407

1331

преди 13 години

Серго ти продуха аспуха и си готов за битка сприсе малко

406

В.Бозаджи

преди 13 години

Що не си го н***ка този мишок .

405

Анонимен 426 до 431

преди 13 години

Чаткам, чаткам. Това правителство беше принудено да продължи много от нещата, на които го насади Станишевото. Представям си какви неустойки би платило, ако отменеше всички неизгодни за страната договори. Пак питам : кой взе комисионите от Сименс и защо не позволиха на българската фирма да работи по новите български паспорти? Нещо да кажеш?

404

Анонимен

преди 13 години

Хомосексуалист който се изхожда където свари - СЕРГЕЙ

403

otneseni

преди 13 години

В интере на истината е отговорил-виж стенограмата, ако те мързи да ти го синтезирам: "... по договора със Сименс трябваше системата да бъде предадена в края на ноември 2009 година. Тези дни се разбра от едно интервю, че има анекс към този договор, който още не е видял бял свят. Монтирането на системата се отложи за 30 март. По договор системата трябваше да бъде пусната след като бъде шоково натоварена и тогава да бъде приета" Чаткаш ли-ЦЦ е подписал АНЕКС!

402

Елизабет

преди 13 години

Безсилие и комплекс на един нищо не направил в живота си човек.

401

Долу БКП!

преди 13 години

Докога ще ни управляват т.нар. комунисти, питам аз. Ами докато им се раждат деца за съжаление. От 44-та та до днес все те ни управляват. Даже вече не им се сърдим, когато се наричат демократи. Къде е онзи който все пише "Костов е виновен"? Не пич, ти си виновен защото вярваш на ***.

400

Анонимен

преди 13 години

айде бе да сваляме това правителство и да идва Иван Костов да управи батака

399

От умрял писмо

преди 13 години

Ще отговори на Мукавей. С псевдополитиката си една шепа хора ще си живуркат в парламента като дупетати докато са живи - щото техните избиратели са ***. И по добре да са там, щото навсякъде пречат. Или крадат. Пази боже комунист да те управлява. Пък от 1944 г. все такива. каквито им главите такива им идеите. Това за паспортите, за номерата на колите, за социалните помощи на *** са се идеи, родени на Позитано. Или на Дондуков. Пръц!

398

Анонимен

преди 13 години

Станишев първо да отговори на многото въпроси, свързани с неговото управление! Последният е за новите паспорти на Миков, които създават огромни затруднения и кой знае колко разходи. Имаше и българска фирма- кандидат с по-добра оферта от тази на Сименс. Кой взе комисионите? Тешат се като бълха в ***! Миков, къде изчезна? Рекламираше в телевизията новия си паспорт, нали, сега излез и отговаряй! Защо все ние да плащаме- и с нерви, и със загубено време, и с пари?

397

Някой

преди 13 години

СерГей Парад!

396

Избирател

преди 13 години

Гейката се мисли за много умен, но не така мислим ние, които го изритахме от властта заради тройната мафия! И сега какво, пак ли иска да му бием един в г..за!

395

Антон

преди 13 години

Сергейчо да гледа филма големия Стан и да се готви за пандиза.

394

Анонимен

преди 13 години

Голем сладур е тоя серГЕЙчо, със сигурност доста затворници му се точат много и нямат търпение да им стане съквартирант. Дай боже да има най-после справедливост в БГ.

393

гоце

преди 13 години

На СЕР гейчето да му го нацеля в десятката!

392

ahti gei

преди 13 години

На мама Сергейчето пак се изказа неподготвен! Погледнете му бузките и познайте за какво си мисли? Най вероятно за Вегенин!!!

391

Е. Съюз

преди 13 години

Do 398. Не обобщавай човече. Вярно е че в малките населени места е по зле от към кадърни и некорумпирани хора. Но всичко си зависи от вас. Бойко не може да огрее навсякъде. Организирайте се, защото сам човек не е за никъде.

390

za 404

преди 13 години

Kato zema edno dyrvo cialata azbuka shte ti izkaram ot zadnika mereke !

389

ПСИХОкрация

преди 13 години

Избори, та избори!~ те това е орисията на овцете - да гласуват в две редици. За какво? - казва ли ти някой. Сичко е лъжи от преди до края на изборите, а след тях лъжите заблестяват в пълна яркост и ептен доказателствено за поредния УФчилък на "електоралните" единици. И такаааааааааа ... до Трето-Пето-Десето пришествие. За радост и разцвет на айдуците и техните лидери.

388

Gay-drugar

преди 13 години

Az sym mu prigotvil edin...........vot