилионна Германия наброява 180000 и има планове да бъде сведена до 130000.България по население е 12-13 пъти по-малка,защо тогава данъкоплатците да хранят ненужно голяма армия и най-вече от кого тя ще ни пази,след като сме и членове на НАТО.Извинявай,забравих че НАТО е не само недолюбвано,но и мразено от такива като теб.

18

фими

преди 13 години

Гербарчоси,усмърдяхте Родината ми,гадна *** и пройдохи от всички партийки събрани на едно място-клоаката на България сте вие,а този *** на снимката няма смисъл и да се коментира-не се хабете!!!

17

Агню Ангелов

преди 13 години

Във връзка с преструктуриране на служба "Военна информация" и преструктурирането и в служба "Военна дезинформация" предлагам за началник на новосформираната служба комодор Валентин Гагашев.

16

горан

преди 13 години

Прасе е много меко казано. Това е недъгъв гном, който умее да руши готовото. Тези са за съд. Това, което правят е предателство с/у българските интереси. Тези са национални предатели и гнусни престъпници. Армията на 26 хил. души!!!!! Ми то смешно ве. Светът се въоръжава, защото не се вижда светло бъдеще, а нашите ни смъкват гащите и отварят задната врата. Лошото е, че простолюдието им се възхищава на тези разсипници. Оглупя и народа. Не си взе поука с царя. *** и боко ще ни резне ***.

15

Аню свинята

преди 13 години

Това прасе не мога да го гледам!

14

горан

преди 13 години

Ей този жабок унищожава армията, която е гарант за съществуването на БГ. Икономически ни унищожиха, а сега и армията. Ми кажете лека й пръст на България с тези предатели - Боко, Цецо, Аню и Дянков - недораслия ***.

13

горан

преди 13 години

*** е руска ***. Аз съм за България, а не за руски или хамерикански интереси. Ти си същата ***, като управляващите. Те такива, като теб, се "навеждат" най-лесно. Да ви е честит боко.

12

Чичо

преди 13 години

Голям цирк - какъв министър на отбраната, какъв главнокомандващ! Та ние нямаме армия, както се казва "началник на водопад". И ако бяхме във военно-временно положение пак ли щяха да си мерят пи*ките?

11

!

преди 13 години

е то не остана армия, та и разузнаване не трябва.

10

Войн

преди 13 години

Този пияндурник да се маха, че само цапа медийния ефир. Баси и *** гаден.

9

Soldier

преди 13 години

Ето поредното руско ***, "войн" на комунизма и азиатщината. Що не отидеш да воюваш в Северна Корея бе, щото такива като тебе и в Русия вече ги няма. *** папляч дето иска да унищожи България и да я върне в Азия. Твоето време и на твоя Гоце свърши, обаче. Вие сте мумии, като тази на Ленин на Червения ви площад!