118

Анонимен

преди 13 години

Просто вижте как изглежда сайтът на Emirates Associate Business Group и ще ви стане ясно с кого точно се е срещнало наш'то момче... С някой местен ***, предполагам.Шейхът на Абу Даби... Yeah, right...

117

Feanor

преди 13 години

"Шейхът на Абу Даби Мохамед Абдул Жалил ал Блюки"??????????Кооооооой, кооой, че не разбрах добре???Ако под "шейхът" имат предвид "държавен глава", "управник", "шеф", "собственик" и т.н., то този човек е само един и се казва Халифа бин Зайед бин Султан ал-Нахаян. Той е и президентът на Обединените Арабски Емирства. И, уверявам ви, няма нито време, нито желание да се среща с икономическия министър на България...

116

Анонимен

преди 13 години

Izvedij zabravixte mai sto ne kazvate za arabina nesto naprimer vin ot bilgaria xexe siberete po 50 lv bedniatsi dupki

115

Пак

преди 13 години

Пак ще нипуснат по "бързата "писта,както през април миналата година Катарците!!!

114

пи

преди 13 години

Аз вече си купих и билет.Да има ...

113

бивш кореняк Софиане

преди 13 години

Право на Румен Петков - Бившия Вътрешен Министър!Успя да си докара и "инвеститор" и да получи държавна подкрепа от Царя на Хелуин - Тиквата от Банке!Осъзнавате ли че ви правят на ***?!Пистата е проект на Румен Петков, за които ще се харчат милиярд лева от данъкоплатците а Бойко ще открадне още някой друг милион ... може и около 100 милиона?Пистата с хотелите и всичко друго е около 1,8 милиарда лева

112

чопър

преди 13 години

"Гладна кокошка,просо сънува"

111

did

преди 13 години

koi smuchi pari ot sofia be tupo parche? kade e zentralata na lukoil be ***? v sofia , kude e zavoda v burgas!!!kude otivat kintite v sofia. che zlatev i gradinki vi postroi, a za burgas chep. kude sa opravlenijata na pristanichtata burgas,varna: v sofia. nabuhali ste zjalata administrazia v sofia vsichko otiva tam smuchite ot zjalata darjava i pak revete.gadni mrusni tunejadzi ,zatova vsichki vi mrazjat!!!

110

Анонимен

преди 13 години

Последният да затвори вратата!

109

Анонимен

преди 13 години

Арабите инвестирали 1,4млн евро, а Трайчо *** АПОРТИРА земя.Къде сте скапани гербери, дето викахте че Тиквата спрял ЗАМЕНКИТЕ ??????????

108

поЗДРАВ от село

преди 13 години

а ти БЕ ***, от кое село си БЕ ....?то такива *** като тебе станаха най-големите софиянци

107

мнение

преди 13 години

София не е избрана случайно ... близко летище , голям брой 4 и 5 звездни хотели, 2 мнл население , удобство за посещение на фенове от Сърбия , Македония, Гърция и Румъния, където няма такава писта . Стойността на тези 3200 декара бурени е 180 мнл евро , само защото е на 4 км от София и 6 км от най голямото летище в България.

106

много акъл мноо нещо

преди 13 години

Ex големи разбирачи , голямо нещо. Не се ли сещате , че инвеститора решава и избира мястото където да инвестира парите си. Било по добре тук , било по добре там. Не забравяайте , че България не участва с пари , а с земя. Бившето летище в Доброславци се разпада и буренясва 3200 декара на едно място , без да се изкупени или върнати на Пена и Кина и да не трябва да се изкупуват отново от държавата. Който плаща , той поръчва музиката .. като не му изнася на андрешко няма писта и готово.

105

Иван

преди 13 години

На мен подходящ ми се вижда района до Варна, в посока към Добрич - Русе, не към Златни пясъци.

104

Иван

преди 13 години

Много ясно, че пистата не трябва да е около София. С такъв голям проект може да се подпомогне развитието и да се задържат хората в някой от северните райони на България. Не бива всички инвестиции да са в София, после защо хората от другите градове идват тук... е как няма, като тук се наливат парите!

103

nqkoi si

преди 13 години

...за да се привлекат да дойдат до БГ да си харчат парите, то трябва да им се предложи лукс. Но в този ред на мисли, наличието на пристанище е само в голям плюс, така че лично аз мисля, че такава писта би трябвало да е между Варна и Златни пясъци и състезанието в календара им да е през лятото, защото така ще подсили туризма, а и с изброените преди товапредимства мисля, че е най-удачния вариант. И все пак София е следващия добър избор за място.

102

nqkoi si

преди 13 години

Никога не съм харесвал столицата ни като град, просто защото съм имал възможност да поживея малко там и да разбера, че мизерията не ме кефи. Въпреки това смятам, че такава писта ако има, то тя трябва да е или в София или във Варна или в Бургас. Просто за такава пист трябва град с развита инфраструктура. Трябва летище наблизо, а също така и достатъчно хотели и то класни (нямам предвид изкривения ни звезден стандарт). Този спорт се посещава от много богаташи и определено за да се привлекат...

101

Е ТВА Е

преди 13 години

какво пише "чийто детайли ще бъдат разгледани в най-близко време, е възможността за изграждане на писта за "Формула 1" край София" тепърва ще се разглеждат детайли в, в кое близко време не се знае и не за строеж а за възможност само , дали може.Каква формула какви 5 лева , още ли вярвате на това , което ви се говори от политиците.

100

селемраз

преди 13 години

Какво виете бе селяци?Естествено, че ще е в София. А тия дето рИвети, причината е само едно. не сте успяли като бротвчедите си да се уредите в София и сега завиждате. Цяла българия смуче пари от София и само ревете. Ако си бяхте стояли по селата, а не да наводнявата столичата с пъпчивите си мутри, Тогава и Пловдив и Варна и Бургас щяха да са големи градове с население и можеше пистата да е и там. Ама като надойдохте тука и напълнихте София с мякащи индивиди, какво искате.

99

xax

преди 13 години

Абе и аз не искам да е край София, но няма как да не е там. Просто това е формула 1, а не няква друга глупост. Трябват много пари за нея. Аз даже не знам защо се обмисля България като Истанбул на само на 500 км от София.