28

Николай Йорданов

преди 13 години

Ако чаках някой *** като тебе да ми казва дали да карам мотор или не... Мотоциклетиста си е участник в движението и това е. Но има разни гении като тебе (предполагам ) които са на принципа че аз съм с кола той с мотор, значи на мен няма да ми стане нищо, които много често отнемат предимство. И много често последствията са тежки.

27

tirbushona

преди 13 години

i po treto ako tova be6e va6iqt sin myj brat ili ba6ta nqma6e da pi6eta tuka typite si pubertetski izmislitsi

26

Анонимен

преди 13 години

първо искам да отбележа че това не е снимка на случаят описан в статията, и второ човекът наистина не е бил пиян!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25

до 24

преди 13 години

"Тези с моторите са много уязвими" - че да не се качват на мотори. Да съм му опрял пистолет в главата и да го натискам да се качи на мотор и да кара?"Навсякъде по света моториста е винаги с предимство и шофьорите ги пазят" - айде бе! Къде са с предимство? При ускоряване към портите на св.Петър може би?Съвет: Мачкай мототриста, пристискай го в мантинелите и канавките, сечи му пътя. Да му дойде акъла, че не е с предимство. Нека си научи правилника за движение по пътищата(с дупки).

24

Gacko

преди 13 години

Ако е за пазене, на пътя трябва да се пазят и пешеходците и автомобилистите и мотористите и всичко. Няма такова понятие и правило: "Мотористите са с предимство". Мотоциклета е МПС и следва да се движи по правилника за МПС. Нямам предвид онкретния случай, защото причините са неизвестни. Да почива в мир човека !

23

e

преди 13 години

ами добре, за повечето будали мотористите са виновни....а вие качвали ли сте се на мотор, знаете ли че малко повече пръст на асфалта и можеш да изхвърчиш от пътя, а дупките? тези с мотори са много уязвими, сякаш само катастрофи с мотори стават. всеки ден загиват и други хора, с коли! само че на моториста му трябва много по-малко да умре, отколкото на тоя в колата. Навсякъде по света моториста е винаги с предимство и шофьорите ги пазят, само туке ше се избиете от злоба и комплекси

22

az

преди 13 години

Това с Сузуки не е Хонда. От къде ги намирате тия снимки

21

каката

преди 13 години

защото нямаш душата и сърцето на един моторист, за това не ти е жал. Никога няма да разбереш.

20

4140

преди 13 години

Мир на прахта му !

19

123

преди 13 години

Колелото се върти...

18

Възмутен

преди 13 години

Забележете на снимката как правят колчетата без да има ограда !!!Оградата е сигурност а това колче само за украса щото който иска си паркира и зад колчето 1 *** ти изкача и си чао:(((

17

Анонимен

преди 13 години

незнам защо но не ми е жал за нито един моторист-просто не познавам такъв дето да спазва правилата и ограниченията и да не постоянно нарушения на пътя.а и адския шум който вдигат по цели дни и нощи през летния сезон е много дразнещ а няма как да си на затворен прозорец.и климатик да имаш пак трябва да влиза въздух.безразсъдни са и това си е.а това че е имал 15-20 г стаж като шофьор нищо не значи-нали се сещате че не всички мотористи загиват в катастрофи-някой оцеляват.

16

123

преди 13 години

Почивай в мир,колега.Кофти..

15

м

преди 13 години

Е,и? Какво от това,че имал тези категории и че е имал стаж,като шофьор.Няма значение колко и какво си карал,а с колко километра шофираш.Така ли не разбраха тези хора,че няма нужда от високи скорости ..дали за изпреварване или гъзария.Глупави хора,ей.

14

Анонимен

преди 13 години

Стига сте плюли човека, лека му пръст. Нито го познавате какъв е бил, как е карал, как се е случило, ама плюете ли, плюете. Опасно е да се кара в такива условия, по-кирливи и *** пътища от нашите няма, най-често причината са те, а повода е създаден в следствие на *** пътища. Да кажем блъскат се челно 2 коли - еами ако имаше 2 ленти щеше ли да изпреварва? Не! Вместо да черните паметта на моториста насочете енергията си към нещо по-смислено, което да довете до промяна.

13

мото

преди 13 години

Досъдебното производство трябва да изясни причините за инцидента. Може причината да е била технически неизправен мотоциклет, дупка на пътя или пък внезапно изскочило препятствие (дете или куче скочило на пътя). Каквато е и да е била причината обаче, човека вече го няма...Това със стажа определено помага много, но колкото и голям стаж да имаш, никога не си застрахован от инциденти. Има много хора, които правят първото си ПТП след 10-20 години зад волана.

12

Iavo

преди 13 години

Защото при недоказано естество на смъртта (т.е. няма свидетели и т.н.) може да се направи основателно предположение, че е извършено престъпление. А това е една от предпоставките за образуване на досъдебно производство..

11

46

преди 13 години

R.I.P:((

10

Валентино Роси

преди 13 години

Мотора е начин на живот, а не превозно средство за келешлък и който не го е разбрал ще плаща скъпо и прескъпо, дори с живота си.

9

an

преди 13 години

MOJE DA IMA I KATEGORIQ ZA AVIATOR. NO KATO NQMA V GLAVATA NIKOI, NE TE SPASQVA NI6TO. BOG DA GO PROSTI 4OVEKA.