14

C S K A

преди 13 години

EH LEFFFFFFFFFFFFFFFSKI KOLKO SI JALAK

13

Анонимен

преди 13 години

одавна във Фейсбук има форум - ДАЙТЕ ДУСПА СПАСЕТЕ ЛЕВСКИ ....

12

Shark

преди 13 години

Да, като има дадоха измислена дузпа. Ама то не е за първи път де, това се прави винаги когато Левски или ЦСКА са на път да загубят.

11

....

преди 13 години

Далеч съм от мисълта, че Левски нямаше да победи Видима, но кому беше нужна тази дузпа? Никога не е свирена подобна дузпа, нито у нас, нито в Европа, а аз съм изгледал много мачове през живота си. Остави момчетата да играят, нека стане интересен мач! Целия ни футбол е такъв и за това ни разкриват в Европа някакви жалки отборчета...

10

Анонимен

преди 13 години

Ако си чорбе и знаеш да броиш в ЦЕЦА *** не са по-малко! А и ви одупи една такава "***" и още ви държи влага!Тотално превъзходство на ЛЕВСКИ ,но липса на голов удар спаси Видима от разгром!

9

Анонимен

преди 13 години

Ти май не си в час! *ЦСКА срещу подобен " отбор " ще пусне юношите младша възраст* ???ЦУЦА игра вече с Видима на 14.08.2010 г. и едвам додрапа до 2:2 !!! На Луната ли си бил тогава?

8

Анонимен

преди 13 години

В Европа ви разпознават, защото ви бъркат с московското ЦСКА :)Ама нейсе, нека и вие се порадвате, евроубийци на еврограндове, неиграли 20 години напролет в международен турнир :)

7

Minavasht

преди 13 години

Koi sa tezi Lefski i Vidima ? Vidima mi e kazan4eto, a drugite ?

6

Васката

преди 13 години

Ало, тулски, тоя отбор ви извъртя Х, при това с човек повече. И тая година ще чуят за вас в Европа, ама не в много добра светлина!

5

Христо

преди 13 години

Стига сте бесняли бе чорбари мръсни!!! Значи за съдията, сори но ръка си имаше за дузпата!!! Така че правилно е отсъдил!!! И втория гол, който Тасевски вкара си беше хубав. Видима вкара хубав, гол но това е - ние бием!!! Само Левски!!! :)Към Живко: къде видя да сме писали глупости? Първите коментари към статията са от тебе и от тъпанара Уефски? А ако пишеш към журналиста той да не пише статията, сори ама няма как да не я напише!!!

4

ЛЕВСКАР

преди 13 години

Турски,срещу същия отбор вие направихте равен и то със титулярния състав.И в последно време Левски е далеч по-популярен отбор от ц(*ка в Европа

3

tulski

преди 13 години

Видима-Раковски са изключително марков отбор. Победата е невиждана и уефски с право се гордее. ЦСКА са по - скромен отбор. Интересно, че в Европа само тях са чували.Ама нейсе, нека и уефски малко се порадват.Видима-Раковски са европейското страшилище и уефски щом тях са били, значи са батмани. ЦСКА срещу подобен " отбор " ще пусне юношите младша възраст. Иначи е неудобно някак.

2

живко сталев

преди 13 години

До Хората написали тази статия: Скъпи българи,това че сте левскари е добре,но това че пишете глупости и небивалици никак не е добре.К'во е съсякал Левски?!! Игра посредствено и безидейно.Съдията( от София) вдигаше засади за Видима все едно вдигаше чаши ракия.И не се залъгвайте...тоя Левски с тази игра и с този почернял отбор(само *** вече играят) няма да стигне далече.

1

Уефски

преди 13 години

А , ако не бе дузпата ?За едни се свири / тоест съдията прави *** / , за други -кучета ги яли !Ха сега да видим ,какво ще става в групите !?!?Ще духат СУПАТА !