344

onjlhhpcyh

преди 11 години

uQVJSt , [url=akvbhmtanide/]akvbhmtanide[/url], [link=oimbmzwfxveh/]oimbmzwfxveh[/link], xjopjndwszxr/

343

nkbytauhzv

преди 11 години

yfap2U , [url=pqcufdzmdqmj/]pqcufdzmdqmj[/url], [link=tzsyhmbkkvxw/]tzsyhmbkkvxw[/link], vlewqzcjoobj/

342

Анонимен

преди 13 години

Това е карикатурен образ на министър.

341

СИБАНКЯ

преди 13 години

Аре стига с тия спорове ,бе ***! Да си се определя кой за какъвто иска! Спорът е глупав и без изход! По-добре гледайте как се въргаля в калта дебелото прасе с хански псевдоним!

340

СИБАНКЯ

преди 13 години

Абе какво сте се захванали да оправяте чужди държави и да се апете с македонците! Да се определят за каквито си искат! Ние да си гледаме нашата държава, че е заприличала на *** , в която се валят дебели полудиви прасета с хански имена!

339

иван

преди 13 години

това за рускините е вярно когато влизат в църква винаги са прилично облечени защото осъзнават кьде са за разлика от нашите които не знаят на кой свят са

338

Petio

преди 13 години

Хм, някой беше казал, че нашите лъвове нямали езици и скулптора се е самоубил после, дали е истина това а?

337

Juliano

преди 13 години

детеродни органи или детеправещи органи, щото детроден орган си е една п....ка

336

Историк

преди 13 години

Абе Пердика I, ти наистина ли си толкова ***, колкото малоумно е изказването ти? Какви македонски владетели, какви 5 лева? Къде си виждал ти македонска държава, освен в приказните измислици на Скопие и Белград?

335

пфф

преди 13 години

''човека смях''

334

КЪМ ПЕРДИКАША

преди 13 години

От късния час ще да е,че не схващаш мисълта на БД, отбелязваща, че скопските лъвове/разбира се ,че мъжките им форми/ нямат *** и топки. Ами тя скопската работа си е точно българска, как иначе, след като единия лъв пред съдебната палата в София е направен в поза, която е невъзможна за това животно/начинът на позициониране на четирите крака/. А относно символите-който не е рекъл не си е обявил лъва за свой символ по света.При нас поне си е в герба, а за скопяните си е "спомен от миналото".

333

Пердика І

преди 13 години

Съдейки по пиянско-каруцарския начин на изразяване, не виждам никаква разлика между БД и повечето от коментиращите тук. За голяма част от тях е простено да не познават добре историята, но БД, който има претенции да е корифей на историците в България, несъмнено много добре знае, че лъвът е бил символ на македонските владетели много столетия преди изобщо светът да е чул нещо за някакви българи.

332

kamyk

преди 13 години

Започвам да се убеждавам в едно,всички неуспели ,,политици,,се натикаха при Боико.Независимо от кои партии са били но се писаха за големи специалисти в областите си !КАк един по един изкапват горките-ама са доблестни мъже и жени.Слава на лъжата и глупоста е маи тяхното мото.А по повод забрадките не беше ли г-н.министъра които в едно свое предаване човека които оплюваше на една религия точно тази част от облеклото?

331

bojii dar presidenta

преди 13 години

6IBANIQT narod te obi4a!

330

bojii dar

преди 13 години

TI SI PIIIII4!

329

Анонимен

преди 13 години

Много е готин бе.И точно такъв министър ни се пада - да ни дойде акъла!

328

до ренегати

преди 13 години

прочети малко англииски и немски исторически източници и ще разбереш какво духовно клане са извършили сърбите със българския народ в Македония/излиза че вие сте сръбски еничари/

327

НЛО

преди 13 години

дързък като Боко:),ше отмине и тая политическа мода,народа почна стаа по интелегентен,колкото и да не им се иска!

326

Бай кольо

преди 13 години

До Коко; *** ли си или се правиш майна. Що не вземеш да прочетеш за Ванче Михайлов, Тодор Александров, Гоце Делчев, Железният светилник на Талев, Или нещо от братя Миладинови. Тогава може и да разбереш, че нещастника си ти.

325

катър

преди 13 години

Ем така ше е , македонския лъв е ялов , понеже е мележ между срЪПска хиена и български лъв . Няма как да се роди плодовито потомство от тая кръстоска.